AÖK kanalı ne oluyor ? |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (21. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
Bu fiyatlar üzerinden konuşuyorsak tabi ki 208.
Ama bütün bu araçların bayi fiyatı nedir? Önemli olan o bence.sadece Clio’ yu bilmiyorum, ama diğerleri bayi fiyatları diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben almaktan vazgeçtim arkadaşlar. biraz daha üstüne koyup 2008 almayı düşünüyorum.
-
Bu fiyatlar gerçek mi, böyle ise elektrikli piyasada yok satar bu arada. Elektrikli Zoe 300k, 195 çok rahat eder.
bu piyasada bu arabaya 200 üzeri vermeyin yazıktır gunahtır. milyon milyonlarınız olsa bile vermeyin. bi kerede dişinizi gösterin bu kapitalist zırtolara
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan7Bu fiyatlar gerçek mi, böyle ise elektrikli piyasada yok satar bu arada. Elektrikli Zoe 300k, 195 çok rahat eder.
Hocam sitede ne elektrikli model hakkında bilgi var ne de fiyat hakkında. Eğer gerçekten bu fiyatlara girerse ortalığı yıkar e208
quote:
Orijinalden alıntı: sml_akyzHocam sitede ne elektrikli model hakkında bilgi var ne de fiyat hakkında. Eğer gerçekten bu fiyatlara girerse ortalığı yıkar e208
Alıntıları GösterBayileri yıkarlar. GT hem de. iPhone gibi kapıda bekler millet.
Muhtemelen ilk rakam farklı olacaktır.
Bir kaç kişinin tepkisiyle o iş zor. O yüzden, dönemine göre uygun şartları bulduğumuzda alıyoruz. Öteki türlü, dağ öbür dağa küsmüş ama o dağın haberi yokmuş misali oluyor. Geçen sene 150 üstü verilmez deniyordu, şimdi 200 diyorsunuz. Bakın siz bile bu duruma alışmışsınız farkında olmadan. :) Daha önce ben de sizin gibi düşünüyordum ama öyle olmuyor maalesef.
-
Hocam bunlar bi fiyatlari nerden cikarmislar?
quote:
Orijinalden alıntı: FirecoughHocam bunlar bi fiyatlari nerden cikarmislar?
Valla bilmiyorum. İnstagram da gördüm. Sayfadan bulamadım ben de.
bilemiyorum bu aracın fiyatı bence çok yüksek.. 1.3 tce edc clio 200 civarına alınabilir diye düşünüyorum. 208'in fiyatı da max 200-210bin civarı olması lazımdı en dolu paketlisi için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: merkepbu piyasada bu arabaya 200 üzeri vermeyin yazıktır gunahtır. milyon milyonlarınız olsa bile vermeyin. bi kerede dişinizi gösterin bu kapitalist zırtolara
kim o kapitalist zırtolar. adamlar arabayı sıfırdan üretip bizim devlet kadar kazanamıyor. senin paran pul olmuş adamların ne suçu var. almanya fiyatı ya googlea 15 bin euro civarı çıkıyor. almanyada asgari ücret 1550 euro civarı. adamlar 10 ay yemeden çalışsa alabiliyor. bizde 6,5-7 sene çalışarak alabiliyosun.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Nisan ayında Clio 5 1.3 icon araç aldım. Bugüne kadarda büyük bir zevkle kullandım. Birçok kişinin yaşadığı sorunları bende fazlasıyla yaşadım clio da. Motor ve şanzuman kusursuz güzellikte. Arabamdan da son derece memnunum. Dün yeni 208 i inceledim. Test aracı olmadığı için kullanamadım elbette. Clio mu, 208 mi ikileminde kalanlar için anlatmaya çalışayım. Basit ifadelerle söyleyecek olursam iç malzeme kalitesi clio dan çok daha üstün. Estetik daha güzel. Donanım benim araca göre GT modeli daha üst seviyede. Gelen 1-2 araç satılmış durumdaydı. 5-10 şubat arası yeni parti gelecekmiş. Gri renk GT modeli opsiyon olarak adımı yazdırdım. Benim aracı takasa sayacaklar. Henüz fiyat pazarlığı yapmadık ama üç aşağı beş yukarı bir şekilde anlaşırız büyük ihtimalle. Neden clio 5 ten 208 e geçmek istiyorum sorusunun cevabı şöyle. Birinci neden araç üretiminin emisyondan dolayı durdurulması. İkinci neden renaultun saçma sapan fiyat politikaları ve OYAK üyelerine çok ucuz araç satmaları akabinde onlarında üzerine kar koyup tekrar piyasaya değerinin altında vermesi nedeniyle değerinin düşmesi. Kronik sorunlar yolda bırakacak şeyler değil ama can sıkıcı. Buda üçüncü nedenim. Bakalım nasip olursa eğer 5-10 şubat arası bende clio dan 208 gt ye geçiş yapacağım. Herkese kazasız belasız srüşler dilerim.
-
Hayırlı olsun gri gt line ne kadar istiyor bayi? -
Teşekkür ederim. Fiyat netleşmemiş henüz ama 230bin civarı olur dediler. -
Sizin kapora verdiğiniz araç bu ay sonu gelecek araç mı ben de aldım da bu ay sonu gelecek dediler, sizin ki Şubat tahsisleri de varmış martta gelecek olan onlardan mı acaba diye sormak istedim -
5-10 şubat arası gelecekmiş. Gemideki arabaları satıyoruz dediler. 2020 model olacak şubat sonuna kadar gelen arabalar. Mart tan itibaren gelenler 2021 model olacakmış büyük ihtimalle. 2021 lere fiyat vermiyorlar. Muhtemelen vergi dilimine girip 270-280bin bandında olur diyorlar. Aldığıö bilgi bu şekilde. -
Hangi bayi hocam sakıncası yoksa ben ayırttırın renkten memnun değilim mavi ayırttım ben kırmızı ya da beyaz istiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X