|
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (34. sayfa)
-
-
Peugeot sayfada tüm fiyatlar kaldırılıp, güncelleniyor yazılmış. Euro düştü, herhangi bir ek vergi gelmedi teknik olarak fiyatların azalması gerekiyo
-
Seat'da düşüş olmadı. Bugün güncel fiyat listesi yayınlandı. Millet artmasın yeter ki moduna girdi. :)
-
Geçen sene bu zamanlar Euro 6,30TL. idi. Yine sürünüyordu. 8,70 oldu, yine sürünüyor. 10'dan düştü ya o yetiyor herhalde. :) Bu duruma; ölümü görüp, sıtmaya razı gelmek denir. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: silversmithSeat'da düşüş olmadı. Bugün güncel fiyat listesi yayınlandı. Millet artmasın yeter ki moduna girdi. :)
Valla ben de takipteyim param hazır ama sebepsiz artış yapan veya euro'nun düşmesini fiyatına yansıtmayan seçenekleri değerlendirmiyorum. Bir de aracı satmama taahütüne karşılık ötv indirimleri gelecek diye duydum onun için acele etmiyorum.
-
O söylentiler hiç gerçekleşmiyor. Geçen sene de hep arabalar düşecek, ÖTV düzenlemesi gelecek dendi. Geldi ama %80'lik dilim de bela oldu gerçek kullanıcılara. Ben de Clio 1.3 R.S. Line satıp, duruma göre 208 ya da yeni Leon almayı düşünüyorum. Saçma sapan piyasa devam ederse, aracıma binmeye devam ederim. Memnunum sonuçta.
-
Ben de bu aralar 208-Corsa arasında gidip geliyorum, artık hangisini daha uyguna denk getirebilirsem onu alacağım.Ancak merak ettiğim bir nokta var; şimdi fiyat listelerinde 208’in 2021, Corsa’nın ise 2020 modelleri listeleniyor.
Bu Corsa’nın 2021 modeli ne zaman Türkiye’ye gelir sizce ? Ve geldiğinde bayilerdeki 2020 modellerde nasıl bir fiyat düşüşü olur ? Ona göre biraz daha bekleyip 2020 Corsa almak daha mantıklı gibi aslında...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni fiyat listesi açıklanmış. Pek bir değişiklik göremedim.
GT fiyatını boş bırakmışlar. Amaç bayilerin kafasına göre bir fiyattan satabilmesi olabilir.
-
1.2 active 130 ve 100bg’ye 2500 tl zam gelmiş, dolar-euro düşmesine rağmen `neden’ diye sorarlar adama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 1 Şubat 2021; 20:30:57 > -
Bu fiyatlara alan kusura bakmasın biraz alıktır, Euronun %3 düştüğü bir günde 2500 TL zam nedir ?
-
2021 model GT paket, 279.000 TL lik fiyatı ile %80 lik ÖTV dilimine girmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 1 Şubat 2021; 20:40:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Felurian
1.2 active 130 ve 100bg’ye 2500 tl zam gelmiş, dolar-euro düşmesine rağmen `neden’ diye sorarlar adama...2020- 2021 model farkı gibi duruyor. Ama bunu yansıtmayan marka çok. 2.500 TL artsa GT fiyatı 231 den 80% lik dilime fırlayacağı için listeye indirimli fiyat yazmamışlar bence. Hava parası itelemeye müsait ortam yaratıyorlar. EURO düşüyor ve Leon gibi piyasayı karıştıran bir rakip varken napacaklar bakalım.
-
-
Çok para b segmenti araba için 280 bin TLquote:
Orijinalden alıntı: silversmith
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Çok para b segmenti araba için 280 bin TL
Alıntıları GösterO fiyattan satamazlar, amaçları diğer paketlere yönlendirmek. GT'nin 230 bin TL olduğu dünyada Active ve Allure satamayacaklarını ve araçların ellerinde kalacaklarını anladıkları için şimdilik biraz ağırdan alıyorlar. Var mı bugün arasınlar 280 bin TL'den alıcam diyen bir delikanlı?
Bence yoktur..
-
C sınıfı 1.0 dsg leon un 230bin olduğu dönemde ( diğer birçok B sınıfı 230bin altı) 208 e 280bin TL vermek akıl karı bir iş değil. Şu saatten itibaren benim için 208 defteri kapandı. Alan hayrını görsün. -
Kim alir 280 e pejo kafasi guzel bunlarin
-
quote:
Orijinalden alıntı: halilozturk38
C sınıfı 1.0 dsg leon un 230bin olduğu dönemde ( diğer birçok B sınıfı 230bin altı) 208 e 280bin TL vermek akıl karı bir iş değil. Şu saatten itibaren benim için 208 defteri kapandı. Alan hayrını görsün.Alan olmaz hocam, sonrasında ellerinde kalır GT'ler. Mecburen fiyat kırarlar.
-
Değil mi hocam. Clio 1.3 R.S. Line'ı satıp da 208 almam bu saatten sonra. :) 230-45'lerden alanlar var. Hayırlı olsun onlara. İyi günlerde kullanın arkadaşlar.
-
Alan alır hocam. Meraklısı çok. Nasıl olsa bu %80'lik dilim elbet bu arabayı ve diğerlerini vuracak. 300 de olur 320 de bir kaç aya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X