Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.555
Cevap
67
Favori
184.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gt satilmiyor ki daha. Adam bir yerden bulmustur. Plaka kapali, ic foto yok. Siparis acmistir hemen de satiyor.
  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

Şirket aracı olarak C3 kullanıyorum. 83 beygir olanı. Benzinli manuel vites.

Avrupa sürümü olan Live paketi bulursanız hayli dolu denilebilir. Apple CarPlay , android auto, şerit takip uyarı sistemi, 7 inç multimedya ekranıyla geliyor. Şehir içi kullanım için gayet yeterli performansı. Atmosferik olduğu için LPG uyumlu, ki tüketim aşırı olmadığı için çok da gerekli değil diye düşünüyorum tüp taktırmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce boş paket, beyaz 208 gördüm, önce cepheden. Renk ve donanım, bir aracı bu kadar farklı gösterebilir!

• Bu hafta 1-2 bayi gezeceğim, gene araba bulamazsam artık bu gidişle Corsa’ya yöneleceğim sanırım.

Açıkcası ben Corsa’nın dış tasarımını 208’e kıyasla daha çok beğeniyorum ama iç tarafta tasarım olsun, malzeme kalitesi olsun 208 fark atıyor malesef, geri kalan şeyler aynı zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 31 Ocak 2021; 20:54:43 >
  • Felurian kullanıcısına yanıt

Ben de Clio 1.3 R.S. Line aracımı sqtıp, ya 208 ya da Yeni Leon düşünüyorum bakalım. Olmazsa Clio'ya devam. Memnunum sonuçta. Sizin için de hayırlısı olsun.

• Fiyat guncelleniyor ibaresi bizleri korkutmali mi? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deliverances outro

Fiyat guncelleniyor ibaresi bizleri korkutmali mi? :)
    Lansman bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Yüzde 50 lik dilimde kalmaması demek aracı satamamaları ile eşdeğer demek bence zor satar yüzde 80 lik dilime alırsa bu aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasino86

Yüzde 50 lik dilimde kalmaması demek aracı satamamaları ile eşdeğer demek bence zor satar yüzde 80 lik dilime alırsa bu aracı?

%80 ile GT 208'e 280bin TL vermez kimse. Bende aracı o kadar beklememe rağmen almam olur biter. Kendileri bilir.

• Arkafaşlar 1.2 yeni giriş seviye 208 bakıyorum mepa da varmıdır fiyat nedir

• gt 280 bin hayırlı olsun

• umitslam U kullanıcısına yanıt
    Sitede henüz fiyatlar açıklanmadı. Evet bir ihtimal olabilir belki ama yinede resmi açıklama yok.
  • Felurian kullanıcısına yanıt

Intellilux farlar ile alabilirseniz corsa bence çok daha iyi ancak dijital kadran konusunda ciddi manada şok yaşatmıştı bana incelediğimde. Keşke analog kadran koysalarmış o saçma ekran yerine

• canlee89 kullanıcısına yanıt

Valla de :)

• Ayni fikirdeyim. B segment bir araca 280k veremem. Riske girer dsgli c segment golf alirim. Bu paralara focus alirim. Durumum olursa ustune biraz daha koyar civic hb alirim. Zaten mevcut arabam b segment, sirf otomatik olsun diye niyetlendim. Dedim ki ne kadar pahali olabilir ki sonucta b segment. B segment performansli bir araba alacak olursam da 1.3tce clio bakarim.

Ama 280k bu arabaya vermem.

• Kur düşmesine rağmen illa ki zam olacaksa ben olsam cam tavan ve güvenlik paketini opsiyon yapıp GT'yi 50% ye çekerim (yurtdışı videolarında cam tavansız GT ler var örneğin). Bana Türkiye paketleri sabit dendi ama model yılına göre farklılık olması da rastlanan bir durum.

• Zam gelirde %80 lik dilime girerse, ben dahil şuan almak isteyenlerin %80 i vazgeçer.
  • Euro yerlerde sürünürken zam gelmez arkadaşlar rahat olun.
  • 1 Şubat listesine göre Yeni Seat Leon 2021 Modeller 231 Bin TL'yi geçmemiş. Peugeot listesi için bir ipucu olabilir belki.

https://www.seat.com.tr/seatweb_files/MY21/Yeni_SEAT_Leon/Yeni_SEAT_Leon_MY21_Fiyatlari.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Misterr

Euro yerlerde sürünürken zam gelmez arkadaşlar rahat olun.
    8.76 sürünür haliyse yandık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.