Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Ümit5725
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.555
Cevap
67
Favori
184.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henüz hayırlı olmadı üstad :)
    Yeni araç için hayırlı olsun dedik ama benim arabayı öldü fiyata saymaya kalktılar takasta. Vermedim. Sarı siteye koydum arabamı. 10 gün içinde satabilirsem 5-10 şubat gibi gelecek partideki 208 lerden birini alacağım.
  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

LPG'li Yeni Clio'lar var düz vites Eco TCe 100hp. Değerlendirilebilir.

• halilozturk38 H kullanıcısına yanıt

Bugün arabamın detaylı fotolarını çekince, satmaya kıyamadım hocam. Bu kararsızlık beni bitirecek. 208-Leon arası gidiyorum. Ya da Clio'ya devam. :)

• SeneCa61 kullanıcısına yanıt

Fiyat yuzde 80 e gecerse satamayiz dediler. Bende satilmayacagini dusunuyorum. Oyuzden dilim alti kalir diye dusunuyoruz ama burasi turkiye her sey olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Her yıkattığımda aynı şeyi düşünüyorum üstad. :)
    Düz vites leon için 230bin verilmez bence. Otomatik olanlarda zaten 300 üzeri olacak. Bu yüzden leon u ele bence.
    Clio ve 208 arasında ise malum nedenlerden dolayı değerinde satabilirsen 208 derim. Yoksa clio ya devam edeceğiz 👍
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt

DSG ve EDC şanzımana alıştık. Şimdi de manueli seviyorum diyorum ama dediğiniz gibi 1.3 Clio'ya devam ya da 208. Gemileri yakıp Golf işine girmemek için de kendimi zor tutuyorum. :D

• Arkadaşlar merhaba. Peugeot 208'in Active Comfort paketine bayıldım. Manuel şanzıman bu aracın şıklığı, donanımı ve güvenliği beni cezbetti ancak bu aracın kırmızı renkli Comfort ekstra donanımlı olan paketine 165.000 TL istiyorlar. İndirim ile. Ben 162ye alma hayali ile geldim ama kapıyı yüksekten açıp 175lerden açıp düşüyorlar fiyatı. Sarı beyaz alırsam 165in altında oluyor ancak Kırmızı ve sarı arasında kaldım ve kırmızı daha çok hoşuma gitti. Kırmızıda karar kıldım ancak kuruş indirmiyorlar 165 dediler. 164 veya 163 e falan düşmeleri için ne yapmam gerek veya bu aracın fiyatı lansmandan sonra sizce artar mı bu fırsat mıdır kaçırmamalı mıyım sizce?? Diğer bayiler bu fiyattan üste veriyorlarmış sanırım. Bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Fikriniz değerli. Şimdiden teşekkürler..

• malum sitede allure paketi 252.500'e satmaya çalışan var. peynir ekmek beyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: deliverances outro

malum sitede allure paketi 252.500'e satmaya çalışan var. peynir ekmek beyin..

Satar bayide araba mı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse 500.000'de yazar bana göre yine yanlış. Bu durumu aracın sahibi olmayan kişi nasıl savunabiliyor anlam veremedim.

Ya aracın sahibisiniz ya da benzer durumda, bayide kalmamış arabayı sıfır fiyatının üstüne satıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliverances outro -- 29 Ocak 2021; 12:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliverances outro

isterse 500.000'de yazar bana göre yine yanlış. Bu durumu aracın sahibi olmayan kişi nasıl savunabiliyor anlam veremedim.

Ya aracın sahibisiniz ya da benzer durumda, bayide kalmamış arabayı sıfır fiyatının üstüne satıyorsunuz..

Peugeot genel merkez dikkat ediyor artık, böyle adamları mimliyor ama adam karını alıp sattıktan sonra bir daha Peugeot'a uğramasa da olur. Benim takassız, kredisiz nakit almama bile kıllanmışlar da ST eşine hediye alıyor diye ikna etmiş. Bu adamlar yüzünden paramızla rezil olacağız neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakunbey0

Arkadaşlar merhaba. Peugeot 208'in Active Comfort paketine bayıldım. Manuel şanzıman bu aracın şıklığı, donanımı ve güvenliği beni cezbetti ancak bu aracın kırmızı renkli Comfort ekstra donanımlı olan paketine 165.000 TL istiyorlar. İndirim ile. Ben 162ye alma hayali ile geldim ama kapıyı yüksekten açıp 175lerden açıp düşüyorlar fiyatı. Sarı beyaz alırsam 165in altında oluyor ancak Kırmızı ve sarı arasında kaldım ve kırmızı daha çok hoşuma gitti. Kırmızıda karar kıldım ancak kuruş indirmiyorlar 165 dediler. 164 veya 163 e falan düşmeleri için ne yapmam gerek veya bu aracın fiyatı lansmandan sonra sizce artar mı bu fırsat mıdır kaçırmamalı mıyım sizce?? Diğer bayiler bu fiyattan üste veriyorlarmış sanırım. Bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Fikriniz değerli. Şimdiden teşekkürler..

Yanlış anlamayın da 1-2 bin TL için b kadar stres yaşanır mi ya? Beğenmişsiniz alın geçin. Daha kasko sigorta yakıt ve bakım masraflarınız olacak. Yaza MTV vereceksiniz. Şu dönemde otomobil alırken 5-10 bakılmaz alınır geçilir.

• mepaya gittim bugün gt sormak için

klasik mepa başından savdı araba yok dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexterr

Peugeot genel merkez dikkat ediyor artık, böyle adamları mimliyor ama adam karını alıp sattıktan sonra bir daha Peugeot'a uğramasa da olur. Benim takassız, kredisiz nakit almama bile kıllanmışlar da ST eşine hediye alıyor diye ikna etmiş. Bu adamlar yüzünden paramızla rezil olacağız neredeyse.

Alıntıları Göster

Vay be olaya bak, ne günlere kaldık

• canlee89 kullanıcısına yanıt

Bayide araba olurdu, al satçı galerici onursuz tayfa olmasaydı.

2008 için çok çektim aylarca bekledim. Canları cehenneme.

-Peugeot'un dikkat ederek satması güzel oldu. 2008'de gerçekten binmek için araç almak isteyen tüketici çok mağdur olmuştu.

• Görsel olarak çok güzel olmuş yeni 208

• quote:

Orijinalden alıntı: Mindolluin

-Peugeot'un dikkat ederek satması güzel oldu. 2008'de gerçekten binmek için araç almak isteyen tüketici çok mağdur olmuştu.

Hiçbirşey değişmedi aynı Peugeot Türkiye’de ki en üç kağıtçı firma

• Bazı markalar 2021 Model araç gelmeden yüksek bedelle sarı sayfaya koyanların satışlarını iptale başladı!

https://www.arabahabercisi.com/2021-model-arabalar-sahibinden/

• 2008 de çok kötü sınav verdiler
    208 de kötü başladı ama sanırım bir uyarılma durumu var.Sosyal medyada tepki olunca geri adım atıyorlar gibi.
    2021 modeller çıkınca daha net belli olur.
    Farklı yeni modeller ortaya çıkınca fiyatı yerine oturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mindolluin

Allahtan dikkat etmiş pejo dikkat etmese neler olacaktı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2021-208-1.2-puretech-gt_navi_kor.nokta_panoramik_k.sarj-899118177/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.