keşke hybrid modelinide üretselerdi aracı alan arkadaşlarım memnun yakıtı zamanla düşecektir diyolar engelli indirimiyle aracı almak istiyoruzda bakalım hayırlısı 2021 modelde en donanımlısı gti line galiba inşaallah türkiyeye donanımı kısarak göndermiyolardır boş versiyonunu alsak sonradan donanımı açtırabilsek paramız olunca bazı markalar bunu yapıyor alanlara şimdiden hayırlı olsun |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (31. sayfa)
-
-
2021 gt lerde otomatik park ve kor nokta gelecegini bayi ssoyledi. Bence kor nokta cok onemli bir ayrinti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bilgi için.
Fiyat konusunda GT ler için bir şey dediler mi ? Özellikle %50 ya da %80 lik ÖTV dilimi için bir öngörüleri var mıydı ?
-
arkadaşlar bir yakınım 1.2 active manueli alma niyetinde..liste fiyatı sanırım 169bin civarı görünüyormuş fakat bayilerin (özellikle peugeot için) ciddi indirim yapabildiğini duymuştum.bu aracı alanlar veya fiyat alanlar rakamlarınızı paylaşabilir misiniz?
kaça almayı hedefleyelim, 1.2active manuel için alabildiğiniz son rakamlar ne kadar olmuştu?
Şuan B segmentte daha iyi donanıma sahip bir araba yok. 2008'den tek farkı daha ufak olması (motor, şanzıman bile aynı) ve arada 150 bin tl fark var. Sanırım almamak için bir sebep yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Takeshi KovacsŞuan B segmentte daha iyi donanıma sahip bir araba yok. 2008'den tek farkı daha ufak olması (motor, şanzıman bile aynı) ve arada 150 bin tl fark var. Sanırım almamak için bir sebep yok.
C3 shine dan daha dolu bir araç mı?
En basiti C3 EAT6 bu araç EAT8, C3'te elektronik el freni yok, 208'de var. Multimedya sistemi 208'de daha gelişmiş, dijital gösterge paneli C3'te yok. Cam tavan C3'te isteseniz bile yok vs vs. gibi bir çok şey sayarım. C3 eğer 208 ve Corsa olmasa çok güzel bir araç ancak eski platform olduğu için yenilenen kuzenler karşısında hiç şansı yok.
-
C3 full paket sarı sitede 195 ama 208 gtline 230 bin bulursanız bayide. aradaki 35 bin lirayı napıcaz :) 208 in aynı fiyatındaki araçla kıyaslamak lazım. Active bile verilmiyor -
En dolu B segment olduğu gerçeği değişmiyor ama, en f/p değil orası kesin. Ama fiyat olarakta C3 yine avantajlı değil. 1.0 Icon Clio 5'de sarı sitede 195 civarına varken yine C3 almazdım ben.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Takeshi KovacsEn dolu B segment olduğu gerçeği değişmiyor ama, en f/p değil orası kesin. Ama fiyat olarakta C3 yine avantajlı değil. 1.0 Icon Clio 5'de sarı sitede 195 civarına varken yine C3 almazdım ben.
208 konusunu bulandırmak istemiyorum ama hazır B segmenti üzerine fikri olan insanları bulmuşken sorayım. Babam için benzinli manuel araç bakıyorum da. Ibiza, C3, Corsa en baz benzinli manuel 145bin civarı bulunabiliyor gibi duruyor. Hangisi en mantıklı seçim olur 8-10 sene kullanılacak gözüyle? C3 platform eski ama 83 bg lik motor da yeni sanırım.
-
Güvenliğe dair hiç bir donanım yok clio da. Ne ani fren, ne şerit takip, ne kör nokta uyarı sistemi. Bunun yanında geri görüş bile opsiyon. He artısı var mı evet; dijital ekran+ elektronik el freni. Ama c3 te koltuk ısıtma dahi var+ anahtarsız giriş var. Geri görüş standart. Tercih meselesi -
B segmenti araçta şerit takip olmasa kaç yazar hocam şehir içinde koşturmaca yapılan arabalar bunlar. D segment muamelesi yapmak doğru degil.quote:
Orijinalden alıntı: dr.civanim
Güvenliğe dair hiç bir donanım yok clio da. Ne ani fren, ne şerit takip, ne kör nokta uyarı sistemi. Bunun yanında geri görüş bile opsiyon. He artısı var mı evet; dijital ekran+ elektronik el freni. Ama c3 te koltuk ısıtma dahi var+ anahtarsız giriş var. Geri görüş standart. Tercih meselesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bi tarafta d segment donanımı veren araç var diyorum :) -
İkisinin +sı var -si aralarında tercih etmek lazım. Benim demek istediğim fiyat düşünce alternatifte çok oluyor 208 GT'nin fiyat yüksek olma sebebi o zaten içinde her şeyi barındırması.
-
Kia Rio 1.2 coolda bakabilirsiniz bence oda o segmentte dolu bir araçtır.
-
Arkadaşlar bayilerde araba bulunabiliyor mu şuan ? Kıtlık durumu nasıl ? 😌 -
Dün de yazmıştım bugün de Ankara Zonguldak arası yolculuk yaptım şerit takip ve adaptif hız sabitleyiciyi gelene kadar kullandım 120ye sabitledim 5.9 litre yaktı gaza neredeyse hiç basmadim direksiyonu sadece tuttum araba kendi döndürüyor hatta bı ara yola hiç bakmadım telefondan banka işlerimi falan hallettim inanılmaz rahat bı yolculuk oldu
Fabrika verisi uzun yol için 4.0lt. Tabiki ölçüm sistemi farklı ve 90km hıza göre belirleniyor. Sizin durumda yaklaşık %50 lik fark var. 120km ort ile gitmeniz etken ama diğer yandan 950m rakımdan sıfıra indiniz. Belki 3-5bin km den sonra tüketimi düşecektir. Bana biraz yüksek geldi şehirlerarası tüketimi. Kazasız belasız sürüşler dilerim. -
üstad hayırlı olsun. senin clio yu kaça saydılar peki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: caldexterr208 konusunu bulandırmak istemiyorum ama hazır B segmenti üzerine fikri olan insanları bulmuşken sorayım. Babam için benzinli manuel araç bakıyorum da. Ibiza, C3, Corsa en baz benzinli manuel 145bin civarı bulunabiliyor gibi duruyor. Hangisi en mantıklı seçim olur 8-10 sene kullanılacak gözüyle? C3 platform eski ama 83 bg lik motor da yeni sanırım.
Alıntıları GösterHangisi en performanslı ve hangisi lpgye en uyumluysa o diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X