< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (30. sayfa)
-
-
Kör noktayı okumuştum da, otomatik parkı ilk kez duyuyorum. Otomatik park ın geleceği hakkında kaynağınız neresi acaba ? Varsa yazılı bir kaynak paylaşabilir misiniz ?
-
Hocam iyide aile arabası arayan kişi boyuttan dolayı niye 208'i eleştiriyor? 208 niye aile arabası arayan kişiyi ilgilendiriyor ki? B segment araba bakıp küçük demek kadar mantıksız bir şey görmedim. Bencede direksiyon güzel daha küçük olması daha kolaylık sağlıyor. Ve i cockpitteki üstten bakma olayı olduğu için öylede olması lazım.
-
Arkadaşlar selam. Aracı 230,600 TL'ye Mavi renk, Fransadan getirtiliyor, il karacım olacak 25 yaşındayım, önerir misiniz? İnsanlar yok kibrit kutusu yok şu bu diyor, ancak ence bekar birisi için araç mükemmel siz ne düşünüyorsunuz?
-
Önerme kısmı için biraz geç kalınmış bir soru bu. Aracı zaten almışsınız. Güle güle kullanın.
-
İçiniz rahat olsun. İyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. -
2020 mi 2021 model mi araç sordunuz mu? -
Öncelikle hayırlı olsun. Albenisi olan bir araç tabi bu albenide paketine göre değişiyor gt line bi başka duruyor açıkçası.
Gelelim benimde danışacağım noktaya sarı renk sipariş geçmiştim gt line olarak ama tanıdıklar olduğu için bugun bi teklifle geldiler ne yapsam bilemedim .
Beni bugun aradılar yolda bir adet arac var ama beyaz dediler %80 otv ye girecek donanimda oldugu icin fiyati biraz yuksek kacti ama 235 bin tl civarina gelicek araç yine bana anladigim kadariyla gt olan model bu dediklerine gore deri koltuk ısıtma ve kor nokta park asist bunlarin hepsi mevcut sizce beyazda cok hos duruyor aslinda ama icime sinmeyen bi renk oldugu icin ne yapmam gerekir bir nevi sariyi beklersem fiyat dahada asagiya dusucek ama donanim kaybım olucak.
B segmentinde koltuk isitma kor nokta artısı cok olurmu sonucta bineceğim bir arac.
Bu arada bilmek isteyenler olursa 2015 golfden bu araca gecicem küçüklüğünü ve segment dusuklugunu en basta goze aldim.
-
Demek yeni gelecek GT olanlar %80 ÖTV ye girecek gibi duruyor. Açıkçası zor karar. Beyaz araç benim gözümde beyaz eşya gibi oluyor biraz :) Memleketin yarısı siyah ile beyaz araba. Diğer yandan da saydığınız ekstra donanımları aktif olarak kullanıp kullanmayacağınıza karar verin. Hiç beğenmez iseniz , istediğiniz renge kaplatırsınız. Tabi bunlar hep ek maliyet.
-
Hocam beyaz 2021 gt mi yani?2020 Sarı Gt Line ne kadar ki 231 bin olsa 4 bin fazlaya 2021 gt almak daha mantıklı tabi yazınızı doğru anladıysam? -
Açıkçası araç kullaniyordum tam veremedim kendimi arkadaşın dediklerine ama anladığım kadarıyla ötv oyunlari dönecek ortalıklarda çünkü su andaki satışta bulunan 231 bin tl lik arac en fulu gorunuyor ama ufacik bisey ekledigimiz taktirde %80 lik dilime atlıyor bunlari detaylı ogrenmeye çalışıcam.Bu arada gt line bana 231 e gelmiyor o yuzden arada baya fark var orayı tam detaylı söyleyemedim açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burooooooo -- 27 Ocak 2021; 19:25:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Burooooooo
Açıkçası araç kullaniyordum tam veremedim kendimi arkadaşın dediklerine ama anladığım kadarıyla ötv oyunlari dönecek ortalıklarda çünkü su andaki satışta bulunan 231 bin tl lik arac en fulu gorunuyor ama ufacik bisey ekledigimiz taktirde %80 lik dilime atlıyor bunlari detaylı ogrenmeye çalışıcam.Bu arada gt line bana 231 e gelmiyor o yuzden arada baya fark var orayı tam detaylı söyleyemedim açıkçası2 günlük Gt line kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. 1.2 benzinli motor zaten çabuk ısınıyor ve kalorifer hızlı ısıtıyor. Koltuk ısıtmayı çok aramazsınız doğu illeri olmadıkça. Aynalar da yeterli ve araç zaten küçük. Doğru düzgün ayna kullanan kör noktayı da çok aramaz. Sarı renk 231 den de düşük fiyata geliyorsa onu alın bence. Beyaz sedefliyse o da kötü durmaz. Bence renk tercihi ve fiyata göre karar verin ekstra donanımlardan çok.
-
Bariz bi fiyat farki oldugu için sarıyı beklicem hem içime sinen bir şeyi alip kullanmak daha iyi olur. -
Yakıt tüketimi ne durumda acaba? -
Belli mi fiyatı sarı gt line ve beyaz gt nin ne kadar fiyat farkı? -
Arkadaşlar bugün 208gt line aracı Kayseri incirlioglundan teslim aldım Ankara'ya geldim 300km yol yaptım diğer aracım 2020 model polo 1.0tsi DSG karşılaştırma yaparak anlatmak istiyorum boyut olarak bilmiyorum ama iç genişlik anlamında bir fark yok ben hissetmedim hatta 208 biraz daha ferah hissettirdi bu arada 180 boy 120 kg rahat sigdim düşünün artik arka koltuklar da fena degil..performans olarak 208 çok çok önde 130beygirin hakkını veriyor.teknoloji ve malzeme kalitesi 208 gene çok çok önde özellikle teknolojik açıdan kıyaslama bile yapılmaz yakıt tüketimi 6.1 litre yaktı poloyla 6.5 oluyor ortalamam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada 230750 aracı satın aldığım fiyat renk Vertigo mavi 50 bin de faizsiz kredi var onu kullandım. Seramik faplama cam filmi falan adını anmadilar kayseri bayisi gerçekten müşteri odaklı çalışıyor tebrik etmek lazım.. Ankara ABC 2020 Haziran'da benden kapora almasina rağmen 246 bin fiyat çekmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dur kalk Cruze kontrol var mıydı varsa düzgün çalışıyormu yoğun trafikte acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun üstad. Kazasız belasız keyifle kullanın inşallah. Kayseri-ankara ort 6,1lt demişiniz. Hızınız ve kullanım tarzınız nasıldı acaba. Fabrika verilerine göre uzun yolda 6lt fazla gibime geldi. -
Start stop güzel calisiyor hız sabitleyici ayarlamadim aracı yeni alınca insan performanslı kullanıyor 120 150 arası kullandım değişik markalardan çok araç kullandım araba gerçekten çok iyi..b sınıfı araç alacaksanız imkanınız da varsa bulduğunuz ilk GT line aracı 230 lu bı fiyatlara alabiliyorsaniz alın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X