Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimki gibi mi? Ben aradım parçayı istedim. Bakalım ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok sizinki gibi değil, fotoğraf çekip atanlarınki gibi demek istedim

• Arkadaşlar bence aracın davlumbaz yalıtımına ihtiyacı yok. Bunu 2 şeye dayanarak söylüyorum. Birincisi aracın ön kapı açıkken aradan bakarsanız çamurluk içinde poliüretan malzeme var ve ön tekerden gelen sesi bayağı kesiyor. İkincisi 2020 model 308 le 2023 model 208'in yalıtımını karşılaştırmak için peş peşe hem kaymak asfaltta hem pütürlü asfaltta sürüş yaptık. 208 hissedilir derecede sessiz. Özellikle lastik sesi önceki kasa 308'in bayağı gerisinde. Rüzgar ve motor sesi de net biçimde düşük. Özellikle teker ve rüzgar sesi konusuna kalıbımı basarım ciddi fark var 208 lehine. Zaten ilk aldığımda da bunu net hissetmiştim. Tabi isteyen davlumbaz ve çamurluk içi bitüself falan yapıştırabilir ama daha önce kia ceedde deneyip hiç fark görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 1 Şubat 2024; 19:35:22 >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cumartesi hem kapılara hem davlumbazlara ctk standart ve ses yalıtım süngeri yapacağım bundan önceki aracım 308 di 2015 model onda kapılara yapmıştım kabin yarattığı için hem ses seviyesi iyiydi hemde ses azalmıştı.
    Şu an bu aracın boş hali 308 in dolu halinden bile iyi büyük ihtimalle yalıtımdan sonra yeni kasa 308 seviyesine gelir hem yol sesi olarak hem ses akustiği bakımından.
    Bu arada kapılara Hertz k165 aldım ön ve arkalara amfi olarak Vibe 65.4 aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence araca ekstra bir masraf yapmayın. Hepsi gayet yeterli. Ayrıca etrafta o kadar çok kaza oluyor ki yapılan ekstralar Allah korusun kaza olunca anlamsızlaşıyor. Ekonomik olarak zor günler geliyor, gelecek. Parayı akıllıca kullanmak lazım.

• Şu yan yolcu koltuğu tarafından gelen emniyet kemeri tokası sesi için ne yapılabilir. Yalnız sürüş esnasında sürekli takır takır ses yapıyor direğe vurarak. Bi çözüm üretelim şuna

• rash.87 kullanıcısına yanıt

Kemerin altına doğru bir tane kemer halkası var , yukarı çekince çarpmıyor ama o parça sabit kalmıyor yine kemeri biri takınca aşağı kayıyor. O sabitlenirse aslında sorun kalmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Hangisi anlamadım ama bir düğme kapak gibi birşey var kemer tokasını stoplayan. Ondan bir tane yukarı koysak olur gibi

• Biraz araştırma yaptım ve bazı ürünler buldum. Sizce hangisi daha mantıklı karar vermemde yardıma ihtiyacım var.

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

Hocam sıkıntının ne olduğunu anlayamadım ama ben olsam yapışkanlı bir şey almazdım manuel söküp takılabilecek bir şey olması daha mantıklı olur gibi

• Fox in the Box F kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı bu sanırım işime yaramazsa da içindeki güçlü neodyum mıknatıslar işimi görür.
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• Herkese merhaba

goodyear marka 120x60 cm oto güneşlik var. Sizce bu ölçü güneşlik ön cam için yeter mi? Siz hangi ölçülerde kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz var mı?

• Ümit5725 Ü kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam, ben migrostan 3 4 sene önce ucuz bir şey almıştım eski arabam için önü krom gibi parlak bir malzeme..Bazen yine görüyorum migros ve diger zincir marketlerde.. Yalnız vakumları cama leke yaptığı için biraz modifiye ettim öyle kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 3 Şubat 2024; 20:14:7 >

Ne yaptınız alabildiniz mi hocam ? Var olduğundan emindim ama araba ile bugun damacana su almaya giderken sizin konuyu hatırladım foto çektim

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• Adana mersin arası 90km yol yaptım. Otobanda sabit 120 ile araçta 3 kişi 5,6 litre ile gittim. Dönüşte aynı şekilde 5,6 ile döndüm. Şehirdışı fabrika verisi 4 litre diyor. Kaç km hız ile bahsediyor acaba. Fabrika verisi tamam tutmazsa bana yinede 5,6 fazla geldi. Maks 4,8-4,9 olmalıydı bence

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Ben eskişehir ankara arası çok sık gidiyorum. 120 ye sabitlersem tam 5 litre yakıyor. Bizim araçta 4 litre hayal bence.

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt

Aracın ağırlığı, yolun iniş çıkışı, dur/kalk durumu etkiliyor hocam.

Bir de 4lt yi görmek için ektra özenerek kullanmak lazım. Ne demek istiyorum yani eğim aşağı olunca sabitleticiyi kapatıp yelken modunda süzülmesini sağlamak gerekiyor. Önünüzde çıkılacak eğim varsa vitesi de ona göre önceden ayarlamak lazım. Klima kullanımı da + bir etken

İstanbul Maltepe -Ankara Çankaya arasını eylülde havalar ne soğuk ne sıcak hiç klimayı açmadan , tasarruf odaklı otobanda giderek 4.8 ile tamamlayıp (Bolu tünelinden) dönüşte de 4.1 lt ile de seyahati sonlandırmıştık (2 yetişkin 2 bavul). Ankara'ya giderken ara ara 5 10 dk mola verince de motoru kapatmamıştım ama dönüşte yemek için 1 saatlik molada Bolu tarafında durmuştuk o zaman kapatmıştım. Rakamları net hatırlıyorum çünkü test etmes isteği vardı

• Fox in the Box F kullanıcısına yanıt
    120 sabit 5lt fena değil hocam. Dediğim gibi olması gereken 4,8 civarı bence

• khanstern kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam söylediğiniz şeyler önemli kriterler 👍Hocam kaç km hız ile gittiniz bilmiyorum ama 120 sabitse iyi rakamlar.

• Herkese Selam, Bir kaç konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Aracım 2023 208 gt paket bir önceki aracımda 2021 model 208 allure selection. Direksiyon hissiyatı bana biraz farklı geldi jantın etkisi olabilir ama her hangi bir alt yapısında değişiklik yapıldı mı? Ayrıca 2023 model ile eski gt paketlerin veya başka bir tarafında değişiklik söz konusu oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.