Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
67
Favori
186.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallahi çok iyi olur. Navigasyon da ekrana bilgi girmek işkence. Benim bahsettiğim yöntem çok pratik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Android auto veya apple car play kullanmıyor musunuz? Biliyorum ordan açılan yol tarifi hayalet ekrana yansımıyor ama aracın kendi navigasyonundan açınca da trafik verilerini alamıyorsunuz.

• Fox in the Box F kullanıcısına yanıt
    Android oto kullanmıyorum denedim birkaç sefer iyi çalışıyor ama kablo bağlantısı vs pratik değil. Ve bulunduğum yer dolayısıyla trafik yok. Trakya da Lüleburgaz da yaşıyorum

Hocam az önce denedim çalışıyor bende bu özellik.

Bende bugün My Peugeot uygulamasının eski versiyonunu Aralık 2023 versiyonunu APK olarak indirdim kurdum. Dedim ki belki güncelleme ile alakalıdır ve tabiki öyle olduğu anlaşıldı. Google haritalara giriyorum varış noktasını yazıp paylaş diyerek My Peugeot uygulamasına gönderiyorum ve direk navigasyon a yükleniyor. Aşağıya uygulama versiyonunu bırakıyorum. YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

Benim sürüm 1.44.2 onda da sorunsuz çalışıyor.

Sizin uygulama versiyonu kaç acaba ? Telefonunuzun android olduğunu varsayıyorum.
    Birde uygulama içindeki yerden seyahatimi hazırla kısmından mı yaptınız benim gibi haritalardan mı? Çünkü bende uygulama kısmından yine olmadı.

Allah Allah ya 1.44.2 bende çalışmıyor. Yani navigasyon olayı olmuyor. Anlamadım gitti.

Uygulama versiyonu 1.44.2. Android 14 sürümünde samsung cihaz. Uygulama içinden aşağıda fotoğrafını yüklediğim kısımdan yaptım dediğinizi.

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

• Ben de konuda navigasyon muhabbeti açılmışken sorayım tomtomu navigasyonun canlı trafik verilerini almaya yarayan bedava 3 yıllık üyeliği vardı. Onu aldım ancak arabada bir türlü aktifleştiremedim. Bunu yapabilen var mı acaba?

Bende merak ediyorum

• Ücretsiz ve trafiği gösterdiği için android autoyu kullanıyorum, gideceğim yeri biliyorsam sırf o kadar para verdim diye kendi navigasyonunu açıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araca telefonunuzdan Wi-fi paylaşın daha sonra navigasyon açın bir konum kurun bir kaç dk sonra trafik verisi gelecek bende öyle olmuştu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • busonartik kullanıcısına yanıt
    Wifi bağlantısı yaptım ama yine de gelmedi trafik verisi sizin araç kaç model acaba?

Hocam şunu denediniz mi

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)SaBFiCaNyoutube
    Daha önce ücretsiz TomTom Traffic alıpta uzun süredir kullanmayanlar, aracınıza en son yazılım ve navigasyonu güncelleyin ilk olarak. Sonra videoda yönlendirdiğim gibi yapın.Mail adresi kısmı direk gelmezse Navigation Status kısmına tıklayın. Maili girdikten sonra mailinizi kontrol edip onaylayın. Ekrana girdiğiniz mail mypeugeot Fr sitesinden Tomtomu satın aldığınız hesaptaki mail olması daha iyi olur
    https://www.youtube.com/watch?si=HiDn5_2hmjU2MpN8&v=9XfgV9WYTRE&feature=youtu.be

• khanstern kullanıcısına yanıt
    Bir deneyeyim hocam siz uyguladınız mı?

Açıkçası google mapse alıştığım için bir de navigasyonluk çok işim olmuyor bu yüzden denemedim.. Gerçi arabam 2 aydır otoparkta yatıyor bu hafta sonu biraz gezelim aküsü de dolsun, hem bu vesileyle şu navigasyona da bakmış olurum. Arabamı özledim valla YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

2021 gt

Aşağıdaki videoya bir bakın isterseniz

PEUGEOT UKyoutube
    Peugeot 3D Connected Navigation: How to activate Connected Nav | Peugeot UK
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=MAzNh95jyzw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arabaya güncelleme yapacaktım bayadır, yapmamıştım geçen yaptım,

Artık Navigasyon beni 3-4km farklı yerde gösteriyor

• khanstern kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde oldu teşekkür ederim. Yalnız arabaya hotspot açıp wifi ile bağlanınca oldu ancak. Bluetooth ile mobil veri paylaşımı bir türlü yapamıyorum nedense. Kaç kere bağlantıyı kesip tekrar bağlanırken o seçeneği işaretledim. O yüzden trafik verilerini verecek mi emin olamadım.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.