Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63.841
Cevap
646
Favori
2.638.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 turbo otomatik 3008 'i 80-85 bin tl ye alabilirmiyiz??
  • Benim tahminlerim yurt dışı çıkış fiyatları baktigim kadariyla 88 -92 bandi olabilir 1.2 otomatik...ama donanımla 110 u geçer.. dizel de de donanimli 130- 140 civarı olabilir. Umarım biraz aşağıda çıkar ama ülkeler arasında donanim ve fiyat farki ispanya İtalya v.s. mecbur bekliyecegiz burda pejo tr önemli aklımın ucundan yokken şimdi ilk sırada düşündüğüm araç ama tabii fiyat onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 14 Ağustos 2016; 20:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 bine benzinli full olanı olsa tadından yenmez vergi avantajı da olur

• Bu olmaz malesef izmirde görüştüğüm bayilerde de aldığım izlenim bu yönde..az km yapan için 1.2 otomatik bence nissan dan daha iyi onun için fiyatta akıllı olmalı pejo

• Motor nissandakinden daha canlı ve verimli ikincisi nissandaki gibi ruhsuz cvt şanzıman yok ikinci elde 90a alınır

• Rekabet çok olacak SUV segmentinde;Ateca ve Kodiac da geliyor...Ekonomi de belirsiz,her an gündem değişiyor...hayırlısı inşallah...

• Günaydın herkese. Aynen katılıyorum hocam bu dediklerinze,tabii cvt sansiman biraz daha az yakar tam otomatik e göre.

• Tam otomatik olması tercih sebebi olacak ama Fiyat?? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Fiyat icin belki ipucu olur. 2008 suv alure paket fransada 120 bg dizel 26 000 avro bizde 92 bg dizel 86 bin. Asagi yulari ayni opsiyonlari ekledim. 3008 de yakinda fransa da satisa cikar fiyatlari ordan da takip edebiliriz. Vergi benzer galiba ya da farkli olsa da fiyatlar yakin cikiyor. Bunu talismanda da gormustum. Buraya gelmeden once fransada satisa ciktiginda bakmistim. 132 bin liraya denk geliyordu. Burada 135e satti reno.

Fransa sitesinde configirator aktif fiyatlar belli olmuş.
    1.6dizel otomatik + neredeyse bütün opsiyonlar dahil 41.700eur fiyat çıktı. (Üstteki mesajlarımda konfigirasyon detayı mevcut)
    Bu durumda fiyat buna yaklaşık olacak dersek Dizel gt line + opsiyonlu full 140 bin TL olacak gibi?
  • 1.2 GT line'ın ufak tefek opsiyonlarla 110 bine yaklaştığı bir ortamda kimse kusura bakmasın, sloganı sheer driving pleasure olan ve ödediğiniz paranın büyük çoğunluğunu sürüş zevkine yatırdığınızı bildiğiniz BMW 3 serisine yönelirim. Zaten yaş geldi, toplum bu yaşlarda evlenmemizi emrediyor, en azından düğünde düğün aracından daha havalı araba olmaz :)

(3.18i 125 bin tl ve yıl bitmeden bir 50.000 tl sıfır faiz kampanyası daha bekleniyor Borusan'dan)

3008 için ise her bindiğimde iyi ki ekletmişim dedirtecek ve yüzümüzde ufak bir tebessüm bıraktırabilecek 3 farklı parfüm opsiyonu olsun, cam tavan olsun, 360 derece park kamerası olsun, bunları ekletip 100 bine çok yaklaşmazsa havada karada veririm siparişini. 1.2 motorda sunulmadığını, sadece dizelde olduğunu öğrendiğim ve bir arabada en büyük hayalim diyebileceğim adaptif cruise control'dan bile vazgeçtim bu güzel araç için. Yeter ki kafamdaki fiyatla gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 15 Ağustos 2016; 10:44:02 >

• Blueye kullanıcısına yanıt
    Ben goremedim sitede yeni 3008 i ama o fiyatlara cikacak muhtemelen.

• merakla bekliyoruz
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Usta 1.2 motorla bu kadar donanımı vermezler gibi geliyor 100.000 TL nin altına ama 110 000 TL nin üstüne de çıkmaz gibi duruyor.
  • kmlb K kullanıcısına yanıt
    Valla işte ben tehdidimi yaparım, gerisi Pöjo'ya kalmış :) Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumları ama napalım :)

Araç çıkar, adettendir randevumuzu alıp test sürüşünü yaparız. En son olurunu öğreniriz. Efendim lansman indirimli fiyat bu zaten, inanın daha fazla indiremiyoruz cevabını aldıktan sonra fiyat yüksek gelirse birkaç ay daha bekleriz. Bu esnada erketeye yatıp yeni gelecek araçları görmüş oluruz ve aynı zamanda 3008'in ikinci elleri düşmeye başlar. Mart-Nisan gibi de kendimiz için en mantıklı araç seçimini yaparız.

hayırlısı olsun :)
  • Amin cümlemiz için.

İyi diyorsunuz da 3.18 i de 125 bin lirayı hak eden bir araç değil hele ki boşline bir versiyon ise tam fiyasko 3 serisi alınacaksa en azından 3.20 i alınır. Ülkedeki suv fiyatları ortadadır şuan 110 bin fiyatı olan 3008 in en düşük motor ve donanım versiyonunun yine 90 bin civarı gelmesi muhtemeldir bu durumda fiyatı yüksek bulacak kişilerin yada bu markaya bu para verilmez diyecek kişilerin zaten Alman araçlarına direk yönelmesi gerekir. Açıkçası bizim de 1 aracımızı değiştirme durumumuz var,değiştireceğimiz araç da pejo2008 dir bu marka ve araçtan memnun kaldığımız için gayet iyi gördüğümüz 3008 i de beklemedeyiz şans vermek isteriz ve şuan baktığımız diğer araçlar 1.6 versiyonları olmak şartı ile 3008,c,3,crv,süper B,s60 gibi modellerin bulunduğu bir liste var.Önemli olan motor-donanım-şanzıman ve bedeldir. Bu konuda en çok şeyi vaad eden tercih edilir. Ama ülke şartlarını ve düşüncelerini önemseseydik kafadan pejo,Skoda,Volvo gibi markaları elerdik.

• 320i neden alınır, 170 beygirlik motor en azından BMW kullandığınızı hissettirir sanırım o yüzden. Ama benim burda kriterim performans değil ekonomi. 318i'de motor hacmi 1.6'dan 1.5'e, silindir sayısı 4'ten 3'e, beygir gücü de 170'ten 136'ya (ilk 3.16 gibi) çekildi. Yani yeni bir motor. Ve emin olun 3 silindirin tınısı 6 silindir gibi, sadece volume'u az :) Ben yılda 10K km anca yapıyorum. Bunu da ne kadar ekonomik ve konforlu yaparsam o kadar iyi. Donanım olarak boş da değil. İngiltere'de yıllardır kullanılan 6,5 inç ekrandaki navigasyon en sonunda bize de geldi retrofit adı altında ve aracın benim gözünde eksiği kalmadı. (nbt geniş ekranlı naviye 10 bin tl vermek zorunda değiliz artık) Ama dediğim gibi özelliklerin hepsini boşverin. Arkadan itiş ve malzeme kalitesi başlı başına yeter tercih için.

Ben mesela normalde kafadan eliyorum zaten pejo skoda ve Volvo'yu. skoda dsg'den dolayı ömür törpüsü, stres. Volvo ikinci elde tam anlamıyla mutsuzluk. Ama pejo ilk defa eksiksiz geliyor (motor, aisin tam otomatik ve şekli yerinde kasa).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 15 Ağustos 2016; 14:04:54 >

• Yeni 2008 1.2 otomatik gt bile 85bin 3008 100binden aşağıda olacağını sanmıyorum

• agah07 A kullanıcısına yanıt
    Hakkaten, kaldı ki 110 hp 130 bile değil. Ooof of.

Başlıkta da yazanlar olmuş, şeytan diyor ev al.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.