Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
63.913
Cevap
646
Favori
2.653.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel ayrıntılar teşekkürler ancak bmw şu lanet turuncu kadranı değiştirmediği sürece ben bu aracı bu markaya yakıştırmamaya devam edeceğim,3.20i 177 hp gücü ile kurtarıyor biraz.Evvela 120 bine donanımlı bir 3.18i alan da pişman olmaz gibi görünüyor.Şu 3008 in fiyatlandırmasını görelim de daha alıcı gözle bakacağız seçeneklere Şuan sadece ilk bakış olarak 3008 e alıcı gözle bakma durumu var bizde de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı düşünürsek ev çok daha iyi bir tercih. Hanımın kuzeni 2.5 sene önce 90bine temelden 1+1 ev aldı, şu anda 180bine rahat satıyor. Bizim evde de 2 araba var, o şeytan bana da sesleniyor arada ev al diye. Hem bu fiyatlara araba satmak isteyen kazıkçılara da tokat olur herkes böyle düşünse!

• Turuncu kadran ve buton renklendirmeleri konusunda tamamen aynı fikirdeyim. Makyajlı insignia ile tamamen turuncudan beyaza dönen buton ve kadranlar için ciddi ciddi düşünüyorum insignia'yı. Ambians beyaz veya mavi olduğunda teknolojik ve cool bir hava oluyor içeride. Ama turuncu ışıklar 90'lar ve mutsuzluk yayıyor etrafa. BMW içinse bu renk sembolik, ama aşağıdaki büyük sayılabilecek renkli ekran kotarıyor durumu bi nebze.

Benim ev için umudum, olası müstakbel eş adayının maaş desteği :) birlik olunca olur gibi geliyor. Ama araba işi şu an ne kopardık kopardık, bi daha bu fiyatlara araba yüzü göremeyebilirim, o yüzden durumu karambole kendimi gaza getirip en az 5 yıl bineceğim optimum şartlarda bi araç almam lazım. 3008 o açıdan çok iyi olacak zira bırakın 5 yılı 10 yılı var aracın bıkmadan binilebilecek. Çok ileride bir tasarım.

• Otomobil sitesinden alıntı 1.2 motor gelecek deniyor haberde
    Peugeot 3008de yer bulan 1.2 litre 4 silindirli PureTech motor, 130 hp güç ve 230 Nm tork üretiyor. 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik EAT6 şanzıman ile donatılabilen bu motor seçeneğine sahip yeni 3008 her iki şanzıman ile de 188 km/s hıza çıkabiliyor. 0'dan 100 km/s hıza 10.8 saniyede ivmelenen yeni 3008 1.2 Lt PureTech-Manuel, şehir içinde 6, şehir dışında 4.5 ve ortalamada 5.1 litre yakıt harcıyor. 1250 kg boş ağırlığa sahip araç 117 gr/km emisyon değerine sahip. EAT6 şanzıman sahip seçenek ise 10.5 saniyede 0'dan 100 km/s hıza çıkarak daha başarılı performans değerlerine imza atarken, sırası ile 6.3, 4.7 ve 5.3 litre olan tüketim değerleri ile daha müsrif bir görüntü çiziyor. Ek olarak 20 kg'lık bir ağırlık getiren şanzıman ile toplam 1270 kg'lık boş ağırlığa sahip aracın emisyon değeri ise 120 gr/km
    Avrupa pazarında geniş bir motor yelpazesine sahip olan yeni Peugeot 3008'in ülkemizde 1.2 litrelik turbo benzinli PureTech ve 1.6 litrelik dizel BlueHDi motorlar ile gelmesi bekleniyor. Her iki motor seçeneğinde de EAT6 otomatik şanzımanın yer bulması da bekleniyor.

• Ben olsam 1.6 165 beygir lik olanı da getiririm.bazi insanlar da (babam:)1.2 mi..en az 1.6 olmalı diyenleri de ikna ederdi en azından..

• Bugün aracı sattım. Arkadan gidişini izlemek her zamanki gibi üzdü. İster istemez insan araçla bir bağ kuruyor demek ki zamanla.

Şimdi mikrofonlarımız Peugeot'da.

1.2 turbo otomatik üstü az opsiyonlu 3008'i 95 binin altında getir, efsane ol Pejo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    1.6 165 Beygirliği al , 320i ed ki motorun 5 bg gücü düşük olanı.
  • kmlb K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim için gereksiz güçler. Ben zamanında motosiklette yaşayacağımı yaşadım hız namına. Artık hiç bir araba heyecanlandırmaz zaten. Yani hem kaçmaz hem çok yakar durumları :)

Ben 1.2 nin bakım maliyetine ve yıllık vergisine tavım şu an.

• Ciddi fiyat farkı olursa 1.2 motor çok cezbedici olur

• Eyvallah tipi çok hoş olmuş ama 308 sayfasında henüz 11000deki aracın heryerinden trim sesleri geliyormuş 3008 de de olmayacağı ne malum, kalite!!!

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Hocam eski 3008i kullandım trim sesi yoktu ama kapıgıcırtı sesi vardı ama o sesin kalite ile alakası yok kullanılan malzeme ve şasinin esnek olmasından kaynaklanıyordu
    Tabi ki bi mercedes kalitesi beklenmez ama kore ve japonlardan çok daha iyi malezeme ve motora sahipler

• Ne bileyim bu düşüncem belki de fransıza karşı önyargımın bir tezahürü!

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam kapı gıcırtı sesi yüzünden araçlarını satan biçok kişi var en son bi arkadaş sıfır 508 makyajlı kasa aldı kapı gıcırtısı duyunca adam kafayı yedi bi ton para verdim diye saydırıyordu bi de elektronik aksamda ufak bi sorun çıktı hemen gidip bmw 5.20i vakumlu kapı filan full olanı ile takas yaptı 197bin lira verdi
    Ufak gibi görünen şeyler sinir bozucu olabiliyor umarız yeni 3008 de bunlar olmaz ben zaten ikinci ele düşmesini kullanıcıların yorunlarını beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Bugün aracı sattım. Arkadan gidişini izlemek her zamanki gibi üzdü. İster istemez insan araçla bir bağ kuruyor demek ki zamanla.

Şimdi mikrofonlarımız Peugeot'da.

1.2 turbo otomatik üstü az opsiyonlu 3008'i 95 binin altında getir, efsane ol Pejo.

308 fiyatına 3008 ha..? umut işte.. ya tutarsa.. haklısınız..

• 1.2 olmasına aldanmayın şehir içi 9-10lt benzin yakar belki daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

1.2 olmasına aldanmayın şehir içi 9-10lt benzin yakar belki daha fazla

daha fazlasını yakmazda.. o kadar yakar haklısınız.. eşime 208 vti 102 benzinli etg ot. vites aldık.. tabiii siklet farkı var... Ama üstelik atmosferik motor.. ankara şehir içi ortalama 6.6 lt. ye düştü... tabii 3008 daha ağır.. Ama daha gelişmiş bir eat 6 şanzıman ile gelecek.. herhalde 8-8.5 arası yakar rahat.. Ama yinede 9 lt. ye kadar iyi değer.. arkadaşımıza tucson aldık.. Şehir içi 12 lt. nin altına düşüremedi..

• ganeja kullanıcısına yanıt
    bnde 1.2 eat6 208 var 8-9lt yakıyor şehir içi 3 silindir motor ona göre hesap yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

bnde 1.2 eat6 208 var 8-9lt yakıyor şehir içi 3 silindir motor ona göre hesap yapın.

e işte Üst mesajımda gibi bendede aynı motor var.. Sadece şanzıman etg 6... Benim değerler ankara içi.. Siz neredesiniz..?

istanbul
    Arada 10.000 tl var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.