Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
63.913
Cevap
646
Favori
2.653.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: underdog

Fiyatı tiguandan 10-15 bin aşağı çekerlerse piyasayı alt üst eder akılları varsa böyle yaparlar, birde skoda kodiaq, seat ateca geliyor ortalık kızışacak, umarım bize güzel yansır bu durum. Tiguanı inceledim yanında passatta vardı şahsen tiguana vereceğim parayla daha kaliteli passatı alır suvdan vazgeçerim. Tiguanın malesef sadece adı var iç tasarımı malzeme kalitesi golften bile kötü. O yüzden benim için 3008, ateca, kodiaq büyük önem taşıyor tasarımlarıda maşallah hepsi ayrı güzel. Bekleyip görecez bakalım.

Bende skoda kodiak peugeot 3008 ve hyundai tucson arasindan secim yapacagim seat ateca ya nedense isinamadim skoda kodiaq ve seat ateca ya 1.6 dizel gelmeyecek zaten kodiaq i kaldirmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 1 Eylül 2016; 15:34:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Fiyatı tiguandan 10-15 bin aşağı çekerlerse piyasayı alt üst eder akılları varsa böyle yaparlar, birde skoda kodiaq, seat ateca geliyor ortalık kızışacak, umarım bize güzel yansır bu durum. Tiguanı inceledim yanında passatta vardı şahsen tiguana vereceğim parayla daha kaliteli passatı alır suvdan vazgeçerim. Tiguanın malesef sadece adı var iç tasarımı malzeme kalitesi golften bile kötü. O yüzden benim için 3008, ateca, kodiaq büyük önem taşıyor tasarımlarıda maşallah hepsi ayrı güzel. Bekleyip görecez bakalım.

Bende skoda kodiak peugeot 3008 ve hyundai tucson arasindan secim yapacagim seat ateca ya nedense isinamadim skoda kodiaq ve seat ateca ya 1.6 dizel gelmeyecek zaten kodiaq i kaldirmaz

Bilmiyodum bunu o zaman direk elemem gerek, geriye 3008 yada tiguan kalıyor, görünüş olarak kesinlikle 3008 çok güzel. Bayilere gelsede incelesek. Birde aklımda 1.4 125 hp passat var yakıtı iyi diyolar. Bekleyip görcez bakalım.

tuscon şu an gözümün önünde bizim gn. müd yardımcısına aldılar çok yaktığını söylüyor birde hergün gördüğüm araç olduğu için hiç düşünmedim tusconu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr1903

quote:

Ateca ve kodiak a 1.6 dizel otomatik gelmiyor maalesef böyle bi araca da benzinli binmek külfetli olur gibi.

1.6 dizel manuelde mi gelmiyor?

Manuel ateca da var 1.6 olarak...ancak kodiak dizel 2 tdi dan başlayacak sanırım..o kadar para verip manuel almak aklıma yatmadığı için direkt olarak yok dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr1903 -- 1 Eylül 2016; 15:55:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ateca ve kodiak a 1.6 dizel otomatik gelmiyor maalesef böyle bi araca da benzinli binmek külfetli olur gibi.

Manuel ateca da var 1.6 olarak...ancak kodiak dizel 2 tdi dan başlayacak sanırım..o kadar para verip manuel almak aklıma yatmadığı için direkt olarak yok dedim...

benim için farketmez hatta manuel olması daha güzel ben keyif alıyorum

• 3008 Tam bir aile otomobili içersi çok geniş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ateca ya gelmeyecek diye biliyordum artik istanbulda manuel arac kullanmak istemiyorum sol ayagim agriyor trafikte dur kalk dur kalk o kadar para vereceksem otomatik olmali tucson suanda bana daha yakin iihs de subaru bile yolcu tarafinda kotu not aldi tucson basariyla gecti volvo xc 40 yil sonuna ciksaydi onuda dusunurdum zaten yilda 12.000 km yapiyorum oda rizeye gidip gezerek istanbulda kalsam tum yil anca 3000 4000 km yaparim suanki dizel aracimda 11 litre yaktigi icin degisrn bir sey olmayacak brnim icin cok ufak kurus farklari olusacak km de bakalim kodiaq alirsam 1.4 tsi 150 hp motoru almayi dusunuyorum ama tucsonda bile performans o kadar tatmin etmedi beni kodiaq daha buyuk ve agir olacaktir bence bakalim bu aksam tanitiliyor 3008 ide ic mekan x1 gla q3 tiguan tucson kuga gibi rakiplerinden iyi oldugu icin aklimi celiyor ve sanzimani aisinden aldigi icin yeni modellerde aklimi celiyor bayiye gidip inceleyecegim geldiginde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 2 Eylül 2016; 2:26:51 >

• Şu arabanın fiyatı iyi çıksın başka bişey istemem.

• PeugeotBalticyoutube
    PEUGEOT 3008 PARKING ASSIST
    https://youtu.be/7Ot1UcZFz-M

PeugeotBalticyoutube
    3008 ACTIVE SAFETY BRAKE
    https://youtu.be/iWBy4h-pU9c

Groupe PSAyoutube
    Peugeot 3008 Production - Groupe PSA Sochaux
    https://youtu.be/aHNEUc50_g0

Son video fabrikadan halka
    ")

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord
    Bende 150-160 beklemiyorum.Qashqai'nin 1:1 ikizi kadjar 130 hp 4x4 dizel zaten 108 bin.Benzinli 1.2 130 hp eat6 orta donanım için 100 bin uygundur kanımca.

1.2 eat6 orta donanım bence 85-90 bin arası olmalı. Peugeot 3008'in piyasada tutunabilmesi için bu şart
  • Kodiaq konusunu bulamadım forumda yok mu ki..

Valla Kodiaq, Superb gibi bir fiyatlandırmayla gelirse dsg msg dinlemem 1.4'ünü alırım.

İşte bunlar hep 3∞8'e göz dağı :)

• Kodiak d segment suv olacak galiba baya iddialı olur teni tigular act ile baya yakıt ekonomisi sağlamış edkisine göre %25 yakıt ekonomisi sağlıyor

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Yüzde 25 değil bence..ben inanmıyorum o kadar. Herkes malım iyi diyor.yakit ortalamasini etkileyen cok sey var .objektif olmak lazım bence ww 1.4 un yerini alacak 1.5 motoru daha iyi olacak sanki.

Koleos kodiac d suv zaten piyasayı baya zorlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Kodiaq konusunu bulamadım forumda yok mu ki..

Valla Kodiaq, Superb gibi bir fiyatlandırmayla gelirse dsg msg dinlemem 1.4'ünü alırım.

Bence 3008 gibi bir sanat eseri dururken o çirkin kodiak alınmaz.

• Abartı olb forumlarından takip ettiğim baya düşük ortlamalar var ama tabi dizel gibi olması mümkün değil benzinli araçta mecburen ayağını kontrol etmek zorundasın yüksek hızda çok yakıyorlar dizelde kafa rahat yüksek hız gidebiliyorsun

• ozgurr1903 O kullanıcısına yanıt
    Tabii sonuna kadar haklısınız bu konuda Pejo kimsenin yapamadığını yapıp konsept tasarımı gerçek hayata yansıttı çünkü.

Kodyak'ın konsept tasarımını aylardır izliyoruz, aracın gerçeğini dün ilk defa youtube'ta canlı yayında gördüğümde acaba yanlış araca mı bakıyorum dedim. Kırpa kırpa yine soğuk, hissiz, cansız vw tasarımlarına kavuşmuşlar.

Ama öte yandan baktığınızda bir audi Q7, bir range Rover land Rover gibi araçlar büyük köşeli ve ciddi tasarımlar içeriyor. Bu açıdan da o iç mekandaki d sınıfı imajı yaratabilecek sadelik iş yapabilir.

Ne demişler, money talks. Fiyatına göre tasarımdan, sadelikten, dayanıklılıktan ödün verebileceğimz durumlar maalesef ki olacak. Bunu lehimize optimum şartlarda sağlamaya çalışıyoruz hepimiz.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Şöyle bi durum var nissan qq 1.2 nin anlık yakıt tüketimi ni video ya çekenler var. Neredeyse yokuş aşağı çektikleri videolarla 5 lt yakıyor diyorlar öyle bişey yok. 60- 70 km ile giderken gösterdiği değerleri paylaşanlar var. Tiguan da aynı durumda bence ağırlığı belli motoru belli yakacağı ortalama da üç aşağı beş yukarı belli.

• Üretimden video...

arkadaş yukarıda paylaşmış pardon:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlb -- 2 Eylül 2016; 16:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Kodiaq konusunu bulamadım forumda yok mu ki..

https://forum.donanimhaber.com/m_120036891/tm.htm

Fiyatının 80 bin civarı başlayacağını söylüyor skoda tekirdağ bayisi yüncüler.
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Başlık yanlış yere açılmış, ilettim Skoda ana forumuna taşınır az sonra.

Fiyat spekülasyonlarının sonu bitmez, çıksın da rahat rahat yaparız karşılaştırmalarımızı.

• Çin için üretilen 4008 galiba Türkiye'ye gelecek olandan 3 5 cm uzun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.