Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63.913
Cevap
646
Favori
2.653.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 7 Eylül 2016; 15:41:54 >

• Almanyada masallag anahtarsiz giris de opsiyonel gtlineda vw dunyaya sapliyo pejo da almanyaya saplayim demis herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a_r_k A kullanıcısına yanıt
    Kritik bölgelerdeki opsiyonların bu denli fazla olması benim de moralimi bozdu. Ama diğer taraftan bu opsiyonları paketlere bölse, paketlerin fiyatlarını artırsa bu sefer de paketler pahalı diyeceğiz. Sonuç olarak premium araç mantığıyla tek tek opsiyon seçme iyi gibi bence. Nokta atış yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 7 Eylül 2016; 15:54:07 >
  • 2016 model ve yeni cikan bir aracta anahtarsiz girisi cikis en altta da standart olsun bi zahmet. Ekstradan ne koyuyorsun ki yoksa arabaya.

• a_r_k A kullanıcısına yanıt
    Anahtarsız çalıştırma çoğu araçta artık standart ama anahtarsız giriş-çıkışı en altta standart yapan firma pek bilmiyorum yok galiba ama full pakette olmalı tabii artık.

Bu durumda en kötüsü de yıllar sonra ikinci eldeki piyasası oluyor. Yok o var, o bu yok diye diye binbir farklı fiyat oluyor. Aldığınız opsiyonlar da para etmiyor sonra.

Amaaan artık ikinci eli düşünmekten bıktım, biraz da ânı yaşamak lazım, araç iyi fiyatla gelsin, mantığıma göre değil kalbime göre ekliycem opsiyonları.

• Aracın 1.6 dizel 120 hp versiyonu da ekimde satılmaya başlancak mı? hayatımda pejo almam diyodum bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum, dolusu 110-120 bandında olursa ikinci elde değer kaybı olcaktı olmicaktı hiç bakmam alırım bunu ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Anahtarsız çalıştırma çoğu araçta artık standart ama anahtarsız giriş-çıkışı en altta standart yapan firma pek bilmiyorum yok galiba ama full pakette olmalı tabii artık.

Bu durumda en kötüsü de yıllar sonra ikinci eldeki piyasası oluyor. Yok o var, o bu yok diye diye binbir farklı fiyat oluyor. Aldığınız opsiyonlar da para etmiyor sonra.

Amaaan artık ikinci eli düşünmekten bıktım, biraz da ânı yaşamak lazım, araç iyi fiyatla gelsin, mantığıma göre değil kalbime göre ekliycem opsiyonları.

hocam son cümlemizde aynı fikirdeyim ve bence gt line türkiyede birazcık daha dolu olma ihtimali olabilir bazı markalar yapıyor yurt dışında opsiyon olan türkiyede standart yada tamtersi olabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5008 de uzatılmış 3008 desek yeridir .çok benzemiş pejo da işi çözdü makruska bebekleri ne başlayacak anlaşılan..

• Bana arkası çok orantısız geldi. 3008'deki o agresif ve yatık bagaj profili 5008'de dümdüz kütük gibi çıkıyor yukarı. Arka taraf Mpv'ye kaymış bence.

• underdog kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satılacak bütün motorlar aynı anda satışa hazır olacak.

• quote:

Türkiye'de satılacak bütün motorlar aynı anda satışa hazır olacak.

teşekkürler cevap için, şu 1.6 dizel gt line ı adam gibi bi fiyattan koyarlarsa patlama yapar bu araç, iç dış tasarıma diyecek bişi yok, testtede konforlu olursa, daha insan ne isterki
  • underdog kullanıcısına yanıt
    Herkesin gönlünden geçen o tabii.

• bayram dönüşü 508 i satıp, beklemeye başlıyorum. Bi aracı görelim, sürelim, dıştan beğeniyoruz ama bakalım iç mekan genişlik vs nasıl.

mantıklı bir fiyatlama ile gelirse bu, olmadı rakipleri, olmadı eat6 lı 508 :)

Tabi nasipse...
  • quote:

Bana arkası çok orantısız geldi. 3008'deki o agresif ve yatık bagaj profili 5008'de dümdüz kütük gibi çıkıyor yukarı. Arka taraf Mpv'ye kaymış bence.

Araç uzun olmuş çünkü dostum ..eski 5008 den 10-15 cm uzun snrm.. okudum ama hatırlayamıyorum şimdi. Ben ww gibi alt dan yukarı butun arabaları aynı olunca da hoşuma gitmiyor.

• Bu maalesef markalar açısından yeni bir moda ve akım. Uzun yıllarda sürecek gibi.

BMW neredeyse 1 serisinden 7 serisine kadar far ve stop gurubu aynı.
    Audi desek öyle,
    Renault talisman megane koleos derken öyle.
    Ve daha birçok marka.

Sanki arabanın ölçeğini 1:2, 1:3, 1:4 yapıp başka bir şey dokunmuyorlar gibi :)

• NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Tamamen maliyet politikası snrm...

• Kesinlikle. Alttaki videonun 2. dakikasından itibaren Volvo'nun ayakkabı örneğine bakabilirseniz Volvo'nun biz diğerleri gibi değiliz, her arabamız farklı kesme hitap eder, hiçbiri hiçbirine benzemez dediğini görürsünüz ama gerçekte nasıl?

carviseryoutube
    Volvo XC40 İlk İnceleme - First Look (English subtitled)
    https://www.youtube.com/watch?v=Z0v6_lmC-uE

2005 s40 ve s80 çok benzerdi,
    2012 v40 ve s60 çok benzerdi.
    2016 s90 ve xc90 da şu an çok benzer. E hani nerde o farklılık?

Firmalar maliyetle kafayı bozmuş durumda ve bu artık hiçbir zaman tarzı, ruhu olan arabalara binemeyeceğimizi gösteriyor.

• quote:

Bana arkası çok orantısız geldi. 3008'deki o agresif ve yatık bagaj profili 5008'de dümdüz kütük gibi çıkıyor yukarı. Arka taraf Mpv'ye kaymış bence.

aynen hocam bende beğenemedim 5008 i şuanki aracım 7 kişilik 3 kere ya kullanmışımdır yada kullanmamısımdır 7 kişilik haliyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla biz annem babam bi de beniz. Düşünüyorum düşünüyorum 7 kişi ne zaman doldururuz diyorum. ancak düğün dernek falan olursa işte. Ya da zeytin bahçelerimiz var, zeytin kasalarını taşımak için büyük bagaj belki orda işe yarar ama o da yine 7. koltuğa gerek yok :) Bahçe biraz yokuş bi yerde o yüzden 3008 iş görür gibi, traktör yollarında altı sürtmez en azından. Hatta şimdi oturduğumuz yere kentsel dönüşüm geldi, yollar hep inşaat, toz kum olcak, yerden yüksek araç iyidir :)
    Yoksa çekirdek aile olduğumuz için BMW 1 serisi en iyisi benim için.

Her şey Peugeot'ya bağlı, beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 9 Eylül 2016; 10:12:41 >
  • Daha önce 7 koltuklu aracım olmuştu. bence kullanışsız. çok nadir haller dışında hiç kullanmadım ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.