Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63.913
Cevap
646
Favori
2.653.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tazcan

Haklı olduğunuz konular var vw daha çok tutuluyor ama bazı gerçekler de var tiguan 88 bin den başlıyor ama çok boş oluyor peugeot başlangıç paket leri ona göre daha dolu. Vw servisi çok pahalı. Ben 100 den aşağı olur diyorum. Çünkü şu an ki 3008 lerin dizel ve full olmasından dolayı 100 bin üstü. Ayrıca yüksek fiyat tan başlarsa satış düşük olur. Bu konuda size katılıyorum. Benim tercihim peugeot son araçları kesinlikle kaliteli. Vw e Türkiye de gereğinden fazla değer veriliyor.

Evet hocam suanki fiyatlarla konusursak oyle olur ama tutmasi icin 79 80 aradinda girmeli en fulu dizel 130,000 i gecmemeli ve son donemlerde cidden cok kaliteli araclar yapiyor beni korkutan sey trim sesi olacak mi benim suanti toyota verso da bozuk yollarda geliyor ve sinir bozucu araba daha 2014 model 25000 km de peugeot motor olarak guvenim tam kaliteli motirlari var benzinli alabilirdimde 1.2 olmasi ve torku dizele gore az olmasi nedeniyle dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 i 2008 de test ettim bence yeterli klimayı da açtım kasmadı. Ben km fazla yapmadığım için tercih edeceğim. Ayrıca yakıtı yüksek değil

• quote:

1.2 i 2008 de test ettim bence yeterli klimayı da açtım kasmadı. Ben km fazla yapmadığım için tercih edeceğim. Ayrıca yakıtı yüksek değil

arada fiyat olarak çok büyük fark olursa ve performansını yeterli bulursam almayı düşünebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki fark a bakmak lazım tabii birde dizel full fiyat çok önemli b3lki 1.2 full almam da 1.6 dizel alırım ama orta donanması olur bilemiyorum...

• Alamayacak olsam bile bu aracı dört gözle bekliyorum.

• toyotolarda trim sesi standart donanimda (corollam var )

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Corollanın baz donanım ile full donanım arasında yalıtım farkı da var alt döşemeleri bir ara incelemiştik

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

toyotolarda trim sesi standart donanimda (corollam var )

Hocam benim arac full donanimli verso bozuk yollarda trim sesi fazla valla vw caddy de bu kadar yoktu yol sesi ruzgar sesi falan vardi

• Almanlar işçilik konusunda baya iyiler audi zaten usta bu konuda bmw 3.20 ile a3 ü test ettik geçenlerde yeni aldı arkadaşlarım biri 155bin audi 99bin lira a3 alt segment olmasına rağmen işçilik ve konfor ve kalitesi daha iyiydi ama bmwde çok dinamik bir araç 10 yaşında golf 5 vardı bende fısır fısır gidiyordu bozuk yollarda en ufak trim sesi yoktu böyle haliyle zamanla ikinci elde farkı attılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Orijinalden alıntı: tiridine
    mizde bence h
    En düşük 100 bin den başlar diye iyimser bir tahminde bulunayım :) Araç güzel 1.6 BlueHDI dizel motor ve EAT6 şanzımanla 110 binden başlar gibime geliyor.Bu aklıfiyatı hakeder mi orası tartışılır sürüş dinamikleri sağlamlığı standart donanımları birçok etken var.Fiyatı pek cazip olacağını sanmıyorum. Kodiaq bu sınıfta iddaalı 85 bin bandında başlayacağı söyleniyor onunda dizel dezevantajı mevcut bakalım yeni seneye daha iyi oyuncular çıkabilir.

hocam o fiyatlarla başlayacaksa işimiz var peugeot ile bence başlamaz burası türkiye peugeot kendini vw sanmasın ki tiguan bile oyle yüksekten girmedi 80.000 den girdi (vw derken türkiyedeki ikinci el ve marka olarak göze aldım ve peugeot dan daha çok tutuyor ülkemizde )

Söylediklerine katılıyorum ancak şuanda ki 3008 bile 108 bin dizelden başlıyor.Yeni bir araç yeni bir konsept bir o kadar reklam yapıldı hiç uygun fiyat etiketi olacağını zannetmiyorum.Renault Koleos da öyle yüksek fiyat etiketiyle pazara girecek.Fransız araçları bu kadar yüksek olmasıni anlam veremiyorum bir alman mühendisliği ve işçiliğinin yeri farklı sürdüğünüz zaman farkediyorsunuz.Yeni tiguan dizeli 100 binden başlıyor eski nesil 3008 108 bin söyleyecek söz bulamıyorum ilginç.Fransızlar sanırım reklamına güveniyor sadece iyimser bir tahminde bulundum umarım yanılırım :)

• tiridine kullanıcısına yanıt
    Tiguan 100 bin bomboş ve Manuel 108 dediğin iz 3008 tam otomatik ve tiguan dan daha doludur onu da dikkat e alın

• Ayrıca benim görüşüm tutulsun tutulmasın 3008 iç mekan ve dış dizayn olarak tiguanın çok önünde. Tiguan İn hiç bir çekiciliği yok

• Wv golf ve passat gerçekten kaliteli araçlar ama aynı kaliteyi kesinlikle tiguanda göremedim 3008 in kalitesinide test edince görecez ama şunu kesinlikle söyleyebilirim iç dış tasarım olarak 3008 tiguandan fersah fersah önde bir araç, kalitesininde tiguandan aşağı kalacağını hiç düşünüyorum inşallah akıllı mantıklı bir fiyatlandırma yaparlar

• quote:

Tiguan 100 bin bomboş ve Manuel 108 dediğin iz 3008 tam otomatik ve tiguan dan daha doludur onu da dikkat e alın

Tiguan 1.6 otomatik olmadığı için öyle bir karşılaştırma yaptım.Şu anki 3008 ile yeni tiguan arasında fiyat farkı yok dikkat çekmek istediğim nokta burası aslında.3008 kötülemiyorum sadece fransızların fiyat konusunda rekabetten uzakta diyorum.Yeni gelecek 3008 görüntü, motor ve şanzımanı güzel laf yok fiyatıda umarım aynı güzellikte olurda gider bir test sürüşü yaparız sürüş dinamiklerini görürüz.
  • Benim jenerasyon belki bilir (35-40) peugeot geçmişte bir dönem servis ve sorunlu aracılarıyla baya bi sıkıntı çıkarmış ve bu durum karşısında birleşen bir gurup pejo mağdurları diye İnternet sitesi kurmuştu kulaktan kulağa yayılan bu olay benim gibi bir çok kişiyi bu markadan uzak tutmuştu mesela bu yaşıma kadar her markaya modeline bakar incelerim ama pejoya gelince direk geçerim. Bu önyargıyı üstümden atmış değilim ama ilk defa bir pejoya bakıp internet sitesine girip inceledim ve burada acaba nasıldır diye pejo formuna baktım. Arabayı beğendim fiyatı da mantıklı olursa ciddi ciddi düşünebilirim. İki araç arasındayım şimdilk toyata chr ve yeni 3008 gelsinler görelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

mizde bence h
    En düşük 100 bin den başlar diye iyimser bir tahminde bulunayım :) Araç güzel 1.6 BlueHDI dizel motor ve EAT6 şanzımanla 110 binden başlar gibime geliyor.Bu aklıfiyatı hakeder mi orası tartışılır sürüş dinamikleri sağlamlığı standart donanımları birçok etken var.Fiyatı pek cazip olacağını sanmıyorum. Kodiaq bu sınıfta iddaalı 85 bin bandında başlayacağı söyleniyor onunda dizel dezevantajı mevcut bakalım yeni seneye daha iyi oyuncular çıkabilir.

hocam o fiyatlarla başlayacaksa işimiz var peugeot ile bence başlamaz burası türkiye peugeot kendini vw sanmasın ki tiguan bile oyle yüksekten girmedi 80.000 den girdi (vw derken türkiyedeki ikinci el ve marka olarak göze aldım ve peugeot dan daha çok tutuyor ülkemizde )

Söylediklerine katılıyorum ancak şuanda ki 3008 bile 108 bin dizelden başlıyor.Yeni bir araç yeni bir konsept bir o kadar reklam yapıldı hiç uygun fiyat etiketi olacağını zannetmiyorum.Renault Koleos da öyle yüksek fiyat etiketiyle pazara girecek.Fransız araçları bu kadar yüksek olmasıni anlam veremiyorum bir alman mühendisliği ve işçiliğinin yeri farklı sürdüğünüz zaman farkediyorsunuz.Yeni tiguan dizeli 100 binden başlıyor eski nesil 3008 108 bin söyleyecek söz bulamıyorum ilginç.Fransızlar sanırım reklamına güveniyor sadece iyimser bir tahminde bulundum umarım yanılırım :)

Bakalim hocam 130.000 u gecerse maalesef bu araci almayacagim hyundai tucson a yonelecegim gibi

• vedat79 V kullanıcısına yanıt
    Üstad chr ve honda hrv 3008 ile aynı segment değiller alt segment b-suv sınıfındalar 3008 c-suv segmentte

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Benim için fiyatları aynı ise aynı segment sayılır :)
    Peki tercih n olur hocam... fiyat aynı ama tercih c segmenti olmaz mı.?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.