Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63.972
Cevap
645
Favori
2.659.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası bu segment olayanı bi türlü anlamadım segmenti belirleyen nedir? Benim için gözüme hoş gelsin yakıtı az olsun sorunsuz olsun. Tercihimde gelince direksiyona geçip oturturucam hangisine daha çok ısınırsam o olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat79

Açıkçası bu segment olayanı bi türlü anlamadım segmenti belirleyen nedir? Benim için gözüme hoş gelsin yakıtı az olsun sorunsuz olsun. Tercihimde gelince direksiyona geçip oturturucam hangisine daha çok ısınırsam o olacak.

Hocam segmentler aracin boyutuna gore veriliyor a<b<c<d<e<f

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece boyut degil kalite de farkli oluyor segmentlerde. Mesela tiguan c segmenti passat d. Kalite olarak da cok fark var arada malzeme vs. Bu farkin en az oldugu ikili golf passat galiba. O da golfun vw icin amiral gemisi olmasindan kaynakli.
    C suv ile d suv arasinda da fark olur.
    Farkin az oldugu markalar var bunlar genelde japon markalari. Zaten o markalar arac ici luksten cok dayaniklilik konusunda one cikmayi amacliyorlar. Toyota honda vs. Mesela hondanin 160 bine sattigi crv ile 70 binlik civicin ici arasinda kalite olarak fark goremiyorum ben. Ama vw, citoren, pejo, reno, merco,bmw gibi avrupali markalarda bu fark daha cok belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 11 Eylül 2016; 14:39:34 >
  • Sanırım araçları test etmeleri için gazetecilere vermişler yakında gelir videolar.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• kmlb K kullanıcısına yanıt
    Off çok fena olmuş

• ates ediyor atessss.

• Bütün 3008 bekleyenlerin kurban bayramı kutlu olsun n...:)

• ucuza 3008 bekleyenlerin bayramini kutlarim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiridine

quote:

Orijinalden alıntı: tazcan

Tiguan 100 bin bomboş ve Manuel 108 dediğin iz 3008 tam otomatik ve tiguan dan daha doludur onu da dikkat e alın

Tiguan 1.6 otomatik olmadığı için öyle bir karşılaştırma yaptım.Şu anki 3008 ile yeni tiguan arasında fiyat farkı yok dikkat çekmek istediğim nokta burası aslında.3008 kötülemiyorum sadece fransızların fiyat konusunda rekabetten uzakta diyorum.Yeni gelecek 3008 görüntü, motor ve şanzımanı güzel laf yok fiyatıda umarım aynı güzellikte olurda gider bir test sürüşü yaparız sürüş dinamiklerini görürüz.

Neden vw den ucuz olsun ki daha iyi bir araci ucuza satan kim var piyasada.

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Basit bir piyasa dengesi. Malin kalitesi degil talep satisi belirler. Talep icin de piyasaya hakim maldan daha iyi sartlar ileri surmelisiniz en azindan alici algisini duzeltene kadar. Yoksa elinizde patlar urununuz.

• Yeni 5008 ispanyada satisa cikmis. Bu nasil politika anlamiyorum arac bizde tanitilmadi bile. Milleti kandirip elde kalanlari bitirmeye mi calisiyor acaba pejo? 3008 ve 5008 den fransada bile haber yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

ucuza 3008 bekleyenlerin bayramini kutlarim bende.

hahahaah sizinde bayramınız kutlu olsun hocam ben ucuz değilde rakipleriyle aynı bekliyorum yani en boşu 80.000 den başlasın en fulu 135.000 i geçmesin ama sanki öyle olmayacak gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam o civarda olacak sanirm..konuştuğum bayiler de beklenti bu ama kur da biraz düşse iyi olurdu .
    Sadece tasarımla olmuyor bu işler sonuçta...pejo sadece buna güvenip yüksek fiyat çekerse rakip bol ..

• Bu aracın 130 dan yukarı gelme şansı yok bence zira 5008 de bu aracın üstüne konumlandırılacaksa olması Gereken bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yeni Peugeot 5008 2017 yılının ilk baharında Paris otomobil Fuarı'nda sergilendikten sonra satışa çıkacak. @Twsbi580

• Şu anda güncel Peugeot 3008 araçlarımızdan kampanya var.3008 feline modelini 98.000 tl ye veriyoruz.en üst Donanım deri döşeme ,xenon far' navigasyon, cam tavan standart. 1.6 blue hdi 120 hp dizel tam otomatik vites.Fiyat olarak çok cazip Düşünen Arkadaşlara yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoo1 -- 12 Eylül 2016; 22:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoo1

Merhaba yeni Peugeot 5008 2017 yılının ilk baharında Paris otomobil Fuarı'nda sergilendikten sonra satışa çıkacak. @Twsbi580

Hocam 5008 i beklemiyorum 3008 ile benzer olsada daha cirkin geliyor bana soyle 1.6 dizel 128hp eat 6 grip control full donanim 130,000 gi i gelirse alirim tucson 51 kr yakacak bu ise 6 litre yakacagini dusunursek 25 26 kr yakacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 12 Eylül 2016; 22:57:25 >
  • Fiyatlar Ekim Ayında açıklanacak. 120.000 tl ile 130.000 tl bandında Olmasını bekliyoruz dizel otomatik vites.

• Eğer beklentilerimi karşılarsa aracı alıcam fakat tek soru işareti 120hp olması.

• sevaniko S kullanıcısına yanıt
    Eğer ki araç ağır olacak ta kaldırmaz düşünceniz varsa sıkıntı olacak durum yok. Üretim emp2 platformu üretim ağırlık 1350 kilo civarı. O nedenle çekişte sıkıntı olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.