Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.916
Cevap
647
Favori
2.653.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman iş peugeot tr'ye kaldı. Standart olarak getirseler keşke
  • AbdoulayeBa A kullanıcısına yanıt
    Araba da değişiyor ister istemez ..ben şahsen led farlı isterim ..dogrusu gündüz farı olan kesik kesik led ler çok gösteriyor kendini.. umarım tr ye standart gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

Araba da değişiyor ister istemez ..ben şahsen led farlı isterim ..dogrusu gündüz farı olan kesik kesik led ler çok gösteriyor kendini.. umarım tr ye standart gelir.

Gt line ve gt de standart gelir yine ama diger donanimlara opsiyon koycaklar %90 peugeot led farlari nasil acaba?

• Gt ve gt line ın diğer donanımlarla ne farkları var

• sevaniko S kullanıcısına yanıt
    Resimlere bakin farklar var zaten .. gt de on tampon farlar daha sivri parcali, on tampon alt koruma gri renk kapı altı krom parça led farlar ve çift renk seçeceği, 19" jant var başka ne var bilmiyorum.. :)

• www.peugeot.com.tr
    Peugeot SUV 3008 | Peugeot Türkiye
    http://www.peugeot.com.tr/peugeot-modelleri/peugeot-nuzu-secin/3008.html

Sitede tanitimi var ama modeller arasinda gorunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

Resimlere bakin farklar var zaten .. gt de on tampon farlar daha sivri parcali, on tampon alt koruma gri renk kapı altı krom parça led farlar ve çift renk seçeceği, 19" jant var başka ne var bilmiyorum.. :)

Gt line da 19 opsiyonel diye biliyorum grip control icin almam zaten

• Gt line 18 inc. Sitede tum bilgiler var zaten. Oradan incelenebilir. Acaba fiyat icin neyi bekliyorlar. Illa ekimde aciklamak zorundalae mi?

• Ben yanlış hatirlamisim .... 17-19 inc lastik kolay da 18 inç lastik bulması daha mı zor olur acaba ..
    Konfor için de 17 iyi olur sanrım ..

• 17 inch guuzel durmaz. Cok yanakli olur aracin sportif goruntusune gitmez. 18 ideal bence. 19 kesinlikle alinmamali puruzsuz asfalt haric konforsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Eğer beklentilerimi karşılarsa aracı alıcam fakat tek soru işareti 120hp olması.

5008 kullanıyorum. 109 ps.. Araç 1600 kg. auto r 6 şanzıman... Bugün izmitden geldim. 3 kişi.. klima açık.. bagaj dolu.. arada hanım uyuduğu zaman 185 v.s bastım.. enteresan..araç hızınıda belli etmiyor. performans sorununuz olmaz diye düşünüyorum. PSA dizel motorları enteresan.. 2000 devri görünce tork ile felaket gidiyor. bu arada 520 i ler sol şeridi kapamış.. arkada kuyruk.. sağada geçemiyor.. 1600 CC motor. sağlarından herkes geçiyor.. gülermisin ağlarmısın..? aynı şekilde 1600 lük mersolarda belli oluyor.. kesinlikle 520 i ye chip tuning gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 15 Eylül 2016; 19:48:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

17 inch guuzel durmaz. Cok yanakli olur aracin sportif goruntusune gitmez. 18 ideal bence. 19 kesinlikle alinmamali puruzsuz asfalt haric konforsuz.

grip comtrol kesinlikle olmalı benim için 18 destek veriyorsa oyle alırım ama 19 almam için büyük suv almam lazım küçük suv de almam hyundai tucson da da şikayetlerimden biri buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 15 Eylül 2016; 22:37:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AbdoulayeBa A kullanıcısına yanıt
    Alt donanımlarda halojen üst donanımlarda full led far olucak

• halojen farlı alt donanım versiyonda göndüz farları led.
    ama full led olan gt line ve gt serisindeki gündüz ledleri daha farklı (kesik kesik gözüken model)
    allure de full led farlar opsiyonel olur.
    gt line ve gt de standart...
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Peugeot nun led far performansi nasil hyundai tucson da begenilmiyordu.

• Led farlari otopark.com da yeni kasa 508 test ettiklerinde cok begenmislerdi.
    Bende eski kasa 508 var, yeni 3008'i bende dusunuyorum. Gt line dusunuyorum. Tabi fiyatlar uygunsa.
    Tek merakim bagaj hacmi, soylendigi kadar buyuk mu umarim oyledlr. Yoksa yeni 5008'i bekleyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Eğer beklentilerimi karşılarsa aracı alıcam fakat tek soru işareti 120hp olması.

Aynen gt gt linede 160 beygir olmaliydi.. sonucda cift turbo beslemeden alinabiliyor honda dtec ile 1.6dci renoda var

• quote:

Orijinalden alıntı: posetcay

Led farlari otopark.com da yeni kasa 508 test ettiklerinde cok begenmislerdi.
    Bende eski kasa 508 var, yeni 3008'i bende dusunuyorum. Gt line dusunuyorum. Tabi fiyatlar uygunsa.
    Tek merakim bagaj hacmi, soylendigi kadar buyuk mu umarim oyledlr. Yoksa yeni 5008'i bekleyecegim

O zaman iyi bakalim gelsin full gt line 130.000 i gecmezse alirim gibi

• 130 full paket iste acil fren yardimi paket halinde serit takip ve kendi lendine park 10 bin der su rof 5 bin etti 145 bin gt cift rengi 5 bun etti 150 bin.. e ozaman 150 bine 170 beygirli 9 ileri hondaya makyaj yaparlar kalite algisi ve elektronik oyuncak eklerse ne olcak dengeler konusunda motor sanziman hondanin elinde peho elektronik oyuncaklar ve g8ncel sifir kasa silahlarni çekip 150 bin diyecekler bence.. ınanmiyosan aha reno megana sor 108 bin tl megane.
    120 beygir eat6 kotu bir kombine degil ama iyide degil. 13 saniyede hizlanir. Cok yavas kalacak yeni kasa araba.. motor yeni degil 120 beygir motor. Crv yapmis 160 beygiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 16 Eylül 2016; 11:49:46 >
  • 150 160 bandinda yeni 5008 i satarlar diye dusunuyorum. Buna da herseyi eklerseniz 140 olacagini dusunuyorum. Kim nebyapsin o paraya pejoyu yani sade bizde degil avrupada da aatamazlar bu aracin gedef kitlesi gencler bu gencler de bmwye merakli olurlar genelde. O paraya kimseye satamazlar. Gercek jip olsa onun alicisi ayri olur ama bunlar yuksek otomobiller o yuzden otomobil tercih eden cok olur bunun yerine.
    Sahsen abuk bir fiyati olursa superb almayi dusunuyorum. Sirf bunun fiyati icin beklemedeyim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.