Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Elektrikeb
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
63.916
Cevap
647
Favori
2.653.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: underdog

Arkadaşlar bu aracı çok beğendiğimi ve beklediğimi daha öncede yazdım fakat bugun geçerken pejo bayine uğradım araçlara baktım 308,508,2008 falan inceledim hepsinde de kaputa elimle tıkladığımda plastiğe vuruyomuşum gibi bir his oldu az bastırsanız içine geçecek doğrusu biraz soğudum pejodan güven vermedi hiç. 3008 de böylemi olur acaba

Hocam ona bakarsak super sport araclardada sasi karbonfiber aliminyum dis govde parcalari kompozit sert plastik araclarin disi degil sasisi onemli ki sasi celikten uretilme kaput ta hafif olsun diye aliminyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Arkadaşlar bu aracı çok beğendiğimi ve beklediğimi daha öncede yazdım fakat bugun geçerken pejo bayine uğradım araçlara baktım 308,508,2008 falan inceledim hepsinde de kaputa elimle tıkladığımda plastiğe vuruyomuşum gibi bir his oldu az bastırsanız içine geçecek doğrusu biraz soğudum pejodan güven vermedi hiç. 3008 de böylemi olur acaba

Hocam ona bakarsak super sport araclardada sasi karbonfiber aliminyum dis govde parcalari kompozit sert plastik araclarin disi degil sasisi onemli ki sasi celikten uretilme kaput ta hafif olsun diye aliminyum

Benim araçta ve birçok araçta böyle bişey görmemiştim hiç ilk defa pejo inceledim garip geldi :) pejo kullanan arkadaşımda demişti araç çok rahat ama heryeri içine geçiyo diye :) malum türkiye şartları zamanla heryerinde göçükler falan olursa hoş olmaz

• underdog kullanıcısına yanıt
    Bi niyetlendim pejo ya ondada bu yazılanlar hoşuma gitmedi :/ şasi de sorun olacağını hiç sanmıyorum euroncap dan geçiyor zaten ama pejo ya gidince bi bakicam kaportaya ... bu işten anlayanlar varsa yazsın tabii yada pejo kullananlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Tiguan 180 oluyor da arac 2.0 %135 vergi var. Bu 1.6

Doğru...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt line 140 bin eklemelerden 160 bin olcak bak gor
    I cocpit i verirmi sana ekmegibi yemeden.. begefendi. Eski sanziman deil japon aisin para kazancak bu isten.. şanzuman..eskisi gibi fransız arabadan ekonomik ws olmaz bu saatten sonra. Dandik otomatik vitesi yüzünden ucuz biniyorduk pejoya. Artik citayi yükseltti. Tum teknolojiyi alcaksan i cockpit aisin 6 ileri sanziman motor dizel full teknoloji yeni kasa.. 4x4 de olsun.. verirmi adam 140 a boyle arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 17 Eylül 2016; 0:30:01 >
  • Eskiden mersedesde bmw de olan pejoda renoda olmazdi opsiyon bile olamazdi teknolojisi yetmezdi..
    Lazer kesim. Olmazdi galvaniz olmazdi. Motor sanziman desen reno mersedese. pejo bmw ye satiyor. E ustune ve. Artik mersedeste bmwde olmayan renoda pejoda. Fransizlar kontra ataga kalkti beyler. 2 seneye almanlar biyad edecek fransizlara. Pastayi kaptiricak. Cruze kontrol kac paralik sey. Esirgiyosun. Anahtarsiz giris aliezpreste satiliyo. Artik. Merc bmw gecicek bos araba satma isini

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Gt line 140 bin eklemelerden 160 bin olcak bak gor
    I cocpit i verirmi sana ekmegibi yemeden.. begefendi. Eski sanziman deil japon aisin para kazancak bu isten.. şanzuman..eskisi gibi fransız arabadan ekonomik ws olmaz bu saatten sonra. Dandik otomatik vitesi yüzünden ucuz biniyorduk pejoya. Artik citayi yükseltti. Tum teknolojiyi alcaksan i cockpit aisin 6 ileri sanziman motor dizel full teknoloji yeni kasa.. 4x4 de olsun.. verirmi adam 140 a boyle arabayı

160 bine resmen ölü doğar o araç.
    Uzay mekiği de yapsa o fiyata zor satar malesef.
    Hayırlısı diyip beklemedeyiz bakalım.
    130 bin bandında olacaksa en full ü direk gidip ilk alanlardan olurum.
    Ama benim de içime doğan beklenilenin üstünde olacağı fiyatının.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Benim araçta ve birçok araçta böyle bişey görmemiştim hiç ilk defa pejo inceledim garip geldi :) pejo kullanan arkadaşımda demişti araç çok rahat ama heryeri içine geçiyo diye :) malum türkiye şartları zamanla heryerinde göçükler falan olursa hoş olmaz

Hocam her yeni arac oyle mesela vw passat in yandan darbe aldigi kazalari gormussunuzdur sanki konserve kutusu gibi yirtiliyor kaput vw fanboylari aklima gelen ilk ornek oydu yalandan vw o kotoloyorsonozz demeyiniz. Benim toyotada oyle degil ama arac agir yada hyundai tucson da ama hafig uretilmesi emisyon yakit tuketimi olarak arti sagliyor ayrica daha az kaynak kullaniliyor :)

• YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
    5008 deki şu renge bayıldım keşke 3008 de de bu renk seçeneği olsa.
    3008de varolan lacivert cok çırt duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueye -- 17 Eylül 2016; 1:07:28 >
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Renk guzel hakikaten.

Araci silme doldurunca 40 bin avroya patliyor almanyada vergi sistemi ayniysa bizde de 130 a 135e cikar diye dusunuyorum. Fransayla benzer cikiyor bizim fiyatlar genelde.

• Bu araba için 130 bin lira psikolojik üst sınır. 95-130 bin lira arası bir fiyatlandırma ile akmasa da damlar.

Ama söz konusu Peugeot olunca tabi insan olabilecek en absürt fiyat skalasına hazırlıklı oluyor.

Teşekkürler Peugeot. Araba yapmayı öğrenip hâlâ satmasını beceremeyen koca yürekli marka.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 130 bin tam donanım olmalı..ben işin doğrusu yüksek çıkarsa almam.alamam .kadjar bundan ucuz..yükseldikce fiyat tiguan crv x trail tuscon var.c suv sonucta fiyatı iyi ayarlamazsa zor bu iş... Umarım 89-129 aralığı olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 17 Eylül 2016; 11:49:35 >
  • Merakla beklediğim bir araçtı ama dayanamayıp 2015 insignia aldım.Ülkeye giriş yaptımı bilmiyorum ama en yakın zamanda incelemek isterim.

• Haci abi 140 a cikar gt line.. arkasi cift renk boya bile 4 bin tl 308gtida. Adamlar 308gti den 270 beygir almış klitli difransiyel vs 140 bintl gti 308. Ekleme yaparsan 160 170.. amma velakin 3.28 bmw den kapışabilir 3.20i yalan eder. Adam boyle bi arabayi 140 a veriyi cok diyo bmw sahibi pejoya o para verilirmi diyor. Ve yolda arkasindan seyreder. Hizli bmwsi ile bi donem ardinda gider. Aynasinda kaybolirsun 308gti nin. gelelim 3008 e bu aracda forvet oynar. Kadjarla rakip degil bu arabanin rakibi yok muadili. Crv ic dizaynda sahin gibi kalir. 140 bin dedim gr line. Koy karsisina rakip ne alcan tiguan mi crv mi crv gec bidefa fulu 170 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 17 Eylül 2016; 12:08:51 >
  • Crv alirim 170 veririm diyenlere..
    Bu 3008 egerki 160 beygir dizel koysa 9 ileri zf sanzimandan arabasina 190bin dese.. cok diyebilcekmisin?
    Crv 170 ise ben 190 isterim der.
    20 bin tl farki i cocpit ve yeni kasa için vericeksin?
    E ozaman suanki 120 beygir +6 ileri sanzimandan. 140 bin gt lineye cok degil beyler kadjar 110 bin gt glanda degil. Cam tavani ses yapiyo. Konsolu plastik trim sesi. Aynalari sallaniyor. 110 bin.
    Kimse 125 130 hayali kurmasin gt line icin.
    Bende isterim 125 olsun ammana. Her malin bi ederi vardir. Zaten turk halkina iteleyen sevilir. C200d 3.20ied paradina pasat. Pejon 508 parasina golf alir alaman aldim deyi ya sevinir insan pahali alinca iyi sanar pejo 125 desin bu arac çürüklü derler. Egri oturalim dogru konusalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 17 Eylül 2016; 12:18:31 >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Dostum pejo turkiye ithalatcisi gibi savunmussun valla . Oncelikle araba c segmenti yani rakibi de oyle degerlendirilmeli. 136 bg qasqainin gidisi crvden de bundan da iyidir muhtemelen. Fiyat 140 vs olursa satamazlar. Dizayni guzel ama dizaynin seri uretimde baska bir araca gore maliyet farki cok olmaz yani ayri bir deger katmaz tek basina.
    Bir de tek olay motor degil. Crvnin arka genisligi bundan cok fazladir muhtrmelen. Tanitimlarda arka diz mesafesi pek iyi durmuyo. On koltuklar arkadakilerin onune cok yakin sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 17 Eylül 2016; 12:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Crv alirim 170 veririm diyenlere..
    Bu 3008 egerki 160 beygir dizel koysa 9 ileri zf sanzimandan arabasina 190bin dese.. cok diyebilcekmisin?
    Crv 170 ise ben 190 isterim der.
    20 bin tl farki i cocpit ve yeni kasa için vericeksin?
    E ozaman suanki 120 beygir +6 ileri sanzimandan. 140 bin gt lineye cok degil beyler kadjar 110 bin gt glanda degil. Cam tavani ses yapiyo. Konsolu plastik trim sesi. Aynalari sallaniyor. 110 bin.
    Kimse 125 130 hayali kurmasin gt line icin.
    Bende isterim 125 olsun ammana. Her malin bi ederi vardir. Zaten turk halkina iteleyen sevilir. C200d 3.20ied paradina pasat. Pejon 508 parasina golf alir alaman aldim deyi ya sevinir insan pahali alinca iyi sanar pejo 125 desin bu arac çürüklü derler. Egri oturalim dogru konusalim

Tasarimin hicbir etkisi yok rolls royce kalitesinde malzeme kullanmayacagina gore ic mekanda hic fiyat arttirmaz ben pejo ya 130.000 ustu vermem neden vereyim ki 121.000 tl lik hyundai tucson u bayide 117.000 e kadar indiler bir kac seyden vaz gecer tucson alirim peugeot bayileride indirim yapiyorsa iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski 3008 118 bindi n oldu yani 22 bin lira lik ...yeni kasa diye bu kadar fark olmamalı. Bekleyip göreceğiz artik

• Eski 3008i o fiyata kac tane sattilar acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

Eski 3008i o fiyata kac tane sattilar acaba.

geçen yıl 995 adet satmış.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.