Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Elektrikeb
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
63.916
Cevap
647
Favori
2.653.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben almazdim eskisini o fiyata. Simdi yeni kasa oncesi saglam indirim yapiyorlar eski kasaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an f/p aracı eski 3008 . Yeni 3008 den de bunu bekliyorum pejo ..:)

• Eskisinin alinacak yani yok. Tabii gencler icin soyluyorum. Yenisi bildigin cadde arabasi. Yaz aksami agir akan trafikte epey dikkat ceker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Crv alirim 170 veririm diyenlere..
    Bu 3008 egerki 160 beygir dizel koysa 9 ileri zf sanzimandan arabasina 190bin dese.. cok diyebilcekmisin?
    Crv 170 ise ben 190 isterim der.
    20 bin tl farki i cocpit ve yeni kasa için vericeksin?
    E ozaman suanki 120 beygir +6 ileri sanzimandan. 140 bin gt lineye cok degil beyler kadjar 110 bin gt glanda degil. Cam tavani ses yapiyo. Konsolu plastik trim sesi. Aynalari sallaniyor. 110 bin.
    Kimse 125 130 hayali kurmasin gt line icin.
    Bende isterim 125 olsun ammana. Her malin bi ederi vardir. Zaten turk halkina iteleyen sevilir. C200d 3.20ied paradina pasat. Pejon 508 parasina golf alir alaman aldim deyi ya sevinir insan pahali alinca iyi sanar pejo 125 desin bu arac çürüklü derler. Egri oturalim dogru konusalim

Tasarimin hicbir etkisi yok rolls royce kalitesinde malzeme kullanmayacagina gore ic mekanda hic fiyat arttirmaz ben pejo ya 130.000 ustu vermem neden vereyim ki 121.000 tl lik hyundai tucson u bayide 117.000 e kadar indiler bir kac seyden vaz gecer tucson alirim peugeot bayileride indirim yapiyorsa iyi

Pejoya 130dan fazla vermessen roysroysce bak.. okur hic ititazi olmayacak bayiilerin.
    Gelelim tasarimin faydasi yok demissin. Bunu ilk okul cocuklarna yedirirsin.. pejo bayisi yemez bunu sana 110 binlik eski kasayi 98sen yardimci olalim 32 bin tl cebinde kalsin ayni motor sanziman derler.. gec bunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 17 Eylül 2016; 18:25:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Dostum pejo turkiye ithalatcisi gibi savunmussun valla . Oncelikle araba c segmenti yani rakibi de oyle degerlendirilmeli. 136 bg qasqainin gidisi crvden de bundan da iyidir muhtemelen. Fiyat 140 vs olursa satamazlar. Dizayni guzel ama dizaynin seri uretimde baska bir araca gore maliyet farki cok olmaz yani ayri bir deger katmaz tek basina.
    Bir de tek olay motor degil. Crvnin arka genisligi bundan cok fazladir muhtrmelen. Tanitimlarda arka diz mesafesi pek iyi durmuyo. On koltuklar arkadakilerin onune cok yakin sanki.

Pejo italatcisi gibi demeyelim.
    Atalarimiz gibi.. konustum.... yigidi öldur! Hakkini yeme? Misali.
    Gelelim 136 beygirlik qasqayi 160 beygirlik crv den iyi gider dedin. Demesen iyidi.
    Ama dedin. Bak agir araba yuksek beygir. Tank gibi abliyomusun belki ayni anda hizlanirlar ama. Frenlerken 1 metre once durmak onemli.
    Frenin saglamsa gaza basarsin. Agir araba guven verir. Iyi giderden kastin 0.100 roll yapmaksa. E o kadar.
    Gene atasozun. Hizli giden atin boku seyrek düşer.

• Honda 9 ileri zf 160 dtec in ekmegini yiyecek. Segmetindeki en iyi moto sanziman kombinasyonu.
    Ama yil 2017 o kasa degismesi gerek yada cok agir makyaj ister.
    Ozamanda 190 demesi lazim. Bu sefer 190 bin sıkıntı.
    Bu sefer 3008 super teknoloji sifir kasa i cockit 160 bin diyo.
    Ikisinden birini seçmen gerek motor sanziman mi..
    Elektronik oyuncaklarla olu paket girtlak dolu aracmi ikiside 160.. 155 e getirip yurur pejo.
    Birde bagajinda kaykay hediye eder bitti gitti.
    3d paspas olmis 600tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 17 Eylül 2016; 18:36:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Crv alirim 170 veririm diyenlere..
    Bu 3008 egerki 160 beygir dizel koysa 9 ileri zf sanzimandan arabasina 190bin dese.. cok diyebilcekmisin?
    Crv 170 ise ben 190 isterim der.
    20 bin tl farki i cocpit ve yeni kasa için vericeksin?
    E ozaman suanki 120 beygir +6 ileri sanzimandan. 140 bin gt lineye cok degil beyler kadjar 110 bin gt glanda degil. Cam tavani ses yapiyo. Konsolu plastik trim sesi. Aynalari sallaniyor. 110 bin.
    Kimse 125 130 hayali kurmasin gt line icin.
    Bende isterim 125 olsun ammana. Her malin bi ederi vardir. Zaten turk halkina iteleyen sevilir. C200d 3.20ied paradina pasat. Pejon 508 parasina golf alir alaman aldim deyi ya sevinir insan pahali alinca iyi sanar pejo 125 desin bu arac çürüklü derler. Egri oturalim dogru konusalim

Tasarimin hicbir etkisi yok rolls royce kalitesinde malzeme kullanmayacagina gore ic mekanda hic fiyat arttirmaz ben pejo ya 130.000 ustu vermem neden vereyim ki 121.000 tl lik hyundai tucson u bayide 117.000 e kadar indiler bir kac seyden vaz gecer tucson alirim peugeot bayileride indirim yapiyorsa iyi

Pejoya 130dan fazla vermessen roysroysce bak.. okur hic ititazi olmayacak bayiilerin.
    Gelelim tasarimin faydasi yok demissin. Bunu ilk okul cocuklarna yedirirsin.. pejo bayisi yemez bunu sana 110 binlik eski kasayi 98sen yardimci olalim 32 bin tl cebinde kalsin ayni motor sanziman derler.. gec bunlari

Hocam tasarim fiyati arttirmaz yani maaliyet olarak arttirmaz anca dis hatlarda cok cizgili kasli bir tasarim olur kaliplari pahalandirir ic mekanda oyle ust kalitede malzeme sunmayacagina gore ?? bence lansman fiyatiyla 130.000 tl civarlarinda olur full u. ha biz boyle diyiyoruz bayilerde forumlari takio ediyor boyle yorumlari gorunce tamam 140.000 den kakalariz diyiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 17 Eylül 2016; 19:38:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Crv ile 3008 in sundugu ic mekan hacmi ayni olmaz. Daha once de dedim crvnin arka koltuk ferahligina yaklasamayacak bilr bence 3008 ha 5008 i crv fiyatina satacaktir buyuk ihtimalle pejo. Zira ayni siniflar ozellikle de 5008 kasa degisip minibus goruntusunden kurtulunca.
    Crvnin kasasi degisse de fiyati oyle ucmaz. Crvdeki fiyat artisi motor dort ceker ve vites kombinasyonundan oldu. Duz vitesi yine 120 bandinda. Otomatigi bu kadar koymasaydi duzu de 110 civari olurdu makasi acamiyorlar bence aradaki.

Illa pahali bir seyle karsilastiracaksak gla ile karsilastirabiliriz bence ic hacim benzer olur. Simdi dizel oto mercedesle dizel oto pejoyu tartiya koyarsan oyuncaklarina bakmaz kimse fiyati da yakinsa.
    Ben araci sahsen cok cok begendim daha gormeden ama fiyat ve segment olarak da 120 125 bandindan fazla etmeyecegini biliyorum. Aracin segmentinin ederi bu.
    Simdi tiguan diyen de olur. Tiguan bizde 2000 ccnin vergi dezavantajindan dolayi ve dogusun politilalarindan dolayi bu fiyata satiliyor. Arac 160 a 180 e cikiyor ama %135 vergi ile. Bu aracin yurtdisi satis fiyatina ve ulke insanin alim gucune bakmak lazim.
    Simdi tiguani buurada 7 8 bin kazanan bir aile 25 aylik kazanciyla alabiliyor ama yurtdisinda 7 8 aylik kazancla alinan bit araba. Yani bu araba bizde pahali disarda boyle degil. 3008 e de ayni durum gecerli. Almanyada silme dolu 2000 motoru 40 bin avro. Bu aracin hadi 8 bin avrosuna vergi diyelim. Bizde olsa 180 200 bin olur bu arac. Ama 1.6 dizel ile en azindan 120 bandinda tutulmasi lazim.

Ne tiguan ne 3008 140 150ye satilacak segmentte araclar degil kisaca.
    Crv xtrail koleos kodiaq hacim olarak ve malzeme olarak d sinifi araclar buna gore de fiyati d sinifi sedan seviyesinde olacakatir. Talisman 145 lira koleos da 155 olur mesela.

• Arkadaşlar,

Fiyat tahminlerini görünce bende Almanya fiyatları ile Türkiye Fiyatlarını karşılaştırayım dedim. 300-500 euro farkları gözardı edersek;

yeni 3008 1.6 bluehdi 120 hp eat6 allure paket 32500 euro (http://media.peugeot.de/file/33/0/16-07-29-3008-preisliste.52330.pdf#_ga=1.111606788.1638135997.1474140405)

yeni tiguan comfortline dsg 7 1.4 150 hp Almanya satış fiyatı 31 450 euro bu aracın Türkiye liste fiyatı 112 293 tl. iki araç arasındaki Almanya liste fiyatı farkı olan 1000 euroyu Türkiye ye 5-6 bin Tl olarak yansıtırsanız yinede 3008 allure fiyatı 120 000 tl altında olmalı.
  • yivlik kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bu fiyatlarda olur diye dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt line 120 olur bu durumda. Ekstra paketlerle full u 140 a gelir.

• Liste fiyatı yüksek olur, satış düşük olunca 15bin tl indirim olur klasik peugeot fiyat politikası, 135bin tl denir 120bin tl ye verilir.

• Gt line 120bin olsun. Ikinci el satis patlamasi yasar. Herkez fr line alir. Bi donem c180 moda idi 2010da cok satti

• Adaptif far sistemi peugeot modellerinde oluyormu bilgisi varmı bu hususta?
    Özelikle otomatik uzun far teknolojisi, karşıdan ışığı gördümü kendisi kapatan veya kısan far sistemi peugeot da varmı?
    Bu 3008 de varsa alırım bende

• 2000 motorun ötv'den dolayı vergisi %90 yanlış olmasın...
  • ultimatetnctr U kullanıcısına yanıt
    Herşey varda bu dediğiniz varmı bilmiyorum.. ama gerçekten güzel sistem ise yarayan bir şey bu dediğiniz.

Fiyat ve donanımlar illa satış ile bir mi açıklanır.. açıklasalar da artik nedir nasıl olur bi bilsek bizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultimatetnctr

Adaptif far sistemi peugeot modellerinde oluyormu bilgisi varmı bu hususta?
    Özelikle otomatik uzun far teknolojisi, karşıdan ışığı gördümü kendisi kapatan veya kısan far sistemi peugeot da varmı?

Araçla ilgili şuana kadarki bilgilerde sadece Full led farlar diye geçiyor ama detayı yok. Bir tek aşağıdaki kaynakta biraz detaylı bilgi buldum.

http://www.peugeot.ie/news/new-peugeot-3008-suv-revealed-in-paris-1/

Burda da adaptif far olduğundan bahsediyor ama kapsamı sadece kararan havada otomatik yanmasımıdır yoksa opeldeki afl nin karşılığı mıdır bilemiyorum.
    Umarım virajda direksiyonla birlikte dönen + karşıdaki araca göre uzun far boyunu otomatik ayarlayan sistem de mevcuttur.
    Bu kadar teknolojinin olduğu bir araçta olmaması ciddi eksiklik olur.

• ultimatetnctr U kullanıcısına yanıt
    otomatik uzun far asistanı var.
    adaptifi ise bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimatetnctr

Adaptif far sistemi peugeot modellerinde oluyormu bilgisi varmı bu hususta?

Oto uzun far var ama donen veya karsidakini rahatsiz etmeyen far var mi bilmem varsa bile sinifinda sahane ozellik olur

• ax kullanıcısına yanıt
    Evet 1600 1999 %80 1999 sonrasi %130 mus.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.