Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #35
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın 1 taş attım, çıkmamış :p

Ama kafa karıştırıcı hakikaten.

Hatta ben gt-line donanımına çıkmadıkça sivri ön tampon + kesik gündüz ledi + led farlara erişemeyeceğiz diye biliyordum.

Şimdi Allure'da bunlar olacaksa gt-line'a gerek kalmayacağı için nerden baksak 4 bin lira daha cebim(iz)de kalacak.

Çocuklar gibi şen olmasam mı şu an acaba :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Arkadaşlar kusura bakmayın 1 taş attım, çıkmamış :p

Ama kafa karıştırıcı hakikaten.

Hatta ben gt-line donanımına çıkmadıkça sivri ön tampon + kesik gündüz ledi + led farlara erişemeyeceğiz diye biliyordum.

Şimdi Allure'da bunlar olacaksa gt-line'a gerek kalmayacağı için nerden baksak 4 bin lira daha cebim(iz)de kalacak.

Çocuklar gibi şen olmasam mı şu an acaba :D

hangi versiyonda olur bilmem ama, Adaptif led farlar ve Özellikle uzun far asistanı hangisinde var ise Onu alın derim :) Özellikle opsiyon olarak sunulursa, ki daha iyi olur. Kesinlikle alınmalı :)
    Gece aracı sürmenin zevkine doyum olmaz o zaman :)
    Düşünsenize arabayı D moda alıp gece sürüşe başladınız :) Kısa farları otomatik yaktı :) Virajları dönerken daha sen dönmeden virajı aydınlattı :) Ve en güzeli uzun farları kendisi otoamtik olarak karşıdan gelen aracın gözünü almayacak şekilde kısıp çoğalttı :)
    Ohmisss :)

• ultimatetnctr U kullanıcısına yanıt
    Bence gönlünüzü ferah tutun, opel AFL ile bunu nerdeyse 10 yıl önce yapmış, İnovasyonun kralı diye bildiğimiz PSA grubu 2017 model aracında yapmayacak değil ya :)

Kullanmış biri olarak katılıyorum. Bazen sürüşü bırakıp farın neler yaptığını izliyor insan, gelen araca göre solu kısıyor, sağı fullüyor, tam bir görsel şölen ve büyüklere oyuncak işte.

İşin bir de güvenlik boyutu var ki 50 yaş üstü refleksleri zayıflayan insanoğlu için gece hayat kurtrabiliyor bu adaptif uzunlar. Zifiri karanlık çift yönlü bir dağ yolunda, dakikada 1 karşıdan gelenlerin gözünü almamak için kısalarla giderken, aniden çıkan bir hayvan veya sert viraj şarampole yuvarlanmak gibi bir sonuç doğurabilecekken, bu adaptif far sayesinde hep uzunla gidileceği için olası tehlikeyi 5 saniye önceden farkedebiliyor insanlar. Ki 5 saniye trafikte hayat kurtarmak için misli misli yetecek bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 20 Eylül 2016; 18:01:02 >

• krom bölümler siyah haricindeki diğer çift renk opsiyonu gibi geldi bana. beyaz-krom, diğeri her ne renk ise o-krom gibi.
  • On siparisler alinmaya baslamis.
    talep.peugeot.com.tr
    Peugeot Türkiye - 3008 SUV Bilgi Talep Formu
    http://talep.peugeot.com.tr/bilgi-talebi/3008/suv?_ga=1.233533917.259520791.1417460260

Dusuk bir ihtimal ama olduda araci begenmezsek kaporamiz yaniyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: posetcay

On siparisler alinmaya baslamis.
    talep.peugeot.com.tr
    Peugeot Türkiye - 3008 SUV Bilgi Talep Formu
    http://talep.peugeot.com.tr/bilgi-talebi/3008/suv?_ga=1.233533917.259520791.1417460260

Dusuk bir ihtimal ama olduda araci begenmezsek kaporamiz yaniyor mu ?

yanmiyorsa guzel ama bayiye gidip araci gormem gerek ayrica hyundai tucson ile kiyaslayip hangisinin mantikli olduguna karar vermem gerek lanet hyundai zam yaptikca yapiyor 20 gun once 121.000 tl idi simdi 122.000 tl olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arac guzele benziyorda hic fiyat ipucu olmadan ne on talebi bu.nabiz yokluyorlar ona gore arac isteyecekler ureticiden

• quote:

Orijinalden alıntı: kyokushin

Arac guzele benziyorda hic fiyat ipucu olmadan ne on talebi bu.nabiz yokluyorlar ona gore arac isteyecekler ureticiden

fiyat açıklanmadan önsiparişde nasıl bi kafaymış anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimatetnctr

quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Arka çaprazdaki piyano black kısım gitmiş, krom kaplama gelmiş? Böyle konuşmamıştık ama Pejo :D

(orası siyah olunca yan kısımlar boydan boya camla çevriliymiş ve tavan havada asılı duruyormuş hissiyatı veriyordu, o gitmiş)

O krom kaplama olarak gördüğümüz bir tür jelatinde olabilir. Araç tüketiciye ulaşana akdar piano black çizilsin istemezler :)

Tır üzerindeki araçlarda B ve C sütunu ile en arkadaki üçgenin altındaki kısımlar esasında piyano siyahı ama taşıma esnasında çizilmesinler diye koruyucu malzeme ile kapatılmış. En öndeki yeşilimsi araçlara bakarsanız onlarda da beyaz renkte görünüyor ve hatta düzgün bir kesime sahip değil. Büyük ihtimalle bütün paketlerde standart olarak piyano siyahı mevcut.

Ayrıca, şu ana dek konuşulanlar ışığında tırdaki araçların GT-Line veya GT olduğunu tahmin ediyorum. Zira led farların sadece bu donanım seviyesinde olacağı söyleniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcos_alonso -- 21 Eylül 2016; 4:07:24 >

• Başvurumu yaptım bakalım arasınlar konuşalım, kapora yanma durumu olacaksa kimse kabul etmez aracı vs görmeden.
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Ben de başvuru yaptım sırf resmi bir konuşma yapmak için :) Arkadaşlar düşünen herkes başvursun, detaylı ve değişik bilgileri toplayıp burda paylaşırız. Görüşmenin sonunda 1.000 TL alayım efendim diyen müşteri temsilcisine, Ben Biraz Gezeyim, Dönüşte Uğrarım demenin keyfini yaşarız en kötü :)

• marcos_alonso M kullanıcısına yanıt
    Bir iyi bir de kötü haber gibi oldu bu :/

• Herzaman servise gittiğim ikitelli Mepa'yı seçerek bende başvurdum. burada fiyat alan olursa Farklı bayi ile görüşen olursa buraya yazsın bayiye göre fiyatlar da farklılık olacaktır muhtemelen

Bakalım fiyatlar belli mi? artık açıklansa Merakla bekliyoruz
  • Arabanın fiyatı belli değil daha araç oyk ortada 1000 tl yatıracağım ee fiyatı 160 dedin ya da aracı beğenmedim yandı kapora olurmu öyle şey:)
    Vazgeçme durumunda iade edilir arkadaşlar. Gerçi arasınlar konuşacağım sanmıyorum ama kapora iade edilmiyor derlerse kusura bakmasınlar kimse enayi değil:)
  • Kapora geri iade edilir ama araç fiyatını aciklasalar ya ..en azından şu fiyatlar arası satışa çıkacak diye.29 eylül de auto show dan snr satışa çıkıyor zaten . Olmayan arabaya kapora enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 21 Eylül 2016; 10:27:00 >
  • Paris otomobil fuarı ne zaman? Bakıyorum bakıyorum bulamadım tarihini şaka gibi.

• Arkadaşlar biraz saçma bir Soru olacak belki ama ekimde satılacak araçlar 2016 modelmi olacak yoksa 2017 mi

• posetcay P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, çok az kalmış.

Peugeot'dan bir kadın aradı ön sipariş için. Fiyatlar belli değil, ekim sonuna doğru belli olacak dedi. Teşekkürleştik kapattık. Burdan da fiyat tüyosu adına ekmek çıkmadı :p

• underdog kullanıcısına yanıt
    Ruhsatta 2016 olacak ama avrupadaki 17 modeller. Bizde ruhsat yili ocakta donuyor avrupada agustos eylul gibi. Arac ayni arac.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.