Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt paket 120 üst paket 140 derlerse ancak rent a car lara satarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo benzinli araç dizelden her zaman daha keyiflidir ama malum ülkemizdeki yakıt fiyatları nedeniyle cazibesini kaybediyor
    10-12bin km çok değil yalnız kullanırken gözünüzün yakıtta olması insanı sıkıyor tiguan 1.4 tsi kullanırken performansı sessizliği çok güzeldi yalnız gaza basmaya çekiniyordum şimdi dizel kullanıyorum hunharca gaza basıyorum ne yakmış diye merak da etmiyorum

• Full donanım dizeli 125-130 u geçmemesi gerekir daha 5008 çıkacak onada 160 bin mi diyecekler. Saçma olur mantıklı fiyat belirlesinler hem biz hem onlar kazansın. Zaten türkiye de olumsuz bir pejo algısı var bende dahil. Millet diğer alternatiflere yönelir. Bu aracı almayı düşündüğümü arkadaş çevresinde söylediğimde kafayımı yedin pejoya o kadar paramı verilir diyolar :)

• 120-140 bilgisini satıştaki arkadaş tahmini olarak soyledi. Kesin olmadığını da özellikle belirtti ama en en dolusunun 140 olmasını çok garipsememek gerek şu piyasada.

Bir arkadaş 5008 e 160 mı diyecekler demiş ama bence xtrail ve crv ile aynı segmenti aracı dersek 160 da en en dolusu dizel otomatik için normal.
    Normal derken bu vergi ve piyasaya göre, yoksa mantıken değil :)

• Arkadaşlar bu kadar arayıp sormayın 150 den açacaklar kapıyı söylemedi demeyin.
  • Buralar kızıştı😂😂 Az kaldı aracın gelmesine fiyat belirtmeleri lazım aslında. Tüm avrupa da fiyatları ortaya çıktı! Kendi adıma boş dizel alacağıma gt line benzinli almayı tercih ederim. Tabii yılda 10bini geçmiyorum onu da belirtmem lazım. Fiyat konusunda tiguandan 3-5 bin düşük gelecektir tüm donanımların diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

120-140 bilgisini satıştaki arkadaş tahmini olarak soyledi. Kesin olmadığını da özellikle belirtti ama en en dolusunun 140 olmasını çok garipsememek gerek şu piyasada.

Bir arkadaş 5008 e 160 mı diyecekler demiş ama bence xtrail ve crv ile aynı segmenti aracı dersek 160 da en en dolusu dizel otomatik için normal.
    Normal derken bu vergi ve piyasaya göre, yoksa mantıken değil :)

Kodiaq piyasayı ağlatırken bunlarda mal mal bakarlar afedersiniz. Ben sırf dsg yüzünden vw grubu araçlara yanaşmıyorum. şimdi diyeceksiniz neden kodiaq almıyorsun ? Sebeb 1: DSG her türlü çift kavramadan korkarım (spor araçlar hariç onlarda maaliyet kaygısı yok ) yeni 6 ileri varsa çokta sıkıntı olmaz 400 nm torka dayanıyor ama işte hyundai tucson da da dct var ondada pek istediğim bir şey değil. Sebeb 2 : Mart nisan gibi satışa başlayacak ilk gelen motorlar 2.0 dizel o yüzden eledim bu yıl sonuna doğru yeni araç sahibi olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 21 Eylül 2016; 21:28:33 >

• Hocam ben dsg konusunun forumda abartıldığını düşünüyorum sorunları kusurları var elbetteki ama artıları oldukça fazla kaldı ki tiguanda filan kullanılan yağlı tipin sorun çıkardığı pek duyulmamış vw servisleri fiyat olarak uygun ve memnuniyeti yüksek
    Yine de tam otomatik daha kefiyli ve sağlam bir şanzıman kodiak bi üst segment olarak gelecek fiyatı uygun olursa çok müşteri çekebilir superb gibi ilk lansman fiyatı uygun olursa çok satar diye düşünüyorum

• Blyss B kullanıcısına yanıt
    Kapıyı açmayacaklar kapatacaklar demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Hocam ben dsg konusunun forumda abartıldığını düşünüyorum sorunları kusurları var elbetteki ama artıları oldukça fazla kaldı ki tiguanda filan kullanılan yağlı tipin sorun çıkardığı pek duyulmamış vw servisleri fiyat olarak uygun ve memnuniyeti yüksek
    Yine de tam otomatik daha kefiyli ve sağlam bir şanzıman kodiak bi üst segment olarak gelecek fiyatı uygun olursa çok müşteri çekebilir superb gibi ilk lansman fiyatı uygun olursa çok satar diye düşünüyorum

vw daha yaygın olduğu için söyledim yoksa edc dct powershift şanzımanların sorunlarıda var yokuşta geriye kayan yeni elentra gibi spor otomobilde çift kavrama gerekli tam otomatik yavaş gelseydi fiyat uygun olsa her yerde kodiaq görürdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 21 Eylül 2016; 22:20:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Hocam ben dsg konusunun forumda abartıldığını düşünüyorum sorunları kusurları var elbetteki ama artıları oldukça fazla kaldı ki tiguanda filan kullanılan yağlı tipin sorun çıkardığı pek duyulmamış vw servisleri fiyat olarak uygun ve memnuniyeti yüksek

hocam dsg yi bilmemde tucson dct cift kavramalidan uzak durmak lazim.istanbul trafiginde saga cek bekle bize göre degil.Bence yeni Tucsonda yazilim olarak isinma uyarisini erken verme gibi bir sorun var.140 150 verecek arkadaslara bmw x1 i öneririm.Reklam olmasin tabide bende 3008 i bekleyemeyip x1 aldim.Ama hala aklim 3008 de pejo bu sefer yapmis.Ama 206 dan sonra pejoya hep soguk kaldim.3008 alacak arkadaslar en az 1 yil beklemeliler.Kronik sorun cikabilir.Yeni cikan her arac icin en az 1 yil beklenmesi gerekir bence.Kazasiz surusler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 21 Eylül 2016; 22:32:48 >

• Şu andaki eski kasa 3008 fiyatları şöyle; Tavsiye edilen satış fiyatları;
    3008 ALLURE 1.6 BlueHDi 120hp EAT6 Tam Otomatik S&S 108.400 TL
    3008 FELINE 1.6 BlueHDi 120hp EAT6 Tam Otomatik S&S 114.400 TL

Araca getirilen, birçok teknolojik unsur göz önüne alındığında, başlangıç fiyatı;
    Manuel benzinli gelirse;100 ile 110 arası
    Manuel dizel gelirse;110 ipe 120 arası
    Benzinli motor 1.2 Eat6 için tahmini; 120 ile 130 arası
    Dizel Otomatik modeller için; 130 ile 140 arası görüşündeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 22 Eylül 2016; 0:08:46 >
  • Defalarca soyledim gtline dizel otom. 140 dolsurursan 160 olur dedim. Crv dediler.
    Pejo yemis crvsini tiguanini ister onu al ister bu yemek bu diyecekler
    . Ha cok mok diyenlerde agzinin suyu akarak bakacak. Ukte yapacak 3008.
    Benim malim olsa vermem.
    Yanliz bnm düşündüğüm. Adam gibi adabdif hiz serit takip. Mercedesteki gibi olsun. Nerdeyse kendi gitsin. Kalite yuksek olsun diye imid ediyorim.renodan kaliteli olmali. Yol tutus iyi olsa. Trim sesi olmazSa 150 de verilir.

• Fiyati belli olmayan araca in sipariş????hemde kaporadan..
    Vayyy.. bu demek oluyorki. Aracimiz şahane. Birak pazarlik etmeyi. Tatli saticaz. Yok saticaz. Namimiza guvenimiz sonsuz 3un 5 in hesabini yapa lar kardes firma renoya gule gule.. derrr gibi olmuş

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    O paraya renonun verdigi talismanin ve muhtemelen o paralara verecegi koleosun da goruntu ve dobanimi bundan assagi kalmaz. Talismana cam tavan geldi koleos da c. Tavanli gelir zaten. Daha once de dedim biri c biri d sinifi. Ayrica 150 160 1 2 yillik 5.20 parasi e sinifi bir arac da demek yani.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bi onceki versiyonu icin soylemistim eksik yazmisim :(

• Dün bir arkadaş da başka bir bayiiden arandı. yeni kasa fiyat belli değil ama eskisini (dizel+otom.) 115'ten 93'e indiriyoruz sizin için demişler.
    Şu an segmentin açık ara kralı QQ 1.2 otom. tekna paket (allure'a karşılık gelen) 93 bin tl.

Ve konuda yeni kasa için yapılan 1.2 otomt. 110-120'den başlar yorumları...

En çok satan rakibinden 20-25 bin lira daha pahalıya gelecekse bu araç ben artık oynamıyorum derim işime gücüme bakarım.

• NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Eski kasa o fiyata alınır bedava demişler resmen ya ikinci ellerini 98 filan yazmış millet

• Bu araç ölü doğacak gibi fiyat açısından

• a_r_k A kullanıcısına yanıt
    Tamam hak verdim..
    Full gurtal dolu 3008 160tl
    Bos 5.20 de 160 tl.
    5.20 girtlak dolu 260bin tl aha inanmiyosan sahibindende galerici dayiya sor.
    Ha bu arada yakitx2 6litre yakacagina 12 litre yakarsin.
    Iste bunu bilmeden pejoya 160 bin mi verilir deyi ya. Aynisinin bmwsi suv olarak yok olsa bile 300bin. Inanmiyosan aha dayiya sor

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.