Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.917
Cevap
647
Favori
2.654.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pejo yu takip ediyorum ve tasarımını beğeniyorum.1.6 Tdct tucson sahibiyim.Aracı 3 aydır kullanıyorum ısınma uyarısı hiç almadım ortaköy beyazıt trafiği.Dct şanzıman bana göre kararlı motorla uyum içinde uzun yol 30 kuruş şehir içi dediğim güzergah 50 55 kuruş 15 dakkalık yolu köprü ve boğaz trafiğinden 1.5 saate gidiyoruz.Bu zamana kadar yokuş ta kaydırma yada araç doluyken yokuşta çekmeme boğulma gibi şeyler yaşamadım.Araç çok konforlu.Ama pejo ya bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka snn araban sanirim 160 beygir. We gene sanirsam dizelin 2 misli yakiyodur. Ic konfor anlaminda ve yakit anlaminda x2
    Yol konforunu bilemeyiz.
    Ama tuscan dan sonra biraz agur hantal gelebilir.
    Ornegin bu arabada 160lik dizel olmali idi bence renoda hondada 160 beugir var. Motor ustasi pejosun sen.. 270 beygir 1.6benzin yapiyisan 200 beygir dizel bekliyorum ben pejodan seneye umarim 3008 200 beygir dizelden gelir 500torqdan beraber

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Değişik kriterler giriyor devreye hocam. Misal şimdi liste fiyatı 120 bin olan sıfır insignia bayiilerde 98 bin gibi rakamlara veriliyor resmen ama kasa 10 yaşına merdiven dayamış artık. Pejo için de durum biraz böyle.

Valla ben buraya açık seçik yazıyorum, 1.2 eat6 focal ses sistemi + 2 bin liralık seçmece opsiyonlarla 100 bine ne kadar yaklaşırsa benden o kadar uzaklaşır. Mıknatıs gibi iterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Eski kasa o fiyata alınır bedava demişler resmen ya ikinci ellerini 98 filan yazmış millet

Arkadaşın telefonuna gelen teklif mail'i.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Eski kasa o fiyata alınır bedava demişler resmen ya ikinci ellerini 98 filan yazmış millet

Arkadaşın telefonuna gelen teklif mail'i.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

Fiyat iyi de eski kasa ile yenisi arasında uçurum var. Eski kasaya para vermem açıkcası

• 1.6 dizel otomatik Suv Pazarında tüm markaların fiyat politakaları kötü

• Aykutsel araç 177hp be dizelin iki misili yaktığı kadar yakmıyo tabiki insancıl kullanımlarda😄😄

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Dostum tamam hos diyorsun. Anliyorum ama burdaki oyuncaklarin ne kadarini kac kere kullanacaksin? Serit takip mercedes e gibi olmayacak otecek belki ford gibi hafifce serite sokar o kadar. Bir 5.20 ile c suv aracin icindeki malzeme kalitesi ayniysa bmw kapatsin zaten dukkani zira arac d degil e sinifi. Bundan sonrasi super spor ve 7 s serisi gibi trilyona yakin araclar. Ha sahsen ben arabaya 160 lira verecek olsam yaktigi benzine bakmam o kadar hesap yapacak insan da ev parasini arabaya vermez zaten. Ben 3008 kotu demiyorum her malin bir fiyati var diyorum zaten avrupada da gosteriyor bunu arac almanyada 2000 dizel otomatik silme dolu 40 bin avro yani 130 bandinda daha nasil 160 bin normal bir fiyat olabilir?
    Bunu 160 bine satan 5008 i 210 bine mi satacak? Ikinci elde Range rover evoqe sport var sifirda jeep var o fiyata da ama begenmeyebilirsin tabi zevk meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 22 Eylül 2016; 15:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Aykutsel araç 177hp be dizelin iki misili yaktığı kadar yakmıyo tabiki insancıl kullanımlarda😄😄

Kanka duz vitesi insancil kullaniyisunda..
    Otomatikde insancil olamey.
    Debriyaj yokya bas gitsin ugrasmicanya.. debriyaj vites. Hiz parametresi duz vites gibi olmey.
    Duz viteste kim vites atcak hesabi.
    Otomatikse scooter hesabi basiyoruz sanki..
    Katilirmisiniz bu tespitime

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Dostum tamam hos diyorsun. Anliyorum ama burdaki oyuncaklarin ne kadarini kac kere kullanacaksin? Serit takip mercedes e gibi olmayacak otecek belki ford gibi hafifce serite sokar o kadar. Bir 5.20 ile c suv aracin icindeki malzeme kalitesi ayniysa bmw kapatsin zaten dukkani zira arac d degil e sinifi. Bundan sonrasi super spor ve 7 s serisi gibi trilyona yakin araclar. Ha sahsen ben arabaya 160 lira verecek olsam yaktigi benzine bakmam o kadar hesap yapacak insan da ev parasini arabaya vermez zaten. Ben 3008 kotu demiyorum her malin bir fiyati var diyorum zaten avrupada da gosteriyor bunu arac almanyada 2000 dizel otomatik silme dolu 40 bin avro yani 130 bandinda daha nasil 160 bin normal bir fiyat olabilir?
    Bunu 160 bine satan 5008 i 210 bine mi satacak? Ikinci elde Range rover evoqe sport var sifirda jeep var o fiyata da ama begenmeyebilirsin tabi zevk meselesi.

Bmwden pejo kalitesi bir değil. Kabul.
    X3 e denk gelir bu kasa c segment suv.
    Girttlak dolu 300ze geliyor
    Su vardir. Premiumda arabayi doldurmak zor. Misal cam tavan mercedeste 15 milyar. Fransizlarda 3 milyar. Buna benzer. I cocpitteki ekrani e clasda yada ml serisinde 40 bin tl verebilirsen alabilirsiniz.
    Biz hak etmiyomuyuz lcd ekranli araba.

• a_r_k A kullanıcısına yanıt
    2016 model olucak.
  • https://www.youtube.com/watch?v=BoHT9wEv09Y
    Peugeot Hellasyoutube
    Test Drive με το νέο SUV Peugeot 3008
    https://www.youtube.com/watch?v=yoIbe_gqSFM

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Bmwden pejo kalitesi bir değil. Kabul.
    X3 e denk gelir bu kasa c segment suv.
    Girttlak dolu 300ze geliyor
    Su vardir. Premiumda arabayi doldurmak zor. Misal cam tavan mercedeste 15 milyar. Fransizlarda 3 milyar. Buna benzer. I cocpitteki ekrani e clasda yada ml serisinde 40 bin tl verebilirsen alabilirsiniz.
    Biz hak etmiyomuyuz lcd ekranli araba.

x3 d siv degil mi zaten kasa degistirecek ilk cikan x5 boyutlarina ulasacakmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

3008 x1 e denk geliyor.c suv

• rakipleriyle kiyaslarsak en dolusu 120 130 bin civari olur diye düşünüyorum.Hersey uygun olursa pejo yeni 3008 le resmen sinif atlayacak.Biz gencken millet 206 hastasiydi.Ondan sonrada cogu modelini begenemedim pejonun.Bu sefer guzel yapmislar hakkini vermek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

446cm ya 181cm sanirim 3008. X3 e denktir.
    2008 in x1 e denktir deyi ben.
    Yanlisim varsa dizeltin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

446cm ya 181cm sanirim 3008. X3 e denktir.
    2008 in x1 e denktir deyi ben.
    Yanlisim varsa dizeltin lutfen

hocam x 1 q3 kucuk boyutlara sahip ama c suv x3 ise d suv hatta yeni kasasi bayagi buyuyecek x3 un rakibi q5 mesela malzeme kalitesi olarakta kiyaslamak gerek ayrica ama benim 3008 hosuma gitti her sey fiyatta bitiyor yoksa nissan da pahalli gozumde en iyi donanim ve fiyat hyundai tucsonda var ondada yakit eksisi ve cift kavrama sanziman var
    BMW X1, 4.454 mm uzunluğa, 1.798 mm genişliğe, 1.545 mm yüksekliğe ve 2.760 mm aks mesafesine sahip
    peugeot 3008 olculeri U/G/Y : 4.45/1.84/1.62 metre.
    yani 2008 den cok daha buyuk arac bmw x1 daha az genis ve daha kisa ama uzinluk ayni ben sahsen bir bmw suv alacak olsaydim yeni x3 u bekler onu alirdim x1 e hicbir zaman isinamadim ama boyut acisindan kiyaslamis olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 22 Eylül 2016; 23:01:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ölçülere çok bakma hocam
    X1,q3,gla bunlar Premium segment
    Tiguan,3008,qasqai,cevap normal c segment suv
    D segment x3 ün rakibi q5,x-trail,

• aracı çok beğendim ama qashqai segmentindeyse 130 lar fazla gelir
    xtrail ayarındaysa düşünmem 3008 alırım
  • ÇOK ŞIK OLMUŞ BENCE
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.