Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63.917
Cevap
647
Favori
2.654.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be.. Tırın üstündeki araç bile bu kadar konuşulursa..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bayiden aradılar. Kapora iade oluyormuş. Fiyatlar ekim de açıklanacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Ruhsatta 2016 olacak ama avrupadaki 17 modeller. Bizde ruhsat yili ocakta donuyor avrupada agustos eylul gibi. Arac ayni arac.

o zaman bekleyip ocakta almak daha mantıklı 1 sene eskimiş olacak araç.
  • Modeli çok beğendim ama fiyatların ne olacağını da çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 21 Eylül 2016; 13:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Ruhsatta 2016 olacak ama avrupadaki 17 modeller. Bizde ruhsat yili ocakta donuyor avrupada agustos eylul gibi. Arac ayni arac.

Ocak ayında almak 2017 model manasına gelmiyor. Ocakta üretim bandında olması lazım. Bu da en erken mart gibi teslim alabilirsiniz demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: royalblue

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Ocak ayında almak 2017 model manasına gelmiyor. Ocakta üretim bandında olması lazım. Bu da en erken mart gibi teslim alabilirsiniz demek.

şimdi atıyorum 15 ocakta bayine gidip alsam, hala ruhsatta 2016 mı yazıcak çok bilmiyorum bu konuları da en azından ruhsatta 2017 yazması lazım

• underdog kullanıcısına yanıt
    Bayide hazır aracı alırsanız 2016 yazar. Ama ocakta fabrikaya sipariş verip getirtirseniz 2017 olur.
    Tekrar ediyorum: fabrikanın üretim bandından hangi yıl inmişse o yıl yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: royalblue

Bayide hazır aracı alırsanız 2016 yazar. Ama ocakta fabrikaya sipariş verip getirtirseniz 2017 olur.
    Tekrar ediyorum: fabrikanın üretim bandından hangi yıl inmişse o yıl yazar.

çok teşekkür ettim sağolun, gerçi 2017 oluncada kafadan 5 bin daha fazla olur fiyatı
  • Kasım ayında teslim edil3cek dendi bana da telefonda ..

• NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    sanırım bursadasınız hangi bayiiden aradılar?
  • Benide aradılar ekim 15 de türkiye lansmanı yapılcakmış araçlar ekim Sonu gelecekmiş, diğer konularda onlarında hiçbir bilgisi yok şu an, yeni bilgi gelince haber verin dedim bende. Bide düzgün fiyattan çıkarın şunu araç patlama yapsın dedim:) oda yurtiçi yurtdışı müdürlerimiz de aynı görüşte dedi bakalım bekleyip görecez :)

• ist atasehirdekine basvurmustum aramadilar bgn. O derece basvuru var heralde vakit bulamadilar aramaya galiba

• Ben de başvurdum.

Sportage den sonra yakıt tüketimi iyi gelecek.. Bu yada 1.5d oto kuga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

Ben de başvurdum.

Sportage den sonra yakıt tüketimi iyi gelecek.. Bu yada 1.5d oto kuga.

yaw başvurdum, bunu yazdım, şimdi aradılar.

İlk 300 araç içinmiş bu. Sadece 1 yıl uzatılmış garanti varmış.

Dizel oto. en boşu 120 en dolusu 140 demişler ama kesin fiyat belli değilmiş.

Kaporayı geri veriyorlarmış.

Mail ile iban da geldi. 1.000 tl yi yatıralım bakalım, hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas1000 -- 21 Eylül 2016; 18:36:22 >
  • Focus aracimi satip hafif yuksek bir arac alayim diyorum. Daha once de mondeo kullanmistim fordtan devam etsem kuga baya pahali kaliyor. En aklima yatan 3008 tasarimindan ziyade kokpiti cok hosuma gidiyor. Ne diyorsunuz almali miyim ? Kronik sikintilari var mi ? Dizel otomatik full düşünüyorum ancak onlar biraz tuzlu bana gore bi alt paketten devam etsem neleri eksik ?

Tesekkurler.

• kmlb K kullanıcısına yanıt
    Evet Bursa. İzmir yolundakiyle konuştum, İstanbul yolundakine uğramam bile herhalde. Sevmiyorum o tarafları. Şançelik bayiiydi galiba İzmir yolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Üstad yeni 3008in motor şanzımanı zaten halihazırda kullanılıyor piyasadaki en iyi kombinasyonlardan biri ama araç henüz piyasaya çıkmadan kronik sorunları varmı yokmu birşey söylenemez ancak 1-2 yıl sonra kronik sorunları konuşulabilir

• savas1000 S kullanıcısına yanıt
    Dizel en boş 120 fazla .. bence tabii.
    Şu tam fiyat belli olsa fena olmaz ...yilda 10 bin-12 bin ancak yapıyorum benzinli mi alsam diyorum bazen .. bazen de dizel alıyım diyorum .benzinli alsam belki full alcam dizel alsam olmayacak .kafam karman çorman...

Burdan da yorum alabilirim durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

Dizel en boş 120 fazla .. bence tabii.
    Şu tam fiyat belli olsa fena olmaz ...yilda 10 bin-12 bin ancak yapıyorum benzinli mi alsam diyorum bazen .. bazen de dizel alıyım diyorum .benzinli alsam belki full alcam dizel alsam olmayacak .kafam karman çorman...

Burdan da yorum alabilirim durum bu.

Bende birebir aynı ikilemdeyim.
    gt line dizel otomatik standart haliyle 120 olacak gibi gözüküyor. Ekstra paketlerle full'ü 140k yı bulacak.
    Kafamdaki max rakam 130 civarıydı.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.