Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: habib_723 , aksoyyavuz
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64.048
Cevap
650
Favori
2.669.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31993200320132023203
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu konuda yabancı formlarda da şikayet okudum bir kaç tane kalörifer peteği çabuk tıkanıyor olabilir temizletmeyi deneyebilirsiniz , olmaz ise değişim gerekiyor maalesef , En büyük avantajı ise diğer araçlara göre gögüs sökme delme kesme yok Allahtan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Borusu çıkmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Şubat 2025; 13:44:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Yabancı forumlarda bir e bir aynı şikayeti olan var servis petek değişimi ile halletmiş.

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Petek dediğiniz havalandırma menfezi sanırım. Arkasındaki klepe kırılmış olabilir ve lakin çok kolay bir hasar değil durduğu yerde olusacak. Münferit bir üretim hatası olabilir tabi. Böyle bir durum varsa basitçe kontrol edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Şubat 2025; 9:8:31 >
  • Hayır kalirüfer peteği içinde sıcak su dolaşan petek tıkanıyor YouTube de video var biri söküp temizlemiş Türk biri

• Yanıtlar için teşekkürler. Uygun zamanda servise gidip göstereceğim artık.

• habib_723 kullanıcısına yanıt

Bakım km gelmiş. Bakım km sini geçince artı olarak ekranın sol tarafındaki anahtar işareti de yanmaya başlıyor. 15bin bakım için fiyat aldıysanız paylaşabilir misiniz?

• av_avi A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bu gün bakımı yaptırdım... İlk bakım için toplam 8750 TL ödedim...

İlk bakımda yakıt filtresi değişmiyor dedi öyle bir şeyler falan dedi işçilik 2600 TL içinde... Klima filtresi değişmişti cam suyu antfirizli koyuldu.. Katkı konuldu enjektör temizleyici mi ne... Başka şeylerde vardı... Normalde 10400 TL idi 9700 e düştü biraz daha düşün dedim 9000TL ye düşürmüşlerdi ardından ellerinde klima kokusu ne o ellerinde kalmamıştı o yüzden 8750 TL indirdiler...

Toplam 8750 TL ödedim çıktım...

Yarın vakit bulursam faturada yapılan işlemleri paylaşırım daha sağlıklı olur...

1 saatte bakım işlemi yapıp çıktım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31993200320132023203
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.