Bildirim
YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (36. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Arac 1300kg lerde olduğu..
Ve surekli yüklü yola cikmayacaksa iz..
Yani tirk ihtiyaciniz yoksa.1.2 brnzinli motor daha atik olur. Kisa mesafede benzinli cabuk isinir.
Yüksüz ve 5 10 km jisa mesafede ise gudip gelen biri iseniz 1.2 benzin.
Uzun yolda 120km uzerine fazla cikmiyosaniz 1.2 benzin.. diger surumlar hasil aluyosa dizel.
Benzin cok yakiyo diye dusunmeyin. Vergi avantaji da var alirken 10 bin tl cepte onunda avantaji var bakım maliyetleri ws derken senede 2 bin tl avantajlidir benzinli..o uda yakita verip fit cikabiliyomusunuz bunun hesabini km ile yapin.
2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3008 col basarili degil megane tyscon ayarinda.. yani 100 110 bin tl lik araba ayarinda..
Kabul ederimki bi tik i cocpit farki var. Ama ne kadar şatafat o kadar bozulma. Servis masrafi.
Ve 2ci elde megane fiyatina zor satilir. 110 binden fazlasi haram gt line
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem742
arkadaslar ekim ayinin basinda egitime gidecegiz detayli bilgileri sizinle paylasacagim merak etmeyin...
Kolay gelsin şimdiden hocam. Sizden gerekli/gereksiz diye ayırt etmeksizin her türlü bilgi paylaşımını bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Aykutasil
3008 col basarili degil megane tyscon ayarinda.. yani 100 110 bin tl lik araba ayarinda..
Kabul ederimki bi tik i cocpit farki var. Ama ne kadar şatafat o kadar bozulma. Servis masrafi.
Ve 2ci elde megane fiyatina zor satilir. 110 binden fazlasi haram gt line
Evt
Mekan himtir bevv olc. Timsir kenti lemlem.3008 bozk 120 kimorte.
Asdadadsaaadasa
Loptun bif.
quote:
Simdi tamam ncaptan 5 yildiz aldinda.
Surucu koruma %86 suanda yeni kasa araclarda en düşük puan bu. Tiguan 94 puan almisdi sanirsam. Yeni alfa 96 puan mersedes e serisi 96 c serisi 95 puan gubi hatirimda kalmis.
86 ouan cok dusuk 7 yillik citroen c5 im bile daha yuksek puandır
Bu konuda size hak vermekle birlikte, tam rakamları vereyim:
Tiguan 96%
Mercedes C 92%
Mercedes E 95%
Citroen C5 81% -
Zaten yazanlar var ama biraz düşük puanlar. Allah kaza vermesin ama crv.izlemistim aynı hızda çarpma sonunda daha iyi çıkmıştı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 29 Eylül 2016; 14:34:53 >
Yeni Opel Mokka 1.6 dizel otomatik çıktı, Fiat 500X 2017de dizel otomatik çıkaracağını açıkladı. Peşinden Renegade 'a da takılacak. Ssang Yong yeni dizel otomatik çıkarıyor. Hatta Mercedes GLC Coupe 200d yi 2017 başında piyasaya sürecek. Renault Koleos da Ekim ayında lansman yapıyor. Çok acele etmeden fiyat karşılaştırması yapmak lazım.
quote:
Surucu koruma %86 suanda yeni kasa araclarda en düşük puan bu. Tiguan 94 puan almisdi sanirsam. Yeni alfa 96 puan mersedes e serisi 96 c serisi 95 puan gubi hatirimda kalmis.
Tucson ile ayni 3008 tiguan ise daha iyi almis ama standart versiyonda arka airbag standart degil diye biliyorum ihhs dende guzel puan aldi ama bombos (highline ama diger markalar gibi dolu degil) araca 123.000 tl vermem opsiyonlarla rahat 150.000 tl olur o arac o kadarda butfem yok en fazla 130.000 tl
quote:
Orijinalden alıntı: disposable
Yeni Opel Mokka 1.6 dizel otomatik çıktı, Fiat 500X 2017de dizel otomatik çıkaracağını açıkladı. Peşinden Renegade 'a da takılacak. Ssang Yong yeni dizel otomatik çıkarıyor. Hatta Mercedes GLC Coupe 200d yi 2017 başında piyasaya sürecek. Renault Koleos da Ekim ayında lansman yapıyor. Çok acele etmeden fiyat karşılaştırması yapmak lazım.
Glc ve koleos rahatca pahalli olacaktir ssyangyong tipsiz tucson ile ayni puan oldugu icin guvenlik testinde dusunuyorum
Koleos talismandan ucuz olmaz full talismani da 145 e veriyorlar. 5 10 bin de suv diye koyar reno.
Seat ateca inceleme fırsatınız oldumu güzel araca benziyor donanım çok iyi fakat onunda fiyatı henüz açıklanmamış uygun fiyata gelirse ben düşüneceğim
Atecanin 1.6 dizel otosu yoktu galiba yanlis olmasin.
Cam tavan led far dizel otomatik guvenlik paketli ne olur size fiyati.
100 civari olursa alirim ben guvenlik full olacak ama.
Zaten guvenligi standart sunan markalari seviyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=-V-kocAnECw&feature=share
CarAdvice.comyoutube2017 Peugeot 3008 and 5008 SUV | 2016 Paris Motor Showhttps://youtu.be/ck7yG2RB6Zk
DriveMag Newsyoutube2017 Peugeot 3008 GT walkaround at Paris Motor Show 2016https://youtu.be/-H-hl8hTBSg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posetcay -- 29 Eylül 2016; 20:34:09 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yokmu yeni haber uzun süre sonra bu araç beni çok heycanlandırıyor
bayiden haber alan vs yokmuuu -
quote:
Orijinalden alıntı: Twsbi580
quote:
Tucson ile ayni 3008 tiguan ise daha iyi almis ama standart versiyonda arka airbag standart degil diye biliyorum ihhs dende guzel puan aldi ama bombos (highline ama diger markalar gibi dolu degil) araca 123.000 tl vermem opsiyonlarla rahat 150.000 tl olur o arac o kadarda butfem yok en fazla 130.000 tl
Kanka gt line ve trafik asistani cam tavan full paket full line.
120 tl fazlası haram.
Ben bunu honda crv ayar sanıyodum. Kadjar ayari bir araba.
Trim sesleri yoksa kronil sorunlari yoksa. Uyar tabi. değilse. Ben alamam ncap testi olumsuz bana gore. 130 binlik bi araba degil ncap verilerne gore. 100 bine meganmi 100 bine kadjarmi alirsin dersen megane alirim. Cinki kadjarda birsuru kronik sorun var. Ve 2ci el kaygisi
-
Günaydın.
Hayırlı cumalar.
Paris fuarı hareketlenmiş.
Değişik görüntüler gelmeye başladı.
İlk test videosu da bu hafta içinde gelecektir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X