Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodiak da iddialı gelecek fiyatının tiguandan düşük tutulması düşünülüyormuş d segment suv 720 lt bagaj var peynir ekmek gibi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baha_81 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsıniz..bende bundan dolayı ki cooookkk beğendim ilk defa pejo yu .ama fiyat belli olmadan kapora ver demek de bana mantikli gelmiyor doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 2 Ekim 2016; 17:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baha_81

birkaç gündür bu konuyu okuyorum ve bana sanki bir devaju yaşattı burada yazılanlar
    hatırlayanlar olacaktır 2014 lü yılların sonuydu sanırım nissan Qq nin şu andaki yeni kasası 1,6 dci motor ve otomatik olarak gelecek denilmişti ve büyük heyecan yaratmıştı.
    herkes aynı buradaki gibi fiyatları tartışıyordu. ve ilk açıklandıgında çıkan yüksek fiyatlar tam bir fiyasko olmuştu benim için. ama o zaman segmentindeki tek 1,6 dizel otomatik olması benim pahalı bulmama ragmen satış rekorları kırdı ve fiyatı iyice uçuşa geçti.
    daha ülkemize ayak basmamış artı fiyatı belli olmayan bir araca kaparo istiyorsan , işin kötü yanı bir sürü kişide bunu yatırıyorsa kusura bakmayın arkadaşlar kimse makul fiyatlarda araba satmaz. böyle başa böyle tarak prensipleri devreye girer. ha kaybınız mı olur, kazancınız mı olur onu bilemem. fakat artık rüzgar tek yönlü esmiyor. pejo firması evet çok güzel bir tasarım yapmış fakat sene 2014 değil ve Qq nin ilk getirdiği 1,6 otomatik zamanıda değil. bir sürü alternatif var ve yenileride yolda.yüksek fiyatlara alanlar büyük zararlar görebilir.

gecen forester konusunada yazdım daha nokta hasarsız 10 bin görmemiş 2 aylık arac yetkili bayisin kapısın önünde nasıl 30 bin düşüğüne satılır ,insan hiç utanmaz mı ,el insaf ! diye... kusura bakmayın ben emekçiyim ve hiç kolay kazanmıyorum ve firmaların bu şark kurnazlıgı ''ne tutursam kardır ''satış politikalarına çok kızıyorum. tüketici olarak ciddi tepki koymamız gerekirken olmayan araca kapora istenen memlekette gerçi ne beklenir...
    sonuç olarak en baz dizel otomatiğin 120 nin altında olacagını malesef ben inanmıyorum.inşallah yanılırım ,kimse zorlanmadan sahip olabilir.

Sonra bayiye gidene 10.000 tl indirim yapacak fakat millet liste fiyatına baktığı için çok pahallı alınmaz diyecek 2. eli ölü olacak 308 den akıllanıp fiyatı düşük tutmalı liste fiyatında 130.000 tl yazıp bayide 120.000 tl ye vermek yerine 121.000 tl yazıp 2 3 bin tl lik indirim verse alan daha çok olur

• Ben de 1.2 otomatiğinin fiyatını merak ediyorum.

• Fransada fiyatlar açıklanmış 1.6 dizel oto.gt line 36250 € geçmiş olsun

• Tüm Fiyatlar ve opsiyonlar fiyatları ile birlikte verilmiş .önemli olan kur ne kadar hesaplanacak.

• faj08 F kullanıcısına yanıt
    Sizce 2.90 -2.95 felan olma ihtimali var mı kurun .

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

Sizce 2.90 -2.95 felan olma ihtimali var mı kurun .

En iyi ihtimal 3.14 ki o bile zor bence suanki kur düşünülürse
  • Dizel otomatik allure ki bu bana yeter; 120 olursa bu iş tamam.

Güncel allure nin donanımlarında bakarak yazıyorum. Hiç bir ek paket eklemeden.

• Fransa fiyatlarıyla güncel kurdan aynı fiyata gelirse hesaplamama göre :
    Benzin
    1.2 130hp eat6 gt line 115.000₺
    1.6 165hp eat6 gt line 120.000₺
    Dizel
    1.6 120hp eat6 gt line 123.000₺
    Gt line üzerine alınabilecek tüm opsiyonların toplam fiyatı da 17.000₺ yapıyor.

( Hesaplamada yanlışlık yaptıysam şimdiden özür dilerim )

• cansermo C kullanıcısına yanıt
    Gt line donanıma ek n oluyor opsiyon onuda yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 3 Ekim 2016; 20:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansermo

Fransa fiyatlarıyla güncel kurdan aynı fiyata gelirse hesaplamama göre :
    Benzin
    1.2 130hp eat6 gt line 115.000₺
    1.6 165hp eat6 gt line 120.000₺
    Dizel
    1.6 120hp eat6 gt line 123.000₺
    Gt line üzerine alınabilecek tüm opsiyonların toplam fiyatı da 17.000₺ yapıyor.

( Hesaplamada yanlışlık yaptıysam şimdiden özür dilerim )

Diğer modellerin fiyatlarını kıyaslayınca, Turkıye de %15 daha yüksek fiyatlar benim hesaba göre..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.otopark.com/2016/10/skoda-kodiaq-90-bin-tlden-gelecek/

Kodiac 90-110 arası olacakmış...benzinli tabii 1.4 o zman kusura. Bakmasın ama 3008 abartmayacak ....1.2 fiyatını siz belirleyin artik...

• Opsiyonlu gtline 130 u geçmez umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

Gt line donanıma ek n oluyor opsiyon onuda yazabilir misiniz?

Renk opsiyonu ( translate "Franche Kupası" olarak çeviriyor ) 1.440€ 4.867₺
    Elektrikli Bagaj Kapağı 450€ 1.521₺
    Cam Tavan 1.200€ 4.056₺
    Açılabilir Cam Tavan 1.300€ 4.394₺
    Deri Paketi 900€ 3.042₺
    Focal Hifi Ses Sistemi 850€ 2.873₺

• Peugeot Türkiye ye gönderdiği araçları diğer ülkelere göre daha dolu gönderiyor diye biliyorum bu yüzden belki pek opsiyonu standart olarak gönderecektir diye düşünüyorum.

• faj08 F kullanıcısına yanıt
    Görüştüğüm bayii bana açılır tavan olacak dedi opsiyon değil yani ..geriye bi e.bagaj çift renk deri koltuk ve focal ses kaliyir bunlar olur opsiyon tr de ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 3 Ekim 2016; 21:23:07 >
  • Bugün bayiyi aradım yeni bir bilgi yok 15i gibi lansman yapılacak araçlarda gelmiş olucak satışına başlarız dedi ama yuvarlak

biryandanda düşünüyorum arabaya aşık oldum harika vs ama

kodiaqın 90 vs olacağı (ki benim geniş aileme kodiaqın boyutları daha uygun) 120 3008e verirsem sonradan kendime kızarmıyım

dış olarak 2sinide beğeniyorum kodiaq daha geniş daha iyi ama pejo da iç yapısı ve yenilikleriyle kodiaqı ve piyasadaki yüzlerce aracı tokatlarr
  • Kodiaq o paradan olacak mi ? Superb benzinli prestij otomatik o fiyatlardan pahali galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM_K

Bugün bayiyi aradım yeni bir bilgi yok 15i gibi lansman yapılacak araçlarda gelmiş olucak satışına başlarız dedi ama yuvarlak

biryandanda düşünüyorum arabaya aşık oldum harika vs ama

kodiaqın 90 vs olacağı (ki benim geniş aileme kodiaqın boyutları daha uygun) 120 3008e verirsem sonradan kendime kızarmıyım

dış olarak 2sinide beğeniyorum kodiaq daha geniş daha iyi ama pejo da iç yapısı ve yenilikleriyle kodiaqı ve piyasadaki yüzlerce aracı tokatlarr

Aynı durumu ailem de yaşıyor hocam . 16 yaşındayım ,babam benden araba tavsiyesi istedi 100.000 bandında Kodiaq ve 3008 önerdim . İç tasarımını goren direk 3008 dedi. Hele vites topuzu , grafikler vs. 10 numara araç yapmış . Şimdi Kodiaq fiyatları kafa karıştırıyor ama Mart 2017'de gelecek diye biliyoru ve sıfır takintiniz yoksa o vakte kadar 3008'ler düşük kilometreli , temizleri 2. Ele düşebilir . Bir diğer secenek 5008 var aslında . O da geniş ailelerin tercihi olabilir . Velhasıl zor secim hocam . Sanırım fazla uzattım

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.