Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baha_81

birkaç gündür bu konuyu okuyorum ve bana sanki bir devaju yaşattı burada yazılanlar
    hatırlayanlar olacaktır 2014 lü yılların sonuydu sanırım nissan Qq nin şu andaki yeni kasası 1,6 dci motor ve otomatik olarak gelecek denilmişti ve büyük heyecan yaratmıştı.
    herkes aynı buradaki gibi fiyatları tartışıyordu. ve ilk açıklandıgında çıkan yüksek fiyatlar tam bir fiyasko olmuştu benim için. ama o zaman segmentindeki tek 1,6 dizel otomatik olması benim pahalı bulmama ragmen satış rekorları kırdı ve fiyatı iyice uçuşa geçti.
    daha ülkemize ayak basmamış artı fiyatı belli olmayan bir araca kaparo istiyorsan , işin kötü yanı bir sürü kişide bunu yatırıyorsa kusura bakmayın arkadaşlar kimse makul fiyatlarda araba satmaz. böyle başa böyle tarak prensipleri devreye girer. ha kaybınız mı olur, kazancınız mı olur onu bilemem. fakat artık rüzgar tek yönlü esmiyor. pejo firması evet çok güzel bir tasarım yapmış fakat sene 2014 değil ve Qq nin ilk getirdiği 1,6 otomatik zamanıda değil. bir sürü alternatif var ve yenileride yolda.yüksek fiyatlara alanlar büyük zararlar görebilir.

gecen forester konusunada yazdım daha nokta hasarsız 10 bin görmemiş 2 aylık arac yetkili bayisin kapısın önünde nasıl 30 bin düşüğüne satılır ,insan hiç utanmaz mı ,el insaf ! diye... kusura bakmayın ben emekçiyim ve hiç kolay kazanmıyorum ve firmaların bu şark kurnazlıgı ''ne tutursam kardır ''satış politikalarına çok kızıyorum. tüketici olarak ciddi tepki koymamız gerekirken olmayan araca kapora istenen memlekette gerçi ne beklenir...
    sonuç olarak en baz dizel otomatiğin 120 nin altında olacagını malesef ben inanmıyorum.inşallah yanılırım ,kimse zorlanmadan sahip olabilir.

hocam ocak şubat ayında olsak mantıklıda adamlar talebe göre araç getirecek 500 arac getirip 300ünü satamazsa hepsi 3 ay sonra 2015 model diye herkes burun kıvıracak .yıl sonu olması itibariyle çok az arac getirmeelri haklarıdır bence.

• herkese slm. bende uzun yıllardır pejocu olduğumdan şimdiki hedefim 3008. 106-206-207-208 kullandım toplamda 11 yıl. artık segment depiştirme zamanı geldi sanırım. Allah inşallah nasip eder. fiyat ile ilgili ufak bi araştırma yaptım. fransada 2008 allure modeli otomatik 23k euro tl olarak bugünkü kurdan 78k. bizdeki satış fiyatı 81400. bunu baz alırsak 3008 1.2 eat6 allure 32050 euro yani 109k tl. bizde 115k gibi bir fiyattan satılacağını düşünüyorum. pejo genelde fiyat konusunda fransaya yakın türkiyede. bu sebeple fransa fiyatı ile en fazla 10bin farkeder tahminim var umarım yanılmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun bir bayan arabaya bu kadar meraklı bir bayanda tanımamıştım dogrusu şunu söyledi bayan ın anlattıgı aynen şu pejo mu test etmeden alma hatta yagmurlu bir gün test et dedi... 306 mı ne sanırım test etmiş araba ile viraja girmiş hiç güvenli gelmemiş başı başka arkası başka diyor. ben de o zamandan çok değişmiştir dedim bu pejo ya olan bu bakış nedir bilen varsa yazsın... benim hiç pejo aracım olmadı bunu çok begendim herkes bişey soyluyor ama test edip fiyat iyi olursa almak isterim herşeye rağmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

bugun bir bayan arabaya bu kadar meraklı bir bayanda tanımamıştım dogrusu şunu söyledi bayan ın anlattıgı aynen şu pejo mu test etmeden alma hatta yagmurlu bir gün test et dedi... 306 mı ne sanırım test etmiş araba ile viraja girmiş hiç güvenli gelmemiş başı başka arkası başka diyor. ben de o zamandan çok değişmiştir dedim bu pejo ya olan bu bakış nedir bilen varsa yazsın... benim hiç pejo aracım olmadı bunu çok begendim herkes bişey soyluyor ama test edip fiyat iyi olursa almak isterim herşeye rağmen...

Benimde felegim sasirdi memnun olanlarda fazla lanet olsun diyenlerde fazla sanziman duzeltildi onda sikinti yok artik ama her sene dogu karadenize gider 1 ay gezerim bozuk yollarada sokarim toyota tik etmedi yada oncekimaracim vw yada ondan onceki aracim mercedes e de bir tik etmedi ama peugeot hassasmis galiba orada durumu ne olur bilmem ford kuga da gelecekmis oda kafami karistirdi 4x4 u bayagi iyi onunda hyundai e bastaki secenegimdi 1.4 tsi dsg hyundai doluluguna getirince 155.000 tl etti onada o parayi vermem crv var sonucta 2. el derdim yok cunku nissan duster disinda fazla satan yok onlarda rezalet araclar kodiaq 2.0 yerine 1.4 ile gelse en basta onuda beklerdim bakalim arac gelsin test edecegim kaportasida inceymis galiba ustte savunmustum hafiflik icon bence iyi diye ama rize trabzonda yoldan tas atliyor toyota nin bir yeri bile gocmedi sadece on cami kirildi o da kamyondan geldi sonra aracin her yerinde cukurlasma olmasin anlayacaginiz kafam cok karisik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fransızlara laf atan tiplerin büyük çoğunluğ u2004 yılı 206 larını kullanmış tipler birinin bunlara 2016 yılına geldiğimizi söylemeleri bir çok şeyin değiştiğini söylemeleri gerekiyor. Bu fransızlar beni çok şaşırtıyor donanım olarak ve tasarım olarak gerçekten ileri gidiyorlar,bundan 10 yıl önce fransız araçlarını takip edeceksin deseler gülerdim lakin şuan merakla bakıyorum 3008 e yeni 5008 e bu önemlidir.. Türkiye halkına bu tarz markalar lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bu fransızlara laf atan tiplerin büyük çoğunluğ u2004 yılı 206 larını kullanmış tipler birinin bunlara 2016 yılına geldiğimizi söylemeleri bir çok şeyin değiştiğini söylemeleri gerekiyor. Bu fransızlar beni çok şaşırtıyor donanım olarak ve tasarım olarak gerçekten ileri gidiyorlar,bundan 10 yıl önce fransız araçlarını takip edeceksin deseler gülerdim lakin şuan merakla bakıyorum 3008 e yeni 5008 e bu önemlidir.. Türkiye halkına bu tarz markalar lazım.

Anladim hocam herkes kaportasimcok ince diyimce tastan zarar gorme olasiligini onune aldim bakalim gelsin bayiye inceleyecegim
    edit :kuganin 4x4 u ve yeni kasasi etkiledi beni disi cok sert duruyor sygnic cok iyi bir sistem ama ic mekan peugeot a yaklasamaz vignale almazsam oda epey pahalli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 4 Ekim 2016; 19:31:08 >

• Takip

• Kaportasi kalin ince diye araba ayirt etmek garip geliyor bana. Bu eski kus serisi veya reno 12 ye karsi ford gibi amerikanlarin durumundan kalma galiba. Aracin kaporta kalinligi ile onun saglamligi yani buyiuk kaza aninda sizi korumasi arasinda cok da baglanti yok. Biri birkac mm veya mikron daha kalin sac veya plastik. Belli bir hizin uzerinde hepsi katlanacak demektir bu. Ayrica ufak kazada carptiginizda darbeyi direkt kaporta almissa yine kalinligi onemli degil az veya cok zarar gorecek kacari yok. Burada tas vs. Icin boya kalitesi onemli boya hemen atmiyorsa sorun yok. Bazi araclarda tas gelince astara kadar nokta seklinde boya atmasi oluyor.

• Babam Peugeot partner aldığında 'baba naptın Fransız arabası alınırmı demiştim' bi kaç kez sürdüm dizeldi ama çok iyi gidiyodu, 2 sene sonra Peugeot 2008 aldım,fiyat performans oranı en iyisi oydu bence, 3 senedir kullanıyorum daha sanayinin yoluna gitmedim, ufak tefek elektriksel (cam ayna falan) problemler oldu garanti halletti, herkes boşver Peugeot yu vw al diyor ama çoğu bişey bilmeden konuşuyo, milletin lafına bakmayın ihtiyaçlarınıza bakın cebinizdeki paraya bakın kararınızı verin bence. Bizim aile genişledi yeni 3008 acaip gıdıklıyor bakalım fiyat falan nası olacak.
  • Peugeotyoutube
    Peugeot Stand Paris Motor Show 2016
    https://youtu.be/8B4CURx_JRk

Fuardan.

• Satış temsilcilerinin eğitimi başlamadı mı hala?? E hadi detaylı bilgiler bekliyoruz artık:)

• Tel geldi 21 ekimde akşam 18.30 lansman tüm Türkiye de aynı anda olacakmış

• quote:

Tel geldi 21 ekimde akşam 18.30 lansman tüm Türkiye de aynı anda olacakmış

kasimin basi anca satilmaya baslanir

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Kaportasi kalin ince diye araba ayirt etmek garip geliyor bana. Bu eski kus serisi veya reno 12 ye karsi ford gibi amerikanlarin durumundan kalma galiba. Aracin kaporta kalinligi ile onun saglamligi yani buyiuk kaza aninda sizi korumasi arasinda cok da baglanti yok. Biri birkac mm veya mikron daha kalin sac veya plastik. Belli bir hizin uzerinde hepsi katlanacak demektir bu. Ayrica ufak kazada carptiginizda darbeyi direkt kaporta almissa yine kalinligi onemli degil az veya cok zarar gorecek kacari yok. Burada tas vs. Icin boya kalitesi onemli boya hemen atmiyorsa sorun yok. Bazi araclarda tas gelince astara kadar nokta seklinde boya atmasi oluyor.

Saglamlik olarak tabikide sasi onemli small overlap sayesınde herkes anladı ben sadece karadeniz yollarinin cok bozuk oldugundan yerlerin tasli yol oldugundan ve bu taslarin hafiflik icin ince tutulan kaportanin taslar sicramasimda gocme ihtimali oldugundan suphelendim anlatılanlara gore efendim ama oyle sorun olmaz galiba onun disinda guvenlik testlerinden daha yuksek puan almasini isterdim sportage da nedense kardesi tucson dan yuksek puan almis suan daha cok makyajli kuga ya yaklastim 4x4 ve sync 3 yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 5 Ekim 2016; 18:27:55 >

• Kuga da iyi ama fordda ful paket dahi dolu degil far olsun su olsum bu olsun deyince ucuyor. Mondeo titanium 95 liraydi zenon vs. Ekleyince 128 oldu ciktim bayiden.

• quote:

Kuga da iyi ama fordda ful paket dahi dolu degil far olsun su olsum bu olsun deyince ucuyor. Mondeo titanium 95 liraydi zenon vs. Ekleyince 128 oldu ciktim bayiden.

3008 dede değişen bir şey olmayacak bence full isteniliyorsa korelilerden başkası aklıma gelmiyor

• Opelde dolu oluyor genelde. Mesela yeni insignia da rakiplerinden dolu olacaktir standart pakette. Skoda da keza oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cansermo

quote:

Gt line donanıma ek n oluyor opsiyon onuda yazabilir misiniz?

Renk opsiyonu ( translate "Franche Kupası" olarak çeviriyor ) 1.440€ 4.867₺
    Elektrikli Bagaj Kapağı 450€ 1.521₺
    Cam Tavan 1.200€ 4.056₺
    Açılabilir Cam Tavan 1.300€ 4.394₺
    Deri Paketi 900€ 3.042₺
    Focal Hifi Ses Sistemi 850€ 2.873₺

Guvenlik paketi hangi donnaimda

• quote:

Opelde dolu oluyor genelde. Mesela yeni insignia da rakiplerinden dolu olacaktir standart pakette. Skoda da keza oyle.

Doğrudur hocam opel dıında almanlar fena tiguan 1.4 tsi dsg 123.000 tl tucson doluluğuna getireyim dedim 150.000 tl civarına geldi peugeot da böyle olacaksa tucson alırım kuga da düşünürüm
  • rav4 hybrid 50.000tl indirimden sonra aklımı kurcamalımı sizce 3008e

yani 3008in fiyat yukarı çıkarsa kurcalar
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.