Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63.996
Cevap
646
Favori
2.662.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı içimize sinsin de inşallah olur :)

Bilemiyoruz tabii bunca zamandır belki de beyhude yazıyoruz, araç tahminimizin çok üstünde gelecek ve kendimizi saf gibi hissedicez belli mi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyotaninki bildigin streoitli auris bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Toyotaninki bildigin streoitli auris bence.

Bayanlar ve gencler icin ideal.Çocuklu aileler icin biraz küçük sanki.

• Benim görüşüm sevgili cio lar ve devletimiz bu aracı 130 bin tl den aşşağı yar etmezler bize.Kalkıp honda crv 160 bin bizimki 150 bin derlermi derler demedi demeyin.Yukarda da yazdım 36 bin euro olan araç burda nasıl o fiyatlara satılacak her türlü vergi matematiğini yapıyorum 160 bin tl çıkıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Benim görüşüm sevgili cio lar ve devletimiz bu aracı 130 bin tl den aşşağı yar etmezler bize.Kalkıp honda crv 160 bin bizimki 150 bin derlermi derler demedi demeyin.Yukarda da yazdım 36 bin euro olan araç burda nasıl o fiyatlara satılacak her türlü vergi matematiğini yapıyorum 160 bin tl çıkıyo

crv d sınıfı suv, 3008 c sınıfı, 3008 i o paraya getirirlerse 1 kişinin bile alacağını sanmıyorum, ben fiyatların 100-125 arası olacağını düşünüyorum. Birde bu ay gelecek seat ateca var, saçma bir fiyatla gelirse ateca alırım, ateca da gayet hoş, oda saçmalarsa passat yada suberb alırım suvdan vazgeçerim qq, kadjar, tiguan düşünmüyorum çünkü.

• underdog kullanıcısına yanıt
    Kodyak?

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Kodyak?

Asıl gönlümdeki araç kodiaq ama ağır bir araç olmasından ve 1.6 dizeli olmamasından dolayı elemek zorunda kaldım, 10 lt den aşağı yakacağını sanmıyorum kodiaq ın. Yinede bilemiyorum kafam çok karışık bu aralar . Zaten bebek yolda ertelerim belki araç işini.
  • underdog kullanıcısına yanıt
    evet 1600 kg boş ağırlığa ACT teknolojisi de kâr etmez, isterse 3,5 silindir kapasın, yarım silindir çalıştırsın yine şehir için uzun dönem ort. 10 litre

• Tiguanda act işe yaramış ortalama 1 lt üşmüş tüketim gerçi ağırlık da azalmış araçta

• quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Benim görüşüm sevgili cio lar ve devletimiz bu aracı 130 bin tl den aşşağı yar etmezler bize.Kalkıp honda crv 160 bin bizimki 150 bin derlermi derler demedi demeyin.Yukarda da yazdım 36 bin euro olan araç burda nasıl o fiyatlara satılacak her türlü vergi matematiğini yapıyorum 160 bin tl çıkıyo

crv d sınıfı suv, 3008 c sınıfı, 3008 i o paraya getirirlerse 1 kişinin bile alacağını sanmıyorum, ben fiyatların 100-125 arası olacağını düşünüyorum. Birde bu ay gelecek seat ateca var, saçma bir fiyatla gelirse ateca alırım, ateca da gayet hoş, oda saçmalarsa passat yada suberb alırım suvdan vazgeçerim qq, kadjar, tiguan düşünmüyorum çünkü.

crv c suv

• Hala şunun cvbı yok 36 bin euro olan araç 120 bin tl bandında burada nasıl satılacak bu vergilerle merak içerisindeyim

• Araçlar çok yakmıyo benzin pahalı 10lt dediğin komik rakam yurt dışı için.Lt si bizim bırdaki gazdan ucuz benzin kullanıyorlar.0.80 sente amerikada benzin eyaletlere göre farklılık gösteriyor 24 kuruş paramı.Ne diyim dostlar Türkiyede yaşamak zor zanaat

• quote:

Hala şunun cvbı yok 36 bin euro olan araç 120 bin tl bandında burada nasıl satılacak bu vergilerle merak içerisindeyim

36 bin euro da vergi yokmu hocam .fransadada vergi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Kodyak?

Asıl gönlümdeki araç kodiaq ama ağır bir araç olmasından ve 1.6 dizeli olmamasından dolayı elemek zorunda kaldım, 10 lt den aşağı yakacağını sanmıyorum kodiaq ın. Yinede bilemiyorum kafam çok karışık bu aralar . Zaten bebek yolda ertelerim belki araç işini.

2 tane çocuk koltuğu ve esim arka koltuğa doğarsa 3008 sigmazsa 5008 bekliycem artık kodiaq da düşünebilirim ama öyle 90 a falan geleceğini sanmam.dizeli olmadığından doguş getirmeye bilir bile.

• Yok hocam ne vergisi alıcak %10 bile değil alınan vergi

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    2 çoçuk koltuğu ile arkaya bir kişi sığması zor hocam, bende tek koltuk olacak onda bile rahat olup olmayacağından emin değilim. Bende 5008 i bekleyebilirim

• sevaniko S kullanıcısına yanıt
    pejo fransada 2008 26 bin avro burda 74 bin nasil oluuyor bilmiyorum ama 3 5 yukari oluyor genelde fransadan.

• hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Crv d segment hocam c değil arkadaş doğru yazmış rakibi x-trail

• Peugeotyoutube
    SUV Peugeot 3008 I One minute
    https://youtu.be/-MFNfTjU74Q

Lansman araçları en dolu paketlerle gelecek ve fiyat 120 bin altında olacak. Benzinliler için de 10 bin aşağısını düşünebilirsiniz.

• ilkrarsln İ kullanıcısına yanıt
    Bu tahmin mi?
    Yoksa güvenilir bir kaynaktan mı?
    Doğruysa fiyat makul olacak demektir.
    Şimdilik bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.