Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Hala şunun cvbı yok 36 bin euro olan araç 120 bin tl bandında burada nasıl satılacak bu vergilerle merak içerisindeyim

36 bin euro da vergi yokmu hocam .fransadada vergi var.

Bunu anlamanın yolu. Diğer markaların 1.6 dizel otomatik FİYATLARINA bakın Nasılmı?
    Herhangi bir x markası avrupada 36.000 euro civarından satılıyor. Birde onun türkiyedeki satış fiyatına bakın.

Bu şekilde birkaç markaya baktım. Avrupada 36000 euroya satılan arabalar türkiyede 118000 ile 121000 arasında satılıyor. buda şu demek oluyor euro kur 3.30 civarı alınabilir.
    Bunun sonucu 36.250 euro avrupa fiyatı olan 3008 GT LİNE 1.6 dizel tam otomatik. Ülkemizde tahminen 120000 civarı bir fiyatla gelmesi gerekiyor. Hadi son kurlardadaki yaşanan artışlarla eurou 3.3 değilde 3.4 olarak çarparsak. 36250*3,4=123250 Tlye civarı bir fiyat çıkıyor.

Gelelim sonuca Türkiyeye gelecek olan en dolu model arabası Avrupa satış fiyatı ile Türkiye satış arasında çok büyük fark olursa bu fark 125000 fiyatını aşarsa. Kusura bakmasınlar kimse enayi değil. Göz göre bu fiyat bandından yukarı bu araba alınmaz.
    Yok vergiydi yok bilmem neydi kimse kandıramaz. Diğer marakların avrupa ve türkiye fiyatlarına bakarak bunları rahatça konuşabiliyorum.
    Esenle kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 7 Ekim 2016; 14:36:41 >

• ultimatetnctr U kullanıcısına yanıt
    Yalnız şu var ki , fransada bu fiyata satılan GT line da her şey opsiyon , TR de satılacak olan GT line ise bütün opsiyonlar standart halde gelecek.
  • Satış politikası kapsamında türkiyeye giren ve bin lira peşinat ödenen araçlar bir daha özel sipariş dışında türkiyede satılmayacak. Fiyatlar da o sayede makul tutulacak. Özetle hiç bir zaman dizel otomatik en dolu paket araç alamayacaksınız. Özellikle ülkemizde çok talep görmeyen otonom sürüş sistemleri gibi sistemler gelmeyecek araçlarda. O sayede fiyatlar 120 bandında tutulacak. Ayrıca lansman için tutar yatıran ve bekleyen müşterilere lansman fiyatı üzerinden ekstra %2 indirim de yapılacak.
  • ilkrarsln İ kullanıcısına yanıt
    neye dayanarak bu kadar iddialı konuşuyorsunuz ?
    genelde peugeot tr ye ilk getirdiği araçları daha dolu getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkrarsln

Satış politikası kapsamında türkiyeye giren ve bin lira peşinat ödenen araçlar bir daha özel sipariş dışında türkiyede satılmayacak. Fiyatlar da o sayede makul tutulacak. Özetle hiç bir zaman dizel otomatik en dolu paket araç alamayacaksınız. Özellikle ülkemizde çok talep görmeyen otonom sürüş sistemleri gibi sistemler gelmeyecek araçlarda. O sayede fiyatlar 120 bandında tutulacak. Ayrıca lansman için tutar yatıran ve bekleyen müşterilere lansman fiyatı üzerinden ekstra %2 indirim de yapılacak.

bizimi trollüyorsun anlamadımki ortaya bişey atıp atıp gidiyosun kaynak nedir? zorla kapora verdirceksin bize

• arkadaş pejo bayii galiba. kapora yatırasım geldi valla
  • Yarın 3 araca kapora yatırayım bari. Acayip gaza geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otonom sürüş sadece acc sanki başka hangi yeni donanım var ..ilerde 2017 de onu isteyen en fazla 3-4 hafta bekler maksimum o kadar istediği donanımı alır bana göre .. ne yani ilk kaporayi verenler den sonra aynı arabalar utetilmeyevek mi

• ilkrarsln İ kullanıcısına yanıt
    Ağzınızdan bal damlıyor hocam

• ya kapora hedefi tutturulamadı yada birileri sizi çok fena trollüyor arkadaşlar.
    bin tl kapora yatıranların araçlarının doluluğuna bir daha asla ulaşılamayacak demek...
    oldu olacak pejo fabrikasının altın anahtarlarınıda dagıtsınlar bu kapora yatıranlara ,plaket versinler ,madalya taksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Crv d segment hocam c değil arkadaş doğru yazmış rakibi x-trail

zaten x-trail de c-SUV. 2 aracın üreticilerinin tüm dünyada söylediği bu. bizde crossover ayrı bir segment olmayınca qq c-suv olmuş x-trail ise d-suv. bunu gören pek zeki honda millete 150'ye araç satmak için kırk yıllık cr-v yi d SUV yaptı. aracın malzeme kalitesi b sınıfının bile altında d ne allasen. wiki sayfasınına bakın isterseniz iki firmada c-suv diyor kendi araçları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Ekim 2016; 21:19:57 >
  • Vallahi fazla naz asik usandirdi fiyati soylemediler gittim superbe kapora verdim. 3008 de makyajdan sonra artik.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam d suv lardan hangileri ..bu segment sadece boy ile.mi alakalı..4.5m yi geçince d.ssinifi mi oluyir yani.
    5008 d suv x trail d suv santa fe d.suv
    3008 c suv qasqai c suv tuscon c suv böyle diil mi

• qq 3008 crossover. tucson, x-trail falan c-suv. santa-fe, x5 falan d-suv.

boyut, malzeme ortak bakılıyor.

• a_r_k A kullanıcısına yanıt
    hocam 10 gun daha sabredeydin:)
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    X5 e suv değilmi hocam.d segment suva BMW nin x3 giriyor.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Pardon haklısınız, en güzeli üreticisi ne diyor ona bakmak

• kmlb K kullanıcısına yanıt
    Uygun bi fiyat aldim son bir arac vardi ellerinde aldim gitti. 3008 icin kac aydir bekliyorum aynisini insignia da yaptilar. Guya yeni kasa paris fuarinda aciklanacakti ses soluk yok. Bayiler 2018 de diyorlar. Bari fiyati soyleselerdi bu ay satacaklar buyuk ihtimalle 3008 i.

• Pejo turkiye bolge muduru ile kisa konusmam da.
    Ayin 22 sinde bayilere gelecekmiş.
    Fiyat hic bir sekilde belli degilmis

• Avrupa ile direkt kur üstünden fiyat karşılaştıran arkadaşlar hata yapıyorsunuz! Avrupa'da da farklı vergi oranları var. Ama çoğunluğunda %121 dir vergi dahil satış fiyatı. Türkiye'de ise %171 dir. Ayrıca Avrupa ile kıyaslarken donanımı da göz önünde bulundurmak gerekir.
    Fiyat beklenti / tahminimi başlığın ilk sayfalarında açıklamalarla yapmıştım. Başlığı trolleyenler olduğu kanısındayım. Birileri potansiyel tüketicileri yönlendirebileceğini düşünüyor, yemezler!!!
    Az kaldı Peugeot TR nin tavrını göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.