Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63.996
Cevap
646
Favori
2.662.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kizanlar Olacak ama bence kizmaya gerek Yok.
    Bazi arkadaslar bmw vs alirim yazmis.
    Valla arkadaslar muadili X1 Bu aracin bmwde.
    1.5 136 bg 3 silindir motorlu benzinli ful+ful BMW X1 225.000 tl lere geliyor.
    Arada 100 bin var neredeyse.
    Sadece navigasyon ve buyuk EkrAn ekletmek icin yil basin de 15 bin istedi Borusan.
    He bmwde de 4X4 degil dizeli zaten 2.0 motorlu ki onun ful+fullu 300 bin gibi.
    Mercedeste bu boyutlarda 1.6 dizel bir arac Yok. En yakini glc oda 300 bin.
    Bu kadar vurmaya gerek Yok.
    Eger gercekten kaliteli yapmislarsa Bu paralari istemeleride normal.
    Adi gecen (Tucson, Kia, crv, qq, kadjar) araclarin hepsine 5-6 Ay baktik.
    Hele crv alirim diyenler evet crv 2.0 benzinli olanlar kaliteli ama 1.6 dizel ici kalitesiz dis I zaten herkes tarafindan elestiliyor onu ayri arkasi ayri bir Araba algisi yaratan cenaze arabasi gibi birsey Tabi bunlar Benim fikrim sizlere gore farklidir.
    Renkler ve zevkler tartisilmaz.
    Bence pug severler bir karar vermeli iyi Araba istiyorlarsa bunun bir bedeli var.
    Ama iyi Araba Olsun Alma Ucuz Olsun malesef olmuyor.
    ESKI 3008 kullanmis vede bir Suru sorun yasamis biriyim.
    Sonsoz kalite arttirilmissa fiyatinda artmasi normal ESKI kasanin fiyatinda zaten 105 lerdeydi neden Bu fiyatlar a sasirildi anlam veremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski kasayı zaten 114 gibi rakamlardan satmıyorlardı.Forumda konusu geçmişti,yanlış olmasın ama 92k gibi bir rakam telaffuz edildi allure için.
    Diğer sorunda bu aracın benzinli otomatik ucuz versiyonu olacak olmalı.Passat bile ilk çıktığı Zaman benzinli Manuel'i 73k dan çıktı ve kapışıldı.Alan Ada'm zarar etmiyeceğimi biliyordu.İlk alanlar binip karla sattılar.Sen başlangıcını 90-100k dan yaparsan kimse yüzüne bakmaz aracın
    Daha önce dediğim gibi tahminim ülkemiz için belli bir satış rakamı var ve bu düşük.Baştan aşırı karla satıyorlar sonra satamayınca elde kalan araçları aşırı indirimle satarak eritiyorlar.Olan aracı alanlara ve markanın ikinci eline oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLKKVK S kullanıcısına yanıt
    Hocam eski kasa araç allure fiyatı 92.500 tl ile 95.000 tl arasında değişiyordu, 3008 in eski kasa allure paket için 110.000 tl den başlayan fiyatlardan demeleri zaten bu araca fiyat bindireceklerinden, bu aracı 110.000 binden yazıp 17.500 tl indirimle satabiliyorsan bu aracı da eski algıyı yok edebilmek için uygun fiyatta vereceksin, tv lerde sosyal medyada reklama dünya para verirsin ancak en güzel reklam yollarda olur. Satışı arttır yollar bu aracı görsün reklama para vermenede gerek yok. Ben kapora verdim ne diye ilk araçlar lansman fiyatı ile satılır diye. Bu aracı yylın sonunda lansmsn fiyatıyla 135.000 tl ile satışa koy, aldık diyelim mart ayında kaça satıcan 145.000 tl ye mi? Eee kim alacak, 120 ps 4*2 yi, peki 5008 i hangi fiyattan satıcan, herkes haddini bilecek, premium araç premiumdur, 2. Elde bile alırsın 2 sene sonra aldığın fiyattan pahalıya satarsın. Biz suv u neden alıyoruz görüntü dağa çıkcak halimiz yok, dağlara tepelere çıksak 4*2 ile nereye çıkacaksın, 135 i veren 145 ide verir gider benzinlide olsa 4.18 e biner ucuz görüntü isteyende kadjar a biner.

• ultimatetnctr U kullanıcısına yanıt
    Bu videodaki arkadaş müdür olduğuna eminmisiniz? Konuşamıyor bile, ya araba adamın aklını başından almış, yada... neyse vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: S@#!|\|

Bu videodaki arkadaş müdür olduğuna eminmisiniz? Konuşamıyor bile, ya araba adamın aklını başından almış, yada... neyse vazgeçtim
    fiyat alan arkadaşlar bu fiyatlar son muymuş ne kadar pazarlık edebilirmişiz kredi vs kampanyasıda yapacaklarmıymış sorabilirmisiniz:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@#!|\|

Hocam eski kasa araç allure fiyatı 92.500 tl ile 95.000 tl arasında değişiyordu, 3008 in eski kasa allure paket için 110.000 tl den başlayan fiyatlardan demeleri zaten bu araca fiyat bindireceklerinden, bu aracı 110.000 binden yazıp 17.500 tl indirimle satabiliyorsan bu aracı da eski algıyı yok edebilmek için uygun fiyatta vereceksin, tv lerde sosyal medyada reklama dünya para verirsin ancak en güzel reklam yollarda olur. Satışı arttır yollar bu aracı görsün reklama para vermenede gerek yok. Ben kapora verdim ne diye ilk araçlar lansman fiyatı ile satılır diye. Bu aracı yylın sonunda lansmsn fiyatıyla 135.000 tl ile satışa koy, aldık diyelim mart ayında kaça satıcan 145.000 tl ye mi? Eee kim alacak, 120 ps 4*2 yi, peki 5008 i hangi fiyattan satıcan, herkes haddini bilecek, premium araç premiumdur, 2. Elde bile alırsın 2 sene sonra aldığın fiyattan pahalıya satarsın. Biz suv u neden alıyoruz görüntü dağa çıkcak halimiz yok, dağlara tepelere çıksak 4*2 ile nereye çıkacaksın, 135 i veren 145 ide verir gider benzinlide olsa 4.18 e biner ucuz görüntü isteyende kadjar a biner.

Aynen hocam ben sportage aldım 2 kisi daha benim aracı inceleyince aldı zamanında.

500-1000 araç neyse dagitacaksin 1 ay içinde piyasaya.sonra git opsiyon koy standardi , zam yap Vs. Bu ilk alanın hediyesi olur indirimli fiyat .Alanida pişman ediyorlar satamayip indirim yapınca.130 'dan alanın kesinlikle pişman olacağını garanti ederim.

Bakin şimdi editon plus diye allure donanımı 70 e veriyorlar 308 de. 90 a alan ilan koysa 65 bile veren olmaz sıfırı 70 derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 17 Ekim 2016; 1:43:31 >

• Bu fiyatlardan gelmesi çok saçma değilmi ya lansman fiyatı buysa normal fiyatı 150 binmi olacak o zaman 5008 de 180 bin olur cumayı bekleyelim bakalım fiyatlar gerçekten böyleyse harbiden saçmalamışlar. Sen ilk önce insanların kafasındaki marka algısını kır yukarıda arkadaşın dediği gibi en iyi reklam yollarda olur. Çok kaliteli araç yapmış olabilirsin ama burası Türkiye sen insanlara bir güzellik yapıcaksınki insanlar pejo markasına ısınsın alsın sağda solda konuşulsun .Tiguanı qq yu diğer suvları bitirebilecek fırsat eline geçmişken yazık derim aç gözlülüğün kurbanı olacaklar alırım paşa paşa tiguanı binerim i cockpitleriyle kendileri oynasınlar artık.

• Full'u (opsiyonsuz) 80 binin uzerindeyse dusunmem. 80 bin ise alirim. 2008 clasic edicionlari 58800 den verebiliyorlarsa bu aracn fiyati 80 olmasi gerekir. Bu araca 100 uzerinde para verenin aklina da kararina da saygi duyarim. Bu arada arac cidden guzel. Sadece ederi 80'i gecmemeli.

• Halı sahada ayak bileğim çatladı söylemesi ayıp (başka türlü durduramıyorlar tabii), ayak alçılı 1 haftadır yatıyorum, 1 hafta daha yatarım, bu durumda hepten internetten araç fiyatlarına falan sardım. Artık gına geldi diyebilirim. 3008 için son 1 hafta, kendimi öss sınavına son 1 hafta kalmış öğrenci gibi hissediyorum, onların sınava çalışmaması gibi ben de fiyatlara çalışmıycam yeter artık :p

Cuma akşamına kadar kafam rahat, size de tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 17 Ekim 2016; 8:19:00 >
  • Herkese günaydın iyi haftalar.donanimlara bakınca allure + elegance paketli haliyle gt.
    ile arada daha çok süs farkı kaliyir.sormak istediğim şu acaba pejo gt yi sadece görsel olarak değerlendirdiyse fiyat farkı fazla uçuk 123 bin mi diğer araçların full donanımına göre koymak istedi acaba? Bende isterdim gt ama vazgeçme durumuna getirdi saolsun pejo.

• 90 k dan fazla etmez kızmayın ama pejo lan bu

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.. bende benzer değerlendirmeyi makyajlı 2008 ve 308'e bakarak yaptığımda 1.2 eat6 allure icin en yüksek fiyatını 105K olması gerektiğini düşünüyorum. Ama 80'den başlamalı...

• S@#!|\| S kullanıcısına yanıt
    üstadım eski kasanın şimdiki fiyatına bakmayın.
    artık onlar sıfır araç dahi sayılmaz benim gözümde yenisi çıktı.
    eski kasayı sattıktan sonra 2015 sonlarına doğru allure için son 105 bin fiyat aldım ben kendim canlı olarak.
    hanım aynı aracı istemem dedi gittik yeni x1 aldık 2015 aralık ayında ve 161.000 tl ödedik.
    benzinli çarpışma önleyici yok 4 çeker değil
    şuan yeni kasa çıkıyor diye elde gümrükte ne varsa temizlemeye çalışıyorlar.
    bu durumda yaptıkları temizleme harekatının aracın normal fiyatı olarak algılarsak hataya düşüyoruz.
    bu arada araba işinde algı diye birşey yok bence kasa güzel olsun jeep edasında yüksek olsun içini de biraz doldursunlar dizel otomatik 1.6 150 bg 4x4 olsun isterse araç no name olsun satar.
    Hemde herkes kapışır.
    ben hayal kırıklığının fiyatlarda değilde fotolardaki gibi taş hissini gerçekte koltuğa oturduğumuz da alamayınca yaşayacağımızı düşünüyorum.
    fiyatlar satamadıkça aşağı doğru gelir. Eski pug sahibi derler indirim yaparlar. filo derler indiriler fiyat gider bir yere oturur mutlak.
    insanlar heyecanlı biran önce almak istiyorlar hemen alalım hemde ilk aldık diye hesaplı alalım diyorlar haklılar ama artık indirimli değilde ilk alana daha donanımlı araç vererek kıyak yapacaklar gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: shener

120 bin küsürlere şu anda audi Q3 leri veriyorlar ve bu araç 120 bin fiyatlardan gelirse siz gerçekten alırmısınız?

az yakıyor dediler...TFSI benzinli yani .. 150 ps.. orta donanım pazarlık yaptım. 162 den 1 kuruş aşağı düşmediler . açılır tavan.. LED far.. Katlanır ayna.. v. s yok.. ankara içi 9 lt. yakıyor

ama yinede hangi audi bayii bu kardeş.? .. Hemen alalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 17 Ekim 2016; 11:52:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu aracı qq den düşük kadjardan biraz yukarı yapacaksın fiyat olarak, bence o zaman alıcısınıda bulur, araçtan 5 kazanacağına 3 kazan yılda 300-500 araç satıp servisinden de para kazanamayacaksın, fiyatı kadjardan biraz üstte yap 1500 sat ve servisten zaten aradaki zararı katlayarak kar a geçersin.

X1 den memnunmusunuz, geçensene bende alayım dedim, ancak yeni kasayı görünce eskisini beğenmedim, yenisi de fiyat olarak beni üzdü:) herzaman ki gibi

• S@#!|\| S kullanıcısına yanıt
    x1 den hanım çok memnun.
    ben onun kadar memnun değilim.
    11.000 km ortalamamız 8 lt.
    3008 de alışmıştık 5.5-6.5 e birde dizel farkını koyunca makas açılıyor. birazda performanslı kullanayım dersen 10 lara dayanır. he bizimki çok dur kalk kullanılan bir ortam. beylikdüzü çekmeköy e-6 dan 4 saatte gittiğimizi biliyorum asgarisi zaten 2,5 saat.
    x1 deki tek sorun bence TUCSON vs ile karşılaştırınca 160 bine aldığın araba bomboş.
    oyuncaklı şeyler yok ekran dokunmatik değil, ekran küçük, şerit takip, head up, navigasyaon, ayna ikaz sehir içi güvenlik paketi, ön kamera çevre kamera vs bu tarz şeyleri alabilmek için 30-40 daha vermek gerekiyor.
    hemen 200 bin oldu. 135.000 lere pug bunları verecek sanırım hemde dizel. buradan bakınca rakam anormal görünmüyor tek şart ile kalite artmış ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLKKVK

x1 den hanım çok memnun.
    ben onun kadar memnun değilim.
    11.000 km ortalamamız 8 lt.
    3008 de alışmıştık 5.5-6.5 e birde dizel farkını koyunca makas açılıyor. birazda performanslı kullanayım dersen 10 lara dayanır. he bizimki çok dur kalk kullanılan bir ortam. beylikdüzü çekmeköy e-6 dan 4 saatte gittiğimizi biliyorum asgarisi zaten 2,5 saat.
    x1 deki tek sorun bence TUCSON vs ile karşılaştırınca 160 bine aldığın araba bomboş.
    oyuncaklı şeyler yok ekran dokunmatik değil, ekran küçük, şerit takip, head up, navigasyaon, ayna ikaz sehir içi güvenlik paketi, ön kamera çevre kamera vs bu tarz şeyleri alabilmek için 30-40 daha vermek gerekiyor.
    hemen 200 bin oldu. 135.000 lere pug bunları verecek sanırım hemde dizel. buradan bakınca rakam anormal görünmüyor tek şart ile kalite artmış ise.

Benim de hanım için halen düşündüğüm seçeneklerden biri. Sportage kullanıyor ve İzmir içi yakıt 10.8
    X1 yüzde yirmi az yakardı sanırım bu şartlarda.

Sizin araç yeni kasa mı?

Allure da led far olsa alırım geri kalan özellikler olmasada olur, ama yok .

• underdog kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bir de bu lansman olayına takıldım. Yeni civic, ateca, 3008... lansman adı altında bizi resmen söğüşlüyorlar. Lansman kavramını ben mi yanlış biliyorum, otomobil firmaları mı?
  • savas1000 S kullanıcısına yanıt
    Evet yeni kasa
    7 ortalama rahat yakalanır ama istanbul trafiği felaket malesef.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.