Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.996
Cevap
646
Favori
2.662.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blueye

Kimse almasın arkadaş bu işin çözümü bu kimse almasın görürüz 3 ay sonra ne oluyor.
    Herkes 120-130 lardan bahsediyor. 308- 64 binden başlıyor. 3008 ise aynı platform üzerine şekillenmiş ve tekerleri sadece büyük. rakipleri 80 binden başlarken buna nasıl 120-130 fiyat biçmenize şaşırdım. bu aracın herşey dahil enfazla 110 bin olmalı. fazlası fiyasko. 100k tiguan alırım 6 ay sonra 105k satarım. 3008i 6 ay sonra 80k satabilirmiyim ümitsizim. tiguan ve qasqai engeli varken 100bin barajına fazla yaklaşmamasını tavsiye ederim. sonuçta 308 ile arasındaki fark tekerlek çapı ve tavan yüksekliği gerisi yalan.
  • Ateca konusunda da sık sık dile getirdim. Buraya da yazayım. Marka değeri Nissan'dan çok yukarıda olan bmw, mercedes, vw(tr'de malesef böyle) gibi üreticiler dışında bir üretici Türkiye SUV pazarında başarılı olmak istiyorsa en alt donanım(en az qq kadar), benzinli manuel vites modeli 75bin ya da altında, otomatik olanı da 80bin civarında satmalı. Aksi halde büyük çoğunluk gider piyasada yıllardır bilinen, ikinci elde üzmeyen qashqai'yi alır geçer. Bu tahtın sarsılması için ya 3008, Ateca gibi beklenti yaratan modellerin qq'den 3-5bin aşağıda satılması ya da Nissan'ın fena halde çuvallaması (üretim hatası, çok çirkin kasa vs.) lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S@#!|\| S kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam. Ateca da beklenenin cok uzerinde...

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: drsahinturk

Peugeot antalyadan bugün aldığım bilgiye göre 1.2 lerin gt-line yok

1.2 allure otomatik 114.000
    1.6 dizel allure otomatik 123.000
    1.6 dizel gt-line otomatik 135.000

olarak söylendi.

Nissana kızıp duruyordum, qq için çok para istiyorlar diye. Ateca ve 3008 fiyatlarından sonra anladım ki adamların günahını alıyormusum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisos

3008 defteride kapandı:)
    Motor-şanzıman aynı, 4x4 değil; yerden biraz daha yüksek olması ve 170 kilo kadar metal-plastik fazlasından başka maliyeti artıracak nesi var ki 308 le bu kadar fiyat farkı çıkıyor?. SUV araçlara yoğun talep var diye firmalar fiyatları şişirdikçe şişiriyor, rekabet de frenleyemiyor adamları...Tasarımını çok beğenmiştim ama bu fiyatlarla işim olmaz...

Daha küçük boyutlu bir araç da işimi görür. Bakalım, Toyota da C-HR için fiyatı yüksek tutarsa Vitara tek seçenek kalıyor, yakından incelemedim henüz, onu da beğenmezsem C-HB lere kesin dönüş kaçınılmaz görünüyor. Golf mü olur, 308 mi neyse bakarız...Piyasayı takip etmekten sıkıldım, elde var sıfır...
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim seat ta uçmuş benzinli araç için.

• Kadjarı da düşünebilirim acaba yıl sonuna fiyatlarda bişey olabilir mi? Bu dolar euro da yerinde durmuyor.

• Güle güle 3008

• Gel artık 3008 gelllll

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum a 3008 in reklamınıda koymuşlar anlaşılan okuyorlar, peugeout türkiye Genel müdür üne seslenmek istiyorum; cuma günü fiyat ile bu arabayı idol yapma şansınız var, bu şansınızı iyi kullanmanızı temenni ederim.

• drsahinturk D kullanıcısına yanıt
    135+opsiyon çok para. 3008 Classic edition plus bekleyin. Yeni Amarok 3.0tdi v6 224hp oto. 140binmiş.
  • Hesabım doğruysa;

Allure nin rakibi, kadjar icona alluredeki donanımları da eklersek 115 gibi bir fiyata varıyoruz, dizel oto da.

Eğer verilen fiyatlar doğruysa 10000 tl fazla ödecek demektir.

Haa opsiyonlar dahil bu fiyatsa, alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman nedeni ile ve 2016 model olacağı için uygun fiyatla gelir diye düşünüyordum. Bu fiyat yeni yılda zam ve kur etkisi ile zamlanacağı zaman Gt line'a 150 mi isteyecekler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: posetcay

Lansman nedeni ile ve 2016 model olacağı için uygun fiyatla gelir diye düşünüyordum. Bu fiyat yeni yılda zam ve kur etkisi ile zamlanacağı zaman Gt line'a 150 mi isteyecekler ?
    https://www.youtube.com/watch?v=hXXMMRJIbSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 16 Ekim 2016; 21:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsahinturk

Peugeot antalyadan bugün aldığım bilgiye göre 1.2 lerin gt-line yok

1.2 allure otomatik 114.000
    1.6 dizel allure otomatik 123.000
    1.6 dizel gt-line otomatik 135.000

olarak söylendi.

İnşaallah genel müdür cuma günü küfür eder gibi yüzümüze bu fiyatları söylemez....
  • Video yu da izledim öve öve bitiremediler ..fiyatlar yüksek ama görürsünüz 135 verip alır millet.. 135 çok çok fazla .allure içinde ortalama 8 bin fazla istiyor pejo .nissan qq ve reno daha çok satar .pejo bence az satayım öz satayım demiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 16 Ekim 2016; 21:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@#!|\|

Forum a 3008 in reklamınıda koymuşlar anlaşılan okuyorlar, peugeout türkiye Genel müdür üne seslenmek istiyorum; cuma günü fiyat ile bu arabayı idol yapma şansınız var, bu şansınızı iyi kullanmanızı temenni ederim.

Aynen katılıyorum. Bu fiyatlarla girerse ben de Suzuki'ye döneceğim. Satmak istiyorlarsa bu fiyatlarla olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E0B8030F

Video yu da izledim öve öve bitiremediler ..fiyatlar yüksek ama görürsünüz 135 verip alır millet.. 135 çok çok fazla .allure içinde ortalama 8 bin fazla istiyor pejo .nissan qq ve reno daha çok satar .pejo bence az satayım öz satayım demiş..
    Buna bu parayı vereceğime 1.6 T-GDI Otomatik Tucson'u 98.500 TL'ye alır aradaki farkı da yıllar içinde fazladan benzin tüketimine öderim.

Peugeot akıllanmıyor, 3008'ler de 308'ler gibi satılmayacak ellerinde patlayacak...
  • Ne övdün be müdürüm eyw aylardir biz de araştırdık baktık beğendik hatta kapora yatırdık ama aracın ederi bu değil. Şöyle süper böyle süper diye gazlayip 135e satmayı düşünüyorsanız kusura bakmayın para kolay kazanilmiyor bu devirde. He parasinin hesabi olmayan kolay kazanan 3 5 kisi elbet cikar anca onlara satarsınız. Umarim cuma lansmanda bir süpriz yaşarım ama videodaki müdürün tavirlarindan dahi belli saglam fiyat cekecekleri. Ne diyelim kendileri kaybeder sektör lideri olma sanslari varken. Ciddi ciddi gider agzina kadar dolu 4x4 vitara almayi düşünürüm 30-40 bin de cebimde kalir..

• Bazi markalarin tutulmasi araclarini istedikleri fiyattansatabilmeleri icin önce çok satilmali bunun icinde düşük fiyatla piyasaya girmeli. Qasqaiye bakin. Tutuldu şimdi fiyatlari ne kadar yüksek olsada tutulmuş. İnsanlar aliyorlar. Ha talisman gibi satsada okur satmasade mantigi olursa o ayri. Bir örnek daha vereyim civic. Tüplü araca 95000 verip aliyor insanlar. Piyasasi oluşmuş. Bizim ülkemizde işler bu şekilde.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.