Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64.018
Cevap
647
Favori
2.665.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Son yorumlarda 2 adet görsel var, donanımları ve opsiyonları gösteren. Bu duruma göre 1.2 motor gt line olarak gelmeyecek. Focal ses sistemi gt line dışında alınamıyor.

E yuh ama artık. Şahsım adına resmen sabotaj olmuş bu tablo. Hadi Focal'i de sineye çektik diyelim ve standart ses sistemi hiç fena değil olsun (ki hiç sanmam); Aracı almama sebebim olarak 1.2 motorda gt line olmaması hiç aklıma gelmezdi.

Kendimden intikam almak için de not geçeyim: gittim bi de kapora yatırdım bin lira. Oh olsun bana :)

Cuma akşamı açıklanacak fiyatlara göre kaporayı ordan çekip dooğru doğuş otoya 1.0 sedan a3 design paket için yatırırım valla.

Sıkıntı yok onlar para kazanmak istemiyorsa kendileri bilir bende düşünmediğim tiguanı düşünmeye başladım 121 bin e alırım dizel manuel en azından 2. eli ne olcak ne bitcek diye düşünmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal21tr

Yeni 3008 in Türkiyede satışa çıkmasına 1 haftadan az zaman var ama niye açıklanmıyor fiyatı ? Açıklansaydı ona göre yolumuza bakardık

Satranç oynanıyor :) Ateca açıklandı bu da yakındır.
  • Peugeot antalyadan bugün aldığım bilgiye göre 1.2 lerin gt-line yok

1.2 allure otomatik 114.000
    1.6 dizel allure otomatik 123.000
    1.6 dizel gt-line otomatik 135.000

olarak söylendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsahinturk

Peugeot antalyadan bugün aldığım bilgiye göre 1.2 lerin gt-line yok

olarak söylendi.

Dizel Gt-line düşünüyordum ama fiyat 135k ise beni aşıyor başka alternatiflere bakacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1.2 gt-line düşünüyordum, hayal kırıklığı oldu, allure opsiyonlayınca fiyat nasıl olacak ona bakacağım.

• drsahinturk D kullanıcısına yanıt
    Gt için 130 psikolojik sınırdı benim için, bu fiyatlara crv alabiliyorsun. 130 üstüne çıkmam gerekiyorsa 5008'i beklerim ben

• Geçmiş olsun . Yine sinek avlarlarsa kayda değer indirim olur martta

• Allure a nasıl full led koymazlar, allure zaten elemiştim. Gt line için kapora vermiştim, ancak bu fiyatlar ise grip control olmayan, ve daha kim bilir hangi özelliği çalınan araç için 135.000 vermem. Kaporayı geri alıcam, anlaşılan, bu fiyatlara zor satarlar. Allure için 123.000 tl vericem halojen var ile yola bakıcam, yok arkadaş suv almaktan vazgeçtim, zaten kalbim hep bmw diyordu 4.18i grandcoupe alıcam anlaşılan. Led far da türkiye paketinde standart. Peugeot ta satsın bakalım kim alacak.

• quote:

olarak söylendi.

Bu fiyatların aynısını ben de aldım. Yalnız bana söylenen opsiyonlar dahil olmak üzere bu fiyat olacak demislerdi. Size opsiyonsuz olarak mı bu fiyatlar verildi

• Gt line cuma günü 123.000 tl den verirlerse hayırlı olsun yoksa uğurlar olsun.

• 135 diyolarsa dizel gt line a ben de gider cuma geri alirim kaporayi. Kac tane satacaklar bakalim bu fiyata...

• Bu fiyatla avuçlarını yalarlar.
    Zaten bu aracı çok satmak gibi niyetleri yok Türkiye de.Güncel 3008 i de çok satmak istemediler.
    Kotanın altında satış olursa yılbaşından sonra 10k düşüğüne alınabilir

• Sorunuzu tam anlyamadım ama Opsiyonla ilgili fiyat konuşması geçmedi

• quote:

olarak söylendi.

Bunlar kafayı yemiş resmen... Nissan qq piyasanın en çoık satan SUV'si manueli 74, otomatiği 80'den başlıyor. İkinci eli var, kalitesi hiçde kötü değil... Bu fiyatlarla buna karşımı satmayı planlıyorlar..

BMW 116 100'den başlıyor, 3008'i zaten yerden yüksekliği haricinde SUV yapacak bir özelliği yok. Bu rakamlara gidip herhangi bir D sınıfı araç alabiliyorsun, en kötü 1-2 yaşında C serisi ve ya 3 serisi alabiliyorsun.

Bununda sonu Renault Talisman gibi olacak, caddelerde tek tük göreceğiz. Daha önce söylemiştim yine söylüyorum 1.2 GT otomatik Allure en fazla 105 olmalı.

• bu fiyatlar buraya yazıldığına göre bunların altı olmaz üstü olur ama tamda beklediğim gibi oldu.
    yukarıda bizim tepki göstermemize rağmen basar 130 u alırım diyen arkadaşlar vardı , öncelikle onlara hayırlı olsun.

gelişi gümbür gümbür hissedilen ekonomik kriz/durgunluk kapımızda iken bu fiyatlarla birde bankadan kredi faizi ile iyice şişen bir borç yükü ile ben bu rakamlardan rahatsızım arkadaşlar kusura bakmayın. sanki insanı zorla lanet ettiğim vag grubu araçlarına yönlendiriyorlar.
    peki tiguanda pahalı mı ? evet pahalı ama en azından kendini ispatlamış.
    kredi ile kol gibi faiz ödeyerek çektiğiniz ,zor kazandığınız paranız ikinci elde en azından bunlar gibi küllüm zarar yazmaz.
    ...
    en önemlisi de mevcut arabamda su çıkmadı daha zamanımda var ya adam gibi kampanya / indirim vs. sunacaklar yada aracımla devam eder ekonomimi ferahlattığım anda pejonun önünden bile geçmeden istemeye istemeye doğuş grubuna giderim malesef. pahalıda alsam pahalı satarım.zararım az olur.
    bu saatten sonra bu fiyatlarla 3008 alıp sonra o meşhur ''i cockpitte'' oturup '' ben ne yapacagım bu faizle bu borçla satıp nakite çevirsem en az 20/30 binde zarardayım'' diye düşünüp koçhisarlı elvan dalton şarkılarını dinlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha_81 -- 16 Ekim 2016; 19:58:36 >

• önce ateca sonra 3008 uçtu gitti. piyasayı tucson alır şu durumda birazda tiguan satar 3 ay sonra kampanya üstüne kampanya yaparlar.

qq ve kadjar zaten satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Ekim 2016; 19:57:46 >
  • 3008 defteride kapandı:)

• Keşke her donanımlarda bütün motor ve şanzıman seçeneklerini sunsalardı.En azından alure donanımdaki motor şanzıman seçeneklerini active gibi yapsalardı.
    Fiyatlara gelince bana da abartılı geldi.Mesela ben alure 1.2 eat6 elegance paketle max. 110000 olur diye düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelans-555 -- 16 Ekim 2016; 20:05:32 >
  • Seat ateca fiyatları nedir bilgim yok? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim

• Kimse almasın arkadaş bu işin çözümü bu kimse almasın görürüz 3 ay sonra ne oluyor.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.