Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
63.996
Cevap
646
Favori
2.662.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayucuz

Fiyat da devlet sırrı sanki:( Bu kadar kastırmaya gerek var mı? Araç ilk bakışta güzel ancak kronik sorunları çıkacak mı, trim sesi vs. Olacak mı? Bunları bile bilmiyoruz. İnsanlar bmw, Mercedes gibi markalara bile test edip öyle alalım derken bizim peugeot gibi şaibeli bir markaya bu kadar itimat göstermemiz ancak fiyatını yükseltir. Beklemekte fayda var derim. Fiyatlar artık alım gücü sınırlarını zorlamaya başladı! Belli rakamlardan sonra peynir ekmek gibi araç satamayacak firmalar!!!

aynen bende, bunu soyledim.. arkadaşlar megane 100 bin olmuş 140 olur diyolarda.
    honda crv ki pahalı arac %10 daha fazla veririm 160 beygir 9 ileri japon honda nere pejo nere c segment nere d segment nere.
  • Tasarımını çok beğendiğim için ilgimi fazlasıyla çekmiş durumda, aslında daha küçük hacimli SUV bir araç düşünüyordum...Önceki sayfaları irdeleme zamanım olmadı, son 2-3 sayfada tahmin yürütülen fiyatlar üst donanım dizel için sanırım. Fazla km yapmadığım için dizel olsun diye hatırı sayılır bir miktarı fazladan ödemeyi gereksiz buluyorum. 1.2 puretech-AT versiyonu olacak mı, TR ye gelecek mi ve fiyatı hangi aralıkta olacak acaba?...Bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum...

Ağırlığı diğer C-SUV araçlardan az, hatta çoğu C-HB araçlar kadar olacağı için 1.2 Puretech motorun gayet yeterli olacağını düşünüyorum, ne dersiniz?...
  • 1.2 motor ve otomatik vites mutlaka gelecek. Zaten Türkiye'de sattığı yalnızca 1.2 benzin ve 1.6 dizel. Son donemde satışlarınida bu motor ve aisin şanzıman ikilisi ile artırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

quote:

Fiyat da devlet sırrı sanki:( Bu kadar kastırmaya gerek var mı? Araç ilk bakışta güzel ancak kronik sorunları çıkacak mı, trim sesi vs. Olacak mı? Bunları bile bilmiyoruz. İnsanlar bmw, Mercedes gibi markalara bile test edip öyle alalım derken bizim peugeot gibi şaibeli bir markaya bu kadar itimat göstermemiz ancak fiyatını yükseltir. Beklemekte fayda var derim. Fiyatlar artık alım gücü sınırlarını zorlamaya başladı! Belli rakamlardan sonra peynir ekmek gibi araç satamayacak firmalar!!!

aynen bende, bunu soyledim.. arkadaşlar megane 100 bin olmuş 140 olur diyolarda.
    honda crv ki pahalı arac %10 daha fazla veririm 160 beygir 9 ileri japon honda nere pejo nere c segment nere d segment nere.

1.2 eat6 allure 3008 modelinin 105.000'den fazla olacağını düşünmüyorum. 208-308 arasındaki farka baktığınızda, 2008 ile 3008 arasında da bu şekilde bir fark olduğunu görüyorsunuz. Yeni 3008 1.2 eat6 allure kesinlikle 105'i geçmemeli.

Son birkaç gün, hepimiz göreceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Hocam ortaklık bmw de kullanılan turbo motordaydı ve bitti.Son ortak motoru BMW 3.20i ed de kullandı ve bu motorla araç üretimi durdu.pug Thp motorla devam ediyor
    BMW 1,5 motor önden çekişli araçlarına 6 ileri kullanmaya başladı.Arkadan itişlilerde zf8 le devam ediyor.
    Ama x1 de kullanılan şanzıman aisinmi yoksa zf mi bilmiyorum.Ben zf diye biliyorum ama aisin olsa bile eat6 değil
    Bu arada 4.18 de 1,5 motorla kullanılan şanzıman zf8

x1 önden çekişli olduğu için aisin kullanıyor. bazı x 1 sahibi arkadaşlar zf den daha iyi bile olduğunu söylüyor.. zf uzun süreli kullanmadığım için kıyaslıyamıyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

tam 1 yıldır.. emektar 5008 imi.. Yeni crv ile değiştirmek istiyorum.. her pazar efe honda ya gidip crv nin içine oturuyorum.. ve 5 dk. sonra vazgeçiyorum. böyle konuşanlara kızardım ama... hondanın bu plastik kalitesini yükseltmesi şart.. Alt komşum crv aldı.. ankara içi 8 lt. nin altına düşemiyor. ben 1600 kg. lik 5008 ile 5.5 lt. deyim. bunlar hep avantaj ama.. insanlar kullandıkça farkına varabilir yeni nesil Peugeot lardaki kaliteyi ve ekonomiyi.. malum önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan zor.. Yani Peugeot tr. nin bunun farkına varıp uygun fiyatla satması şart.. gerekirse bir müddet sübvanse bile etmeli bu araçları.. gerisi kendiliğinden gelir zaten... Yoksa bu kaliteli araçlar... aynen 308 gibi yıllık 500 adetlerde kalır..

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Zf8 eat6 dan daha başarılı.Bunu söyleyebilirim.
    Geçişler çok daha yumuşak ve vites düşüşleri daha başarılı.
    BMW nin 6 ilerisini hiç kullanmadım yorum yapamayacağım.

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Yeni x1 aisin 6 vitesli(2aydir kullaniyorum) ve onceki sracim 3.20 ied 8 zf vitesli (3 yil kullandim) vites olarak bence zf daha guzel hissettiriyordu gaza cok hizli yanit veeiyordu. Ama belkide fark motordandir tam bilemiyorum 3.20 ied 170 bg harika bir performans vardi. Bmw x1 deki aisin 6 vitesde cok basarili bence.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Yeni X1 önden çekişli. Kullanılan şanzıman Mini Cooper'dan alınma. Zaten X1'in altyapısı Mini Cooper'dan devşirme.
    8 ileri ZF şanzıman ise arkadan itişli araçlar için tasarlanmış. BMWnin arkadan itişli modellerinin birçoğu bu şanzımanı kullanıyor.
    ZFnin 9 ileri bir şanzımanı var. Önden çekişli araçlar için. Honda CRV ve Fiat 500Xde var bildiğim kadarı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

tam 1 yıldır.. emektar 5008 imi.. Yeni crv ile değiştirmek istiyorum.. her pazar efe honda ya gidip crv nin içine oturuyorum.. ve 5 dk. sonra vazgeçiyorum. böyle konuşanlara kızardım ama... hondanın bu plastik kalitesini yükseltmesi şart.. Alt komşum crv aldı.. ankara içi 8 lt. nin altına düşemiyor. ben 1600 kg. lik 5008 ile 5.5 lt. deyim. bunlar hep avantaj ama.. insanlar kullandıkça farkına varabilir yeni nesil Peugeot lardaki kaliteyi ve ekonomiyi.. malum önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan zor.. Yani Peugeot tr. nin bunun farkına varıp uygun fiyatla satması şart.. gerekirse bir müddet sübvanse bile etmeli bu araçları.. gerisi kendiliğinden gelir zaten... Yoksa bu kaliteli araçlar... aynen 308 gibi yıllık 500 adetlerde kalır..

Honda bu malzeme kalitesi olayına gereken önemi bir türlü veremedi(2017 modelinde kalite artırildi deniyor ama bilemiyoruz tabi) bunun dışında crv bence piyasadaki en iyi suvlardan biri.(Premiumlar haric tabi ki) iç hacmi yayla gibi, motor ve şanzıman cok iyi, donanım oldukça iyi,6 yıl garanti var,4×4 var.Bu aracı hiçbir c suv ile kiyaslamamak lazım. Peugeot da 3008'in fiyatı için crv'yi ölçüt alırsa hali harap.

• Yeni 3008 in Türkiyede satışa çıkmasına 1 haftadan az zaman var ama niye açıklanmıyor fiyatı ? Açıklansaydı ona göre yolumuza bakardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5DFA3868 -- 16 Ekim 2016; 13:01:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdknt E kullanıcısına yanıt
    Evet 9 ileri zf Fiat 500X ve crv de var
    Yukarıdaki kullanıcı arkadaşın söylediğine göre önden çekiş x1 de kullanılan şanzıman 6 ileri zf değil aisin

• 44mami44 4 kullanıcısına yanıt
    Bizde de 4.18 ZF, 3008 ve 308 var EAT6.

Salt motor değil, ZF kesinlikle daha başarılı; ama EAT6'da oldukça iyi. Biri lider, diğeri ikinci bana göre piyasada :-)

Yarı otomatiklere girmiyorum zaten...

Fakat araca göre optimize olmasıda etken bana göre. Bilemiyorum ama sanki 308'de daha başarılı EAT6 güncel kasa 3008'e göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 16 Ekim 2016; 13:14:33 >
  • zf aisinden iyi..
    160 beygir dizel dtec.. pejo 120 blue HDi den iyi..
    d segment c segmenttten iyi..

pejonun oyuncaklari iyi plastigi iyi ikiside nerdeyse aynı fiyat?

honda crv makyaj geçirse. kimse almaz 3008 i son sahibi oluruz pejo boyledir ama crv oturmuş bir ikinci eli olan araç
    golf e fazladan %10 ödeme sebebleri budur insanlarin.
    bu cerçevelerde 3008 140 bin tl olamaz.. alanla resim çektirmek isterim:=)

yakıt konusunda haklısınız.. jeepler. suvdan; suvlar hacback arabalardan çok yakar. 2cisi. 160 beygir lik araba ile 120 beygırlık araba butun bunlar %20 fazla yakıt sayılabilir. ama aslan besleyen yemini düşünmez.
    ncaptan 5 yıldızı herkez alıyor ama surucu puanı 93 hondanın. mercedes ve bmwlerle denk bir guvenlık anlayişi 1600 kg araç agırlık momenti ilekendınden hafif bir araçla kazaya karışırsa. aslan benzetmesinin tam karşılıgını görebilirsiniz. işte o an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 16 Ekim 2016; 13:47:04 >

• motortriviachannelyoutube
    Crash Test : HONDA CR-V vs FIT ASEAN NCAP
    https://www.youtube.com/watch?v=vkint1kmETg
  • Yil sonunda bu kadjar crv qq de indirim olmayacak mı..bunu dusunmeleri gerekmez mi fiyat konusunda onu merak ediyorum..sonuçta şimdi alsam 3 ay sonra yeni yıl..mart da 2017 teslim edecek bir adamlar .

• acele etmeyin.. 2017 geliyor, pejonun digital ayuncaklarna 140dan tav olmayın bence full gtline, 120 tl nın ustu haram.
    kımse demesınkı kadjar bıle 110 tl. kadjar zaten 100 tl olamaz o trim sesleri sanruf sorunları ile.
    https://www.youtube.com/watch?v=WXKc3weoErM
  • bakalım fiyatlandırmada Pug ne kadar akıllanmış..? hiç sanmıyorum ama...

• Honda da şu ara 1 yıl ödeme ertelemeli kampanya var çok cazip duruyor aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 16 Ekim 2016; 14:54:54 >
  • Son yorumlarda 2 adet görsel var, donanımları ve opsiyonları gösteren. Bu duruma göre 1.2 motor gt line olarak gelmeyecek. Focal ses sistemi gt line dışında alınamıyor.

E yuh ama artık. Şahsım adına resmen sabotaj olmuş bu tablo. Hadi Focal'i de sineye çektik diyelim ve standart ses sistemi hiç fena değil olsun (ki hiç sanmam); Aracı almama sebebim olarak 1.2 motorda gt line olmaması hiç aklıma gelmezdi.

Kendimden intikam almak için de not geçeyim: gittim bi de kapora yatırdım bin lira. Oh olsun bana :)

Cuma akşamı açıklanacak fiyatlara göre kaporayı ordan çekip dooğru doğuş otoya 1.0 sedan a3 design paket için yatırırım valla.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.