Bildirim
YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (53. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü, 4 Mobil
Giriş
-
Grip kontrol gelmeyeceği kesin mi? Belki opsiyon olarak sunulur. -
Sürüş destek ve güvenlik paketi içinde ACC olabilir diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Blueye
En üst dedikleri gt line dan kırptıkları:
Fren özellikli ACC yok, standart hız sabitleme var.
Grip kontrol yok
Konfor paket yok(Elektrikli hafızalı koltuklar bel destek masaj özelliği vs...)
ACC ve Grip Kontrol en çok istediğimdi zaten. Bari opsiyonel koy parası olan alsın :D
Yok pejo yok olmamış bu haliyle gt line'a 140 da isterler görürsünüz...cuma belli olacak artık zaten
Sürüş sestek ve güvenlik paketi içerisinde acc olmadığına emin misiniz ?
Acc var
Fiyatlar belli mi hocam
Elegance paket güzel ama o paketin değeri 10k dan aşağı olmaz.
Yine active ede neden sunrof opsiyonu koymazsın be adam.
Allure da led far standart olsa güzel olurdu.Zaten standart olsada çoğu kişi paket almazdı
Allure elegance yüksek fiyat tutarsa Active e 18" takılsa yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 15 Ekim 2016; 19:44:16 >
Sürüş destek ve güvenlik paketinin içeriğini bilmiyorum.
ACC dahil olabilir. Keşke grip control de dahil olsa ... -
Dediğiniz özellikler sürüş destek paketi Dedikleri şey değil mi ?
Birde active icin sport pack
Allure icin elegans pack olacakmış.
Belki bu paketlerin içindedir.
quote:
Orijinalden alıntı: kmlb
Dediğiniz özellikler sürüş destek paketi Dedikleri şey değil mi ?
Birde active icin sport pack
Allure icin elegans pack olacakmış.
Belki bu paketlerin içindedir.
Dediğiniz gibi ACC büyük ihtimal sürüş destek ve güvenlik paketi içindedir. Direk göremeyince yok sandım.
Acaba grip control ü de bu paket içine mi dahil ettiler diye ümit ediyorum şuan.
GT line için opsiyonel olarak sundukları deri ve masajlı koltuklar haricinde eksik birşey kalmıyor çünkü.
Grip kontrol gt line a dahil ise tam istediğim paket olur. Tabi fiyat uçucak gibi bir his var tahminim gt line 140 civarı olması :S -
Bence grip control olup olmaması donanıma değil de motora göre farklılık gösterebilir . Örneğin 1.6 benzinli ve 2.0 dizel motorlarda olup diğer motorlarda olmayabilir gibi.
Yeni 2008 de 1.6 dizel de var sanırım grip controll
Bence gt line 130'u geçmeyecek 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posetcay -- 15 Ekim 2016; 20:48:42 >
-
-
grip kontrol mevcut degil,surus destek sistemleri en ust versiyonda standart olacak...
fiyatlar cuma gunu genel mudur tarafindan kurulacak olan ekranlardan canli lanse edilecek.
qashqai dizel otomatik en üst donanım 136800 tl liste fiyatı + pazarlık... yinede yüksek bir fiyat ve sanırım dolar 3.1 tl ye dayanınca ibre hep yukarı gibi görünüyor. Sonuç, bu sınıfın dominant modeli qashqai ve bu fiyatın üzerine 3008 in çıkması imkansız (şayet 3008 BMW,audi değil ise... ki değil).
Peugeot, Türkiye de markasını kendisi temsil eder (tüccar distribütör tarafından temsil edilmez...gönderme var), bu nedenle donanım kısayım daha çok kar edeyim zihniyetine girmez, en azından şimdiye kadar girmedi. Aksine Türkiye ye avrupaya göre daha donanımlı arabaları daha uygun fiyat ile sattı, en azından şimdiye kadar. 21 ekimde fiyat belli olacak ama ben allure da 120, gt line da 130 üstü beklemiyorum. olsa bile 1 yıl sinek avlar seneye bu zamanlar kampanya ve indirimlere başlarlar, en azından şimdiye kadar hep böyle olmuştur.
Grip kontrol yok demiş bazı arkadaşlar, fakat izlediğim birkaç videoda vardı, hatta bir tanesinde mühendis bilgisayarı bağlamış farkı sayısallaştırmaya çalışıyordu. Yani peugeotta var fakat Türkiye ye getirmeyecekler ise geçici olduğunu mutlaka geleceğini düşünüyorum. Bakalım göreceğiz...
Bazı yorumcu arkadaşları ise fazla heyecanlı buluyorum. Görmedikleri arabaya hemen aşık olup, ellerindekini satıp 3008 i almaya kalkıyorlar, sonra eften-püften şeyler için kızıp ani nefret ataklarına giriyorlar. Ben bu arabadan hemen bir 10 adet alacaktım ama tekerine taş değiyor bu yüzden vazgeçtim modunda yorumcular son sayfalarda arttı farkındaysanız.
-
Ekrem bey lansman tüm bayilerde olacak mı yoksa belli illerde mi olacak ? Bir de yeni 3008 alımında herhangi bir peugeot marka aracı olana indirim yapılır mı ?
Elegance paketli alınabilir gt ile fark fazla da yok .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 15 Ekim 2016; 21:40:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X