Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: av_avi , av_avi
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.660.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Hocam 1-2 sayfa çevirince belki fiyat listesi çıkar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ateşe mi tutsak :)
  • Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum. 308 1.6 bluehdi eat 6 Activ kullanıcısıyım. Kafamda ki olumsuz pejo imajını silen bir araç.
    Motor ve otomatik şanzımanın verdiği keyif inanılmaz. 15 ayda
    Aracım 52500 km ye geldi.
    En ufak bir sorun yaşamadım. Temmuz ayında 4 yetişkin full dolu bagajla 25 günde 12500km yol yaparak Avrupa'da dolaştık. Ortalamamı 4.1 litre oldu. Verdiğim parayı son kuruşuna kadar helal ediyorum.
    Şimdi 3008 i bekliyorum. 2 sene once bana pejo bir araç alacağımı ve başka bir modelini dört gözle bekleyeceğimi söyleseler hadi lan derdim.
    Araç harika. İçi dışı harika. Beklentilerimi karşılayan bir ürün ortaya çıkarmışlar.
    Duymlarıma gore 1,6 dizel eat 6 en üst paket 120-125k aralığında satılacağı şeklinde.
    Herşey onumuzdeki hafta ortaya çıkacak.
    Herkese hayırlı akşamlar dilerim

• Crip Control bence başarılı sonuçlar vermiş bakın izleyin
    Gabriele Lariniyoutube
    Nuovo SUV 3008 Grip Control Test
    https://www.youtube.com/watch?v=EBYg0Oqkk0s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 14 Ekim 2016; 23:41:43 >
  • Evet bu da son yıllarda Türkiye'ye has bir durum oldu çıktı nedense. Birçok ülkenin Peugeot internet sitesinde konfigüratör bile açık. Hem de kaç aydır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Qq nın ilk çıktığı zamanları hatırlayın çok uyguna veriliyordu insanlar buna rağmen almakta kararsızdı yavaş yavaş insanlar almaya başladı şimdi piyasada suv denince ilk akla gelen qq ve fiyatlarıda yüksek. Benim umudum pejoda böyle bir politika izleyebilir. Bodoslama 140 bin derse satmaz max 125 olmalı

İnsanımızın manyakça SUV merakı yüzünden maalesef bodoslama 140 oluyor. Seat'ın yeni SUV'u Almanya'da Leon'dan biraz pahalıyken ülkemizde beklenenden 20 bin TL fazlaya satılmaya başlandı. Neden ? Abi bunlar SUV manyağı SUV alacağım diye 20-30 bin TL fazla verirler daya gitsin

Bu sene Seat, Skoda, Peugeot, Tucson derken birbirine takip süper araçlar var, yeni 3008 kendine yer bulmak istiyorsa onlardan daha ucuz olmalı kesinlikle ama öyle olmayacak tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Qq nın ilk çıktığı zamanları hatırlayın çok uyguna veriliyordu insanlar buna rağmen almakta kararsızdı yavaş yavaş insanlar almaya başladı şimdi piyasada suv denince ilk akla gelen qq ve fiyatlarıda yüksek. Benim umudum pejoda böyle bir politika izleyebilir. Bodoslama 140 bin derse satmaz max 125 olmalı

İnsanımızın manyakça SUV merakı yüzünden maalesef bodoslama 140 oluyor. Seat'ın yeni SUV'u Almanya'da Leon'dan biraz pahalıyken ülkemizde beklenenden 20 bin TL fazlaya satılmaya başlandı. Neden ? Abi bunlar SUV manyağı SUV alacağım diye 20-30 bin TL fazla verirler daya gitsin

Bu sene Seat, Skoda, Peugeot, Tucson derken birbirine takip süper araçlar var, yeni 3008 kendine yer bulmak istiyorsa onlardan daha ucuz olmalı kesinlikle ama öyle olmayacak tabii

Kesinlikle katılıyorum. Hepsinin Afedersiniz bi yerleri kalktı. Bu da bizim yuzumuzden. En son Seat uçmuş, tahminen Peugeot da uçacak. E bize mustehak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Banada mesaj atmışlar bekliyoruz diye bakalım giderim belki
  • Yaklaşık 1 yıldır bu aracı inceliyorum bekliyorum, 2012 3008 im vardı sattım, bu aracı almayı düşünüyorum, türkiyede ilk kaporayı veren kişiymişim:) saçmada olsa belki peugeot bir güzellik yapar diye bekliyorum, ancak bugün öğrendiğim kadarıyla araçların hiçbirinde grip control yokmuş:( bu üzücü fiyatı düşürmek için yaptıklarını sanıyorum, gt line 19 jant olacak diğerleri 16-27 jant olacak grip control sadece 18 jantta oluyormuş.

• Pardon 16-17 jant

• Grip control yerine su şişeleri koymuşlar

• Grip Control olmaması mantıklı gelmedi :(

• S@#!|\| S kullanıcısına yanıt
    kimden öğrendiğinizi bilmiyorum ama öğrendikleriniz doğru değil.
    active de 17 jant
    active ekstra donanım 18 jant
    allure ve gtline 19 jant ile geliyor.

Grip control olayında da benim bildiğim kadarıyla olacak araçlarda.
  • Tiguanla karşılaştırması çıkmış

http://3008.videox.rio

• kmlb K kullanıcısına yanıt
    Gt line nın resmini göndermiş grip control yok, kendisi bayi satış müdürü üstüne basa basa söyledi, moralim bozuldu, fiyata çok etkisi olması lazım.

• Evet grip control yokmuş.Bende satış temsilcisine sordum.Yok dedi.
    Bundan sonraki partilerde olur mu diye sordum.Şu andaki bilgilere göre Türkiye gamında grip kontrol yokmuş.İleride gelip gelmeyeceği de belli değilmiş.
    Kapora veren biri olarak bu beni olumsuz yönde etkiledi .Grip kontrol olmaz ise 110-120 rakamları çok uçuk geldi.Çok uygun bir fiyat olmaz ise almayı düşünmüyorum.
  • Grip kontrol olmaması kötü:( En azından karlı çamurlu yollarda iş görürdü. Yakın arkadaşım geçen hafta 116bine 4×4 Tucson elite plus paket red pack aldı. Direksiyonda bile ısıtma var. Fazla yol yapmayan için ciddi seçenek!

• Haydaa grip kontrol yok mu. Bu hic olmadi ciddi ciddi vazgecme sebebim olur beni kaybetti pejo. Zaten 4x4 degil grip kontrol var diye avutuyordum kendimi. Nerde kaldi bunun ust donanimligi. Isterse ısıtmalı silecek kolu versin neye yarar. Grip kontrol standart olmasa bile opsiyonel olmalıydı gtline icin.

• Olacak iş değil. Önceki nesil araclar Crossover iken vardı grip control. Şimdi aracı SUV olarak lanse ediyorlar. Tam tersi olsa anlarım. Araç SUV olunca lazim bu unite esasen. Benim de direk vazgeçme sebebim olabilir. İlla bişey eksik gelecek Avrupadan. İlk çıktığında da navigasyon gelmemişti

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.