Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_73

3008 takip ettiğim bir araç. Fiyat uygun olursa ciddi olarak düşüneceğim. Karşılaştırdığım araç ise crv. Crv motor, şanzıman, iç hacim, bagaj, 4x4, 6 yıl garanti, marka algısı olarak daha üstün, 3008 ise dış ve iç tasarım olarak gerçekten çok güzel. Crv executive'in 148e satıldığı bir durumda aynı özellikte 3008 kaç olmalı sizce?

Dediginiz gibi...Crv d segment. Boyutları büyük. Zf şanzıman var,6 yıl garanti var, marka algısı var ve piyasada aynı niteliklerde fazla rakibi de olmadığından fiyati biraz fazlaca. 3008 yeni bir araç ve bu özelliklere sahip değil. Bana göre dizel otomatik full en fazla 110 bin olmalı ama bu aralar firmalar yurdum insanını öpme yarışında. Ww bosline Tiguan için 125 bin ister, honda gitmeyen hrvsine 110 bin tüplü donanimsiz civigine 96 bin ister,Renault Megane'a 95 bin ister. Yurdum İnsanı bütün bunları kanıksarsa tahminim Peugeot da benim neyim eksik deyip o da öpme sırasındaki yerini alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Orijinalden alıntı: CEM_K

bunu denemek için önce sürücü koltuğunu kendi sürüşüme göre ayarladım bende 183 üm sonrada arkaya geçtim süper diyemem kötüde değil önde benim kadar relax kullanan biri olmasa rahat sığar iri biri arkaya

Tesekkurler hocam.

araç 8 Cm. büyümüş eski kasaya göre... ciddi bir rakam.. muhakkak bagaj (90 lt. büyümüş..) ve arka diz mesafesine olumlu yansımıştır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodosunoglu

quote:

Orijinalden alıntı: leon_73

3008 takip ettiğim bir araç. Fiyat uygun olursa ciddi olarak düşüneceğim. Karşılaştırdığım araç ise crv. Crv motor, şanzıman, iç hacim, bagaj, 4x4, 6 yıl garanti, marka algısı olarak daha üstün, 3008 ise dış ve iç tasarım olarak gerçekten çok güzel. Crv executive'in 148e satıldığı bir durumda aynı özellikte 3008 kaç olmalı sizce?

Dediginiz gibi...Crv d segment. Boyutları büyük. Zf şanzıman var,6 yıl garanti var, marka algısı var ve piyasada aynı niteliklerde fazla rakibi de olmadığından fiyati biraz fazlaca. 3008 yeni bir araç ve bu özelliklere sahip değil. Bana göre dizel otomatik full en fazla 110 bin olmalı ama bu aralar firmalar yurdum insanını öpme yarışında. Ww bosline Tiguan için 125 bin ister, honda gitmeyen hrvsine 110 bin tüplü donanimsiz civigine 96 bin ister,Renault Megane'a 95 bin ister. Yurdum İnsanı bütün bunları kanıksarsa tahminim Peugeot da benim neyim eksik deyip o da öpme sırasındaki yerini alır.

Pejo zaten sıkıntılı bir marka, 10 kişi çevir pejo alcam de 10 tanesi sakın pejo alma der. Bende bu kafadaki insanlardan biriydim taki 3008 çıkana kadar. Gerçekten adamlar bu sefer yapmış, kendimi zorlayarak kafamdaki pejo algısını şimdilik kırdım. Pejo kullanıcıları dışında, pejoya kötü gözle bakan çoğu insanı 3008 çekmeyi başardı. İnsanların kafasındaki kalıplaşmış düşünceleri kırmak çok zordur o yüzden bu tasarımla şu an aslında güzel bir başarı yakaladı bile diyebiliriz.
    Pejo yöneticilerininde bu durumu adı gibi bildiği kesin. Sonuç olarak ellerine şu an ciddi bir fırsat geçti benim neyim eksik havasına girerlerse yukarda bahsettiğim sebeplerden ötürü geçen yıl 630 satmış araçları bu sene yine aynı kaderi paylaşabilir. O yüzden mantıklı düşünüp düşük fiyat verip bu arabayı piyasada söz sahibi bir araç yapabilirler. Şu an tam kırılma noktası umarım akıllı mantıklı düşünürler. Aksi taktirde alırız kaporaları geri bakarız yolumuza. Çünkü fiyat arttıkça seçeneklerde çoğalıyor millet gider güvendiği markaları alır. Araçların pahalı olmasının nedenide araç firmaları değil ötv belası. Ötv kalkarsa araç firmaları daha çok kar eder.

• evet vardı zaten o donanımlarda otomatik geliyor diye biliyorum
  • birinin içini detaylı inceledim onda vardı
  • quote:

birinin içini detaylı inceledim onda vardı

Ses sitemini deneme imkanın oldu mu ? Olduysa biraz yorumlar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

bunu denemek için önce sürücü koltuğunu kendi sürüşüme göre ayarladım bende 183 üm sonrada arkaya geçtim süper diyemem kötüde değil önde benim kadar relax kullanan biri olmasa rahat sığar iri biri arkaya

Tesekkurler hocam.

araç 8 Cm. büyümüş eski kasaya göre... ciddi bir rakam.. muhakkak bagaj (90 lt. büyümüş..) ve arka diz mesafesine olumlu yansımıştır..

Insallah hocam videolarda ic acici durmuyordu 5008 de crv parasina cikqcagi icin buyuk ihtimal tercih etmem

• lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Bugün Ankara ABC peugot bayisine uğradım.Satış fiyatlarındaki belirsizlik sürüyor ama 100.00 liradan başlayacağını beklediklerini söylediler.Artık gerisini siz düşünün diyorum.
  • Dediğiniz CRV fiyatlarına 5008 den önce 3008 çıkarsa yada yanına yaklaşırsa hiç şaşırmayın.
  • Peugeot sayfasında fiyatlar güncelleniyor diyor, herhalde 1-2 güne fiyatlar açıklanmış olacak. Değilse bu tarihte fiyatların güncellenmesi normal değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berilyum

Dediğiniz CRV fiyatlarına 5008 den önce 3008 çıkarsa yada yanına yaklaşırsa hiç şaşırmayın.

Doğru diyiyorsunuz bakalım fiyatlar güncelleniyor.
  • spark73 S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen son günlerde dövizde yaşanan anormal artış yüzünden bütün modellerin fiyatı yeni kura göre güncellenecek.
  • 100k dan başlar ve full olanı 130-140k olursa vatandaş tiguan alır özellikle esnaf yarın satarsa ne kadar zarar eder ona bakar. Bende gold yerine 308 tercih ettim zevkle kullanıyorum ancak satmam gerekse ciddi zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 13 Ekim 2016; 20:32:53 >
  • Acaba aynalar katlanabiliyormu arabadan uzaklaşınca kendini kitliyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynalar eski versiyon Allure'da kapanıyordu. Bunda da kapaniyordur. Kapı anahtar cebinizdeyken otomatik açılır. Ancak araçtan uzaklasinca kilitlenecegini sanmıyorum. Kapı kolunda bulunan çizgi üzerine dokunmanız gerekiyor. 508 deki ünitenin aynısı var testlerde izlediğim kadarıyla

• 100.000 TL'den nasıl başlayacak yaa !!

1.2 benzinli düz vites access donanımı var bu arabanın, ben active için 90.000 lira görür mü diyordum.. Afaki yorumlar bence bunlar; 100.000 TL rakamı allure için geliyor olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkivancak

Aynalar eski versiyon Allure'da kapanıyordu. Bunda da kapaniyordur. Kapı anahtar cebinizdeyken otomatik açılır. Ancak araçtan uzaklasinca kilitlenecegini sanmıyorum. Kapı kolunda bulunan çizgi üzerine dokunmanız gerekiyor. 508 deki ünitenin aynısı var testlerde izlediğim kadarıyla

Bilgi için teşekkürler çıksada arttık alsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok az kaldı sabredin....
    detay veremiyorum lutfen mesaj atmayın...
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem742 -- 13 Ekim 2016; 21:53:27 >

• Sanırım Antalyaya lansman için gelen araçlar. Test Videoları ne zaman youtube a girer ki acaba öngörüsü olan var mi acaba. Lansman 21 inde

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem742

cok az kaldı sabredin....
    detay veremiyorum lutfen mesaj atmayın...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu araçların hepsi dizelmi benzinli de gelecekmi

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.