Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç o kadar güzel ki normal şartlar altında herhangi bir aracı bu kadar uzun süre incelediğimde çoktan sıkılmış olmam lazımdı, baka baka doymam gerekirdi ama şu an en ufak bir kanıksamışlık belirtisi yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Boş kodiak ile gt line 3008'in fiyatlarını karşılaştırdığınızın farkındasınız değil mi? 3008'in de boşu 25bin fransa'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Kodiaq her ne kadar büyük de olsa malesef tüm vw grup araçlarında olduğu gibi çok (hatta abartı) yüksek şaft tüneli nedeniyle 5 kişi normal koltuk sisteminde oturamaz. Vw araçları ister passat olsun ister superb olsun 4 kişilik bu nedenle.

36 bin euro demis pejo 3008 fr.
    Kodyak 25 bin eur. Fransada
    Konu 10 bin eur. Kinu daha buyuk arac olmasi..
    Yemisim saft tunelini

Kodiaq'ın benzinli motoru (kasa ağır olduğu için) çok yakar şeklinde bir öngörü var. Yoksa fiyat fiyat/performans oranı oldukça yüksek. Dizel motoru ise 2.000 cc ve ÖTV yüzünden fiyat yükseliyor.

• bende dizel otomatik gtline için kapora verdim, bakalım hayırlısı gelsin görelim
  • Bayiden aradılar tam hatırlamıyorum Cuma veya Cumartesi saat 6 da yeni 3008 Can Oto Peugeot da tanıtılacak haberiniz olsun arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Orijinalden alıntı: lodosunoglu

Bayilerde edindiğim izlenim araç yüksek fiyattan gelecek. Bu aralar hepsi yurdum insanıni öpme yarışında.

Oyle olacaksa pejo beni unutsun markadan dolayi degil sinirim 130.000 tl butce olarak 130.000 liraya guvenlik paketi + panaromik acilir cam tavan dahil olmali hyundai tucson a bakinca en iyi donanim ve fiyati o sunuyor umarim fulu 130.000 de yukari cikmaz

hocam tucson kullanmis biri olarak cift kavramaliyi tavsiye etmiyorum.Hele dag bayir gezmek emin olun biraz zor.Isınma uyarisini biraz erken veriyor.Yazilimsal olarak erken uyari verdigini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bayiden aradılar tam hatırlamıyorum Cuma veya Cumartesi saat 6 da yeni 3008 Can Oto Peugeot da tanıtılacak haberiniz olsun arkadaşlar

Haftaya cuma mı? Lansman 21 Ekim cuma günü saat 18.30 da olacak diye biliyorum tüm bayilerde?
  • Tam otomatik olması Peugeot 3008'i oldukça çekici hale getiriyor ama fiyatları yüksek olacak sanırım
  • ilkrarsln İ kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu acmayınca babamı aramışlar. 3008 Cuma veya Cumartesi 18.30 da yenisini tanıtacaklarmıs dedi bana babam. İmesin ordaki Can Oto da olacakmış gideriz dedi. Belkide haftayadır hocam dediğim gibi ben konuşmadım banada babam dedi.

• Bugün bursa nilkara uğradım bayilere ayın 21inde gelecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Bugün bursa nilkara uğradım bayilere ayın 21inde gelecekmiş

Ben de oraya kapora verdim 21 ekim cuma akşam 18.30 da lansman yapılacakmış. Bir de şöyle saçma bir durum söz konusu. Aracın fiyatını ve gelecek donanımları saklıyorlar. Araç gelsin beğenmezseniz paranız iade diyorlar. Fakat beğenirsek asıl sorun başlıyor. Aracı almak için ya risk alıp önceden bindiğiniz aracı bayiye satacaksınız ya da 21 ekimden sonra yok pahasına elinizden çıkartmaya çalışacaksınız. İşin bu kısmını hiç konuşmuyoruz. Örneğin bende 2011 c3 var ve onu satıp almayı düşünüyorum. Fakat süreç çok dar olduğundan ve bi kısım kredi çekip aracı nakit almayı düşündüğümden dolayı mecbur aracımı düşük fiyata satmak zorunda kalıyorum. Bayi takas için aracıma bir değer biçti fakat bu değer doğal olarak piyasanın 3-4 bin lira altında oldu. Ee bana 3008 hakkında bilgi de vermiyorlar ki ben evet tamam kesin alıyorum, elimdeki aracımı da o zamana kadar sahibindene koyup değerinde satayım diyeyim...

Bence bu problemi dile getirmek gerek. Bayiler belki sıfır araçları uygun fiyata verecek fakat benim gibi son güne kadar eski aracını elinde tutmak durumunda olanlar için binlerce liralık zarara yol açacaklar...

• ilkrarsln İ kullanıcısına yanıt
    İki ucu b.klu değnek yani hocam eğer gerçekten alacaksanız bence aracınızı şimdiden internete koyun poyasanın bin lira altını yazın satın 3008i alırken eliniz takastan daha güçlü olur

• Televizyonda reklamları dönmeye başlayan arabanın fiyatları da donanımları da belli değil.. Deli midirler anlamadım ki !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipiares

quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Kodiaq her ne kadar büyük de olsa malesef tüm vw grup araçlarında olduğu gibi çok (hatta abartı) yüksek şaft tüneli nedeniyle 5 kişi normal koltuk sisteminde oturamaz. Vw araçları ister passat olsun ister superb olsun 4 kişilik bu nedenle.

36 bin euro demis pejo 3008 fr.
    Kodyak 25 bin eur. Fransada
    Konu 10 bin eur. Kinu daha buyuk arac olmasi..
    Yemisim saft tunelini

Kodiaq'ın benzinli motoru (kasa ağır olduğu için) çok yakar şeklinde bir öngörü var. Yoksa fiyat fiyat/performans oranı oldukça yüksek. Dizel motoru ise 2.000 cc ve ÖTV yüzünden fiyat yükseliyor.

Hmm tuscon gibi.. 1.6da dizel yok.
    Oysaki kasa büyürse. Dizel kucuk hacim koyarsin torq ile yürüsün diye. Cift turbolu benzinli ile buyuk kasaya girersen. X2 yakit masrafi olur. Torqla degil Beygire yürümeye calisirsan lux olurda.. biz turkuz. Bize benzin ve yuksek havim motor mubah degil.

• Reis 1000tl.kapora ver.. begenmesseniz paranizi geri oderiz.
    Ne anliyosunuz bundan yazin alinti yaparak.

• Turk insani bunu ke dine yaptirmamali. Amerikada fransiz arabasi satilmamaktadir.
    Abd araba piyasasina girmek zor kalici olmakda zor hem devleti hemse halki anlaminda.. kucuk dizel motor istiyoruz. Satin almasak tusconu.. dizeli gelir. Essek gibi gelir.
    1000tl kapora degil o. Piyasa yoklamasi cekiyolar. Vosvagende aynisini yapıyor. Yaptirma abi. Bence kapora verenler cogunlukta olursa pejo şımarıp yuksek fiat cekecek crv parasina pejoya binmem. Segment farki motor sanziman farki var. Suslu donanimlari kadjara benzerse her tarafi trim sesli cam tavani napayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 12 Ekim 2016; 15:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

quote:

quote:

quote:

tucson dizel otomatik mi? 130 bin?

Benzinli hocam cok fazla km yapmiyorum peugeot u neden benzinli almazsin diye sorarsan motor 1.2 benzinli 1.4 den asagida motor almam yazlari daglari gezen adamim ben bayilmasin rampali yollarda

bende şaşırdım dizel-otomatik dolu bir tucson 130 a alınabiliyor mu diyebenzinli ile dizeli fiyat olarak aynı kefeye koymanız yanlış onun dışında tercihler tamamen kişisel ona kimse laf edemez.

Keske nerde o guzelim kombinasyonlar benxin basta fiyat olarka iyi ama suanda 4.80 civarlarinda olan benzin i istasyondan alirken icim acir ya

aldın diyelim, daha az basıp daha az mesafe gitmek asıl moral bozan.

Hocam suanki dizel aracimda 11 litre yakiyor dizellerde taswruflu degil fiyati uygun geldigi icin tasaruflu geliyor ama benzin dizel farki oderken benzinin 4 yillik yakit parasini odemis oluyorsun cogu modelde benim icin oyle en azindan zaten 4 yil kullandigim icin sikinti olmuyor ama peugeot 130.000 dizel full gelirse alirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benzinli hocam cok fazla km yapmiyorum peugeot u neden benzinli almazsin diye sorarsan motor 1.2 benzinli 1.4 den asagida motor almam yazlari daglari gezen adamim ben bayilmasin rampali yollarda

bende şaşırdım dizel-otomatik dolu bir tucson 130 a alınabiliyor mu diyebenzinli ile dizeli fiyat olarak aynı kefeye koymanız yanlış onun dışında tercihler tamamen kişisel ona kimse laf edemez.

Keske nerde o guzelim kombinasyonlar benxin basta fiyat olarka iyi ama suanda 4.80 civarlarinda olan benzin i istasyondan alirken icim acir ya

Hocam suanki dizel aracimda 11 litre yakiyor dizellerde taswruflu degil fiyati uygun geldigi icin tasaruflu geliyor ama benzin dizel farki oderken benzinin 4 yillik yakit parasini odemis oluyorsun cogu modelde benim icin oyle en azindan zaten 4 yil kullandigim icin sikinti olmuyor ama peugeot 130.000 dizel full gelirse alirim

Benzinlide 20 litreyi bulursun hocam sen yaz bunu bir kenara, tabii eski teknoloji bir araç kullanmıyorsunuz diye varsayıyorum,2.0 motor araç kullanıyorum 10 litre üzerini görmem için ciddi ciddi şehir içi ve sportif bir kullanım gerekiyor. İşin psikolojik yönü de var elbet, daha uzun vadede 2.el bla bla hesap kitap çok değişken oluyor. Hayırlısı olsun diyelim adınıza. Sanırım 15 gün içinde netleşecek 3008 in durumu da, seat ve skodanın da ne yapacakları meak ediliyor ancak hiç ilgimi çekmedi onlar nedense yinede düşünen arkadaşlar vardır mutlaka onlarıda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benzinlide 20 litreyi bulursun hocam sen yaz bunu bir kenara, tabii eski teknoloji bir araç kullanmıyorsunuz diye varsayıyorum,2.0 motor araç kullanıyorum 10 litre üzerini görmem için ciddi ciddi şehir içi ve sportif bir kullanım gerekiyor. İşin psikolojik yönü de var elbet, daha uzun vadede 2.el bla bla hesap kitap çok değişken oluyor. Hayırlısı olsun diyelim adınıza. Sanırım 15 gün içinde netleşecek 3008 in durumu da, seat ve skodanın da ne yapacakları meak ediliyor ancak hiç ilgimi çekmedi onlar nedense yinede düşünen arkadaşlar vardır mutlaka onlarıda.

Eski degil hocam 2014 1.6 manuel dizel toyota verso klima herzaman acik aracta get nelde 2 kisi oluyor istanbul trafiginde 10 litre en dusuk 8.6 litre arabadaki vites degistirme uyarisina gore kullaniyorum skoda seat bende isinamadim donanim olarak guya en fulu almama ragmen cogu guvenlik donanimi yok serit uyarisi kor nokta vb gibi arkada havalandirmada yok boyle eksilerden dolayi degistirmeyi dusunuyorum belki vaz get cer birkac sene daha kullanirim duruma bagli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 12 Ekim 2016; 16:14:33 >

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz de var doğrusu gözü kapalı Alinacak ilk seri .dediğiniz gibi ses v.s. Gibi sorunları var yok bilmeden test etmekte pek kafi olmaz zaten bir kaç ay snr çıkar dedikleriniz de varsa tabii ama umarım olmaz sorun alan herkes için.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.