Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası peugeot aklımın ucundan geçen bir marka değildi, fiyatı şöyle olur böyle olur videolarda çok güzel vs. şu an için hiçbiri sonut veriler değil. Mesela tiguan ilk fotoğrafları videoları çıktığında accayip heyecanlanmıştım tam bana göre araba demiştim, sonra bayide comfortline görünce şaştım kaldım, o albeniden eser yok. O fotoğraflarda gördüğüm araç içinse 140.000 vermem gerekiyordu :)) peugeot 3008 de de aynı durumla karşılaşabilirim fakat önümüzde şöyle bir somut veri var, donanımhaber de 3008 ana konu 46. Sayfaya geçmiş daha araç çıkmadan (tiguan 1 yıl oldu tanıtılalı 60. Sayfada), bu araçla ilgilenen çok arkadaşlar, bu yüzden ileride ikinci elinin de üzeceğini düşünmüyorum tabi peugeot pazarlama hatası yapıp yüksek fiyatla girip sonra fiyat kırmazsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drsahinturk D kullanıcısına yanıt
    Arabayı canlı kanlı görmüş biri olarak araç çok güzel. tiguandan daha güzel.
  • https://www.youtube.com/watch?v=e1UviMPko70

yerim pejonun 4x2 3008 ini.. geçmişi nedirki gelecegi ne 36 bin avro diyor fr
    kodjak var deyhi ya 25 bin awro
    inanmıyosaan aha dayıya sor
    https://www.youtube.com/watch?v=e1UviMPko70
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    İ cockpit in argesini 3008 den çıkaracaklar galiba

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Kodiaq her ne kadar büyük de olsa malesef tüm vw grup araçlarında olduğu gibi çok (hatta abartı) yüksek şaft tüneli nedeniyle 5 kişi normal koltuk sisteminde oturamaz. Vw araçları ister passat olsun ister superb olsun 4 kişilik bu nedenle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 11 Ekim 2016; 21:54:21 >
  • kmlb K kullanıcısına yanıt
    nerede gordun hocam bende gormek isterdim
  • Avrupada hemen hemen tüm ülkelerde fiyat belli ve aynı gibi

• Bayilerde edindiğim izlenim araç yüksek fiyattan gelecek. Bu aralar hepsi yurdum insanıni öpme yarışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: baha_81

boşuna yazıyoruz , boşuna çiziyoruz... vatandaş sadece resimlerini gördüğü araca 140 bile veririm diyorsa hiç kimse vag grubuna kızmasın usta...adamlar böyle tüketiciye az bile yapıyorlar... bu gidişat ile kısa zaman sonra passat yada tiguanlarda 200 binli rakamlara hazır olun derim... hatta wv. gibi aylarca da sıra bekletirsen daha bile çok saldırır bu mantalitedeki bu tüketici...kredi kullandın mı hele dahada hoş, bir ömür boyu ev öder gibi ödersin çalışırsın doğuş oto vdf finansa...
    bu para sadece bizde mi yok ,millette mi çok ..? bu kadar kolay mı kazanmak harcamak, savurmak ...neyse ya sinirlerim alt üst oluyor.ben artık bu konuya fiyat açıklanana kadar yazmayacağim. fikrimde ,temennimde , öğütümde kendime kalsın...verin abicim istediğiniz kadar ama sonra şikayetçi olmayın...

Bu gün bayinin birine yoklama çektim 2 aracı satmiş şimdiden.

Selam hocam satmis derken?:)
    Daha ortada arac yok fiyatı belli degil. Onsiparis icin 1000tl yatıran mı demek istediniz.

Bi tanesi eski 3008 ini bırakmış kaç olursa alacakmiş kapora falan değil diğerini bilmiyorum kaporadir sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lodosunoglu

Bayilerde edindiğim izlenim araç yüksek fiyattan gelecek. Bu aralar hepsi yurdum insanıni öpme yarışında.

Oyle olacaksa pejo beni unutsun markadan dolayi degil sinirim 130.000 tl butce olarak 130.000 liraya guvenlik paketi + panaromik acilir cam tavan dahil olmali hyundai tucson a bakinca en iyi donanim ve fiyati o sunuyor umarim fulu 130.000 de yukari cikmaz

• tucson dizel otomatik mi? 130 bin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

Kaça sattılar acaba. En merak edilen konu bu.
    Belki lansman dedikleri 21 ekimden önce galeriden satan görürüz:)

16 sinda falan gelecekmiş araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

tucson dizel otomatik mi? 130 bin?

Benzinli hocam cok fazla km yapmiyorum peugeot u neden benzinli almazsin diye sorarsan motor 1.2 benzinli 1.4 den asagida motor almam yazlari daglari gezen adamim ben bayilmasin rampali yollarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

Benzinli hocam cok fazla km yapmiyorum peugeot u neden benzinli almazsin diye sorarsan motor 1.2 benzinli 1.4 den asagida motor almam yazlari daglari gezen adamim ben bayilmasin rampali yollarda

bende şaşırdım dizel-otomatik dolu bir tucson 130 a alınabiliyor mu diyebenzinli ile dizeli fiyat olarak aynı kefeye koymanız yanlış onun dışında tercihler tamamen kişisel ona kimse laf edemez.

• quote:

quote:

quote:

bende şaşırdım dizel-otomatik dolu bir tucson 130 a alınabiliyor mu diyebenzinli ile dizeli fiyat olarak aynı kefeye koymanız yanlış onun dışında tercihler tamamen kişisel ona kimse laf edemez.

Keske nerde o guzelim kombinasyonlar benxin basta fiyat olarka iyi ama suanda 4.80 civarlarinda olan benzin i istasyondan alirken icim acir ya

• Yeni kasayı bende çok merak ediyorum. Çıkar çıkmaz deneyeceğim.

• Burada hepimiz araçların pahalılığından söz ediyoruz, ama nedense ÖTV oranlarından bahsetmiyoruz. Ülkemizde satılan araçlarda 1.6 motora kadar %45, 1.6-2.0 arası araçlarda %90 ve 2.0 üstü araçlarda %145 ÖTV uygulanıyor. Ayrıca bu hesaplama yapılırken aracın ithalat fiyatına önce ÖTV uygulanıyor, ortaya çıkan ÖTV'li fiyata da %18 KDV uygulanıyor. Yani 1.6 motor ve aşağısı aracın ithalat fiyatı üzerine %71,1 vergi uygulanıyor. Tabi bi de bayii karı var. Sonra bir bakıyoruz Polo 70 bin Golf 110 bine satılıyor. Uygulanan bu ÖTV oranlarından sanki herkes memnun gibi kimse de sesini çıkarmıyor. Enteresan doğrusu.

Şimdi hepimiz yeni 3008'in fiyatını merak ediyoruz. Araç çok güzel görünüyor. Ben de 1.6 dizel otomatik GT Line alma düşüncesindeyim. Ama öyle 140 150 binlere gelirse almam. Zaten öyle olursa yılda 300-500 tane satar ve hiçbir rakibiyle rekabet edemez.

Örneğin Honda CR-V ile tarihi bir başarı sağlayabilirdi. 160 beygir dizel motor 9 ileri zf otomatik şanzıman ile araç kapışılırdı ve Qashqai'yi tahtından edebilirdi. Ama Honda Türkiye çok yüksek fiyat politikası belirledi ve büyük hata yaptı. Şu an 162 bine satılıyor dizel otom. exec. plus donanım. Hem de %45 ÖTV olmasına rağmen. O kadar eleştirdiğimiz VW, Tiguanın 2.0 dizelini %90 ÖTV olmasına rağmen 160 bine satıyor.

Umarım Peugeot Türkiye yöneticileri bu sayfaları okuyordur ve aracı makul bir fiyattan satışa sunarlar. Dizel otm. GT Line eklenen opsiyonlarla maksimum 120-125 bin bandında satılırsa model büyük bir başarıya imza atabilir. Çünkü araç gerçekten çok beğenildi. Haftaya fiyatlar belli olur. Bekleyip göreceğiz artık.

• doralak D kullanıcısına yanıt
    Hocam ek olarak paramız değersiz euro 3 liradan fazla euro şu an 1.5 lira olsaydı yarı fiyatına alırdık araçları

• quote:

quote:

quote:

quote:

Keske nerde o guzelim kombinasyonlar benxin basta fiyat olarka iyi ama suanda 4.80 civarlarinda olan benzin i istasyondan alirken icim acir ya

aldın diyelim, daha az basıp daha az mesafe gitmek asıl moral bozan.

• quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Kodiaq her ne kadar büyük de olsa malesef tüm vw grup araçlarında olduğu gibi çok (hatta abartı) yüksek şaft tüneli nedeniyle 5 kişi normal koltuk sisteminde oturamaz. Vw araçları ister passat olsun ister superb olsun 4 kişilik bu nedenle.

36 bin euro demis pejo 3008 fr.
    Kodyak 25 bin eur. Fransada
    Konu 10 bin eur. Kinu daha buyuk arac olmasi..
    Yemisim saft tunelini

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.