Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.659.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğin gibi kullanım alışkanlıklarından ötürü herhal, ayağıma hakim olduğum sürece hoş sonuçlar çıkarabiliyorum gerek a6 da gerek 2008 de, ben alman ve fransızlara teşekkür edeyim bizimkiler daha oturaklı yakıyor sanki asya tarafına göre. Bu konuyu dizel bir avrupa aracı aldığınızda yaşayarak karşılaştırırsınız orada belli olur zaten sebebi, şahsen en son kullandıpım asya aracı nissan navara idi onu da şuan karşılaştıracak kadar hatırlamıyorum ne yakar ne ederdi diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Dediğin gibi kullanım alışkanlıklarından ötürü herhal, ayağıma hakim olduğum sürece hoş sonuçlar çıkarabiliyorum gerek a6 da gerek 2008 de, ben alman ve fransızlara teşekkür edeyim bizimkiler daha oturaklı yakıyor sanki asya tarafına göre. Bu konuyu dizel bir avrupa aracı aldığınızda yaşayarak karşılaştırırsınız orada belli olur zaten sebebi, şahsen en son kullandıpım asya aracı nissan navara idi onu da şuan karşılaştıracak kadar hatırlamıyorum ne yakar ne ederdi diye.

Hocam hic az yakan aracim olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay araba almasa insanlar..
    Subarunun yaptigi indirimlerin daha iyisini yaparlar.
    Gebel bir boykot hak ediyir otomativ piyasasi %45 vergili arabadan %90 vergili arabadan fiyat farki olmasi gerekrigi gibi değil. 1.6 dan daha cok kar marji elde ediyolar. 2bin motor arabadan kar marji daha az.
    Bir boykot duzene sokar bu otomativ piyasasini. Ama gormedigimiz araclara lapora verirsek olmaz bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

2 ay araba almasa insanlar..
    Subarunun yaptigi indirimlerin daha iyisini yaparlar.
    Gebel bir boykot hak ediyir otomativ piyasasi %45 vergili arabadan %90 vergili arabadan fiyat farki olmasi gerekrigi gibi değil. 1.6 dan daha cok kar marji elde ediyolar. 2bin motor arabadan kar marji daha az.
    Bir boykot duzene sokar bu otomativ piyasasini. Ama gormedigimiz araclara lapora verirsek olmaz bu iş

Geçenlerde ben 1 ay araç almayın konusu açmıştım da pek tınlamamışlardı.

Bu arada subaru ne indirimi yapmışki? kaçırdım mı?

Eski 3008 i 90 bine birakirlar mi bunlar şimdi kasımda filan?
  • shener kullanıcısına yanıt
    Hocam eski 3008i 92 ye bırakıyorlar diye paylaşım yapmıştı bi arkadaş ama bayide görmedim bugün ben bitmiş olabilir

• Can otodan beni de aradilar cuma aksam 21 ekimde 18-21 arasi lansmana davet ettiler. Hayirlisi bakalim gidelim görelim. Hala daha fiyat belli degil diyor yanlız. Son dkya kadar bekletmekte ısrarlılar anlaşılan. Son 1 hafta daha bekleyeceğiz artık...

• 21 Ekimdeki lansma Turkiye geneli tüm bayilerde mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Turk insani bunu ke dine yaptirmamali. Amerikada fransiz arabasi satilmamaktadir.
    Abd araba piyasasina girmek zor kalici olmakda zor hem devleti hemse halki anlaminda.. kucuk dizel motor istiyoruz. Satin almasak tusconu.. dizeli gelir. Essek gibi gelir.
    1000tl kapora degil o. Piyasa yoklamasi cekiyolar. Vosvagende aynisini yapıyor. Yaptirma abi. Bence kapora verenler cogunlukta olursa pejo şımarıp yuksek fiat cekecek crv parasina pejoya binmem. Segment farki motor sanziman farki var. Suslu donanimlari kadjara benzerse her tarafi trim sesli cam tavani napayim

Ocak ayında olsak dediğiniz mantıklı .lakin Su an yıl sonundayiz 2 ay sonra eski model olacak bu araçlar 2 ay daha beklerim 2017 alırım diycek adam.

Onun için bence ön sipariş almaları normal .

Fiyatında oynama falan olmaz türkiye pazarında Su an belli zaten fiyatlar.100 emi verecekler talep gelmeyince hangi marka yapmış bu indirimi.talisman al satılmıyor hala 140 bin 110 ami bırakıyorlar bayilerde. Zaten fransa fiyatları belli aracin.508 e bakıp fiyat bicebilirsiniz rahatlıkla vergiyi ekleyip.

Peugeot Su an en güzel indirimleri yaptı sıcak firsatlarda konusu olan tek marka 2008 ler kapışildı. keza 308 lerde çok cazip.kör nokta uyarı cam tavan dizel araç veriyorlar.

otomatik olsa 308 yapistirmistim keşke otomatik de gonderselerdi 80 bine alirdim.

Özetle yıl sonu olduğundan fiyat için değil 2016 model ellerinde kalamsin diye kapora istediklerini düşünüyorum.200 tl kapora versenizde yetiyor bu arada 1000 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 12 Ekim 2016; 21:23:09 >

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    2017'lerin Türkiye'ye giriş yapması Mart ayını buluyor genelde. Ancak bu sene çoğu firma aralık ayında güzel kampanya yapacaktır. 15 temmuz, Dolar/Euro kurunun durumu vs. sebebiyle satışların ciddi anlamda etkilendiği dönemdeyiz. Artık Lansman araçlarında bile indirim yapıyorlar.
  • arkadaşlar bugun aracı görme fırsatım oldu

nasıl olduğunu söylememe sözü verdirdiler ama benim gibi deli merak eden varsa ulaşsın gene söyleyemesemde izleyeceği adımlarda yardımcı olabilirim sadece

öncelikle gelen tüm test araçları gt line bitanesi yarı deri idi onda koltuk ısıtma ve hafızalı yoktu diğeride tam deri koltuk ısıtma hafıza vs tam full

araca parfüm özelliği koymuşlar çok hoşuma gitti bi düğmeyle 3 çeşit parfümden istediğini arabaya yayıyorsun ve ağarda kokmuyor ayarında

neler dikkatini çekti derseniz 1.si ön kadran ve ekran kalitesi inanılmaz iyi sanki diğer arabalar hd readyde kalmış bu full hd led olmuş o kadar net ve keyifli yazılar rakamlar gözüküyor
    içinde kesinlikle yüksek bir kalite hissi var
    direksiyon gerçekten küçük, yani bunu bilerek gittim ama gerçekten küçükmüş çok bayıldım diyemem belki zamanla göz alışacaktır
    araç biraz yandan ve boyut olarak sportage'i andırdı buda olumsuz ama onun dışında ön-arka harika
    ayak hareketiyle açılan bagaj güzel ama bagaj umduğum kadar büyük değil

fiyat olarakda en dolu paketi 130 pakete ek deri vs bişeler alırsak bunu biraz geçer dediler ama tabiki tahmini diyorlar
    minimumda 100lerden başlayacakmış

deneyenler sürüş dinamiğini sessizlğini yol tutuşunu öve öve bitiremediler ( ben kullanamadım belki yakında :)

araç verdiğim kaporoya göre beklentimi karşıladı - fiyat olarakda makul olursa yani full dizeli 130u geçmezse hayırlı olsun diyeceğim ki belkide full benzinliye 115 civarı olursada düşünebilirim henüz karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM_K

arkadaşlar bugun aracı görme fırsatım oldu

nasıl olduğunu söylememe sözü verdirdiler ama benim gibi deli merak eden varsa ulaşsın gene söyleyemesemde izleyeceği adımlarda yardımcı olabilirim sadece

öncelikle gelen tüm test araçları gt line bitanesi yarı deri idi onda koltuk ısıtma ve hafızalı yoktu diğeride tam deri koltuk ısıtma hafıza vs tam full

araca parfüm özelliği koymuşlar çok hoşuma gitti bi düğmeyle 3 çeşit parfümden istediğini arabaya yayıyorsun ve ağarda kokmuyor ayarında

neler dikkatini çekti derseniz 1.si ön kadran ve ekran kalitesi inanılmaz iyi sanki diğer arabalar hd readyde kalmış bu full hd led olmuş o kadar net ve keyifli yazılar rakamlar gözüküyor
    direksiyon gerçekten küçük, yani bunu bilerek gittim ama gerçekten küçükmüş çok bayıldım diyemem belki zamanla göz alışacaktır
    araç biraz yandan ve boyut olarak sportage'i andırdı buda olumsuz ama onun dışında ön-arka harika

fiyat olarakda en dolu paketi 130 pakete ek deri vs bişeler alırsak bunu biraz geçer dediler ama tabiki tahmini diyorlar

deneyenler sürüş dinamiğini sessizlğini yol tutuşunu öve öve bitiremediler ( ben kullanamadım belki yakında :)

araç verdiğim kaporoya göre beklentimi karşıladı - fiyat olarakda makul olursa yani full dizeli 130u geçmezse hayırlı olsun diyeceğim ki belkide full benzinliye 115 civarı olursada düşünebilirim henüz karar veremedim

hocam sana en olumcul soruyu soracagim benim acimdan arka diz masefesi nasil 1.85 lik adam rahat eder mi ?

• Reklamında dikkatimi çekti. Audi A4'ün "hissetme" konseptli reklamına çakmışlar:) Şöyle bir şey sanırım: "Hislerini ele geçiren değil, hislerini harekete geçiren teknoloji"
    Gelsin de bir bakalım; harekete mi geçiyor hislerimiz, hakarete mi!!😂😂

• quote:

130 bin tl... Hımmm. Dile kolay.

• lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Hepsinin gt line olması kötü yahu.

Active otomatik yeterdi.

Parfüm falan sikmasin ben sikarim.onun yerine hafizada fuzuli elektrik de aynı şekilde.sadece elektrikli bel desteği işime yarar bak sadece.deri koltuk zaten sevmem.deri olunca isitmada olmalı sogutmada 10 bin boşa para vermem.😀 gt layn kalsın o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 13 Ekim 2016; 0:22:20 >
  • bunu denemek için önce sürücü koltuğunu kendi sürüşüme göre ayarladım bende 183 üm sonrada arkaya geçtim süper diyemem kötüde değil önde benim kadar relax kullanan biri olmasa rahat sığar iri biri arkaya
  • lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    honda civic lpg fullü 95 olmuş megane ayrı uçmuş

tabiki 1300 asgari ücret açısından bakarsak aşırı paralar ama
    sıfır diğer araçlarla kıyaslarsanız bence garip bir rakam değil
    özellikle arabanın sunduğu yeniliklere göre hiç aşırı değil

tabiki bütçe meselesi
  • Araçların tümünde açılır cam tavan var mıydı acaba

• quote:

bunu denemek için önce sürücü koltuğunu kendi sürüşüme göre ayarladım bende 183 üm sonrada arkaya geçtim süper diyemem kötüde değil önde benim kadar relax kullanan biri olmasa rahat sığar iri biri arkaya

Tesekkurler hocam.

• 3008 takip ettiğim bir araç. Fiyat uygun olursa ciddi olarak düşüneceğim. Karşılaştırdığım araç ise crv. Crv motor, şanzıman, iç hacim, bagaj, 4x4, 6 yıl garanti, marka algısı olarak daha üstün, 3008 ise dış ve iç tasarım olarak gerçekten çok güzel. Crv executive'in 148e satıldığı bir durumda aynı özellikte 3008 kaç olmalı sizce?

• quote:

Kardeşim araçlarda FOCAL ses sistemi varmıydı ?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.