Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
63.975
Cevap
645
Favori
2.660.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/79/9/3008-suv-light-brosur.61799.pdf

SUV 3008 GT & GT LINE BROŞÜRÜ
    https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/80/1/3008gt-light-brosur.61801.pdf

1. Broşür 3. sayfadaki iç mekan görselinde grip control butonu gözüküyor.
    2. Broşür 3. Sayfadaki gt iç mekan görselinde grip control butonu gözükmüyor.
    2. Broşür 4. Sayfadaki gt line iç mekan görselinde grip control butonu gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psa nın 1,5 136 hp motorla ilgili bilgisi olan varmı.Sanırım bu motora eat8 monte edilecek.2017 gibi birşeyler duyuyordum ama 3008e koymadılar.

• bunlar şimdi grip control koymadılar, acaba başka ne koymadılar bilmiyoruz, 21 inde göreceğiz, ancak bu durumda bile kadjar dan çok çok 10.000 tl fazla veririm. Oda açılır sunroof ve diğer elektronik aksamları olursa, kadjarla aynı donanımsa açılır sunroofa 5000 tl koy, kadjar 110.000 tl buda 115.000 tl yeni çıkan bir kasa olduğu içinde onuda hediye etsinler, 120-130 a bu araç zor satar, 130 dan fazla verenle resim çekilmek isterim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cansermo

SUV 3008 BROŞÜRÜ

2. Broşür 4. Sayfadaki gt line iç mekan görselinde grip control butonu gözüküyor.

Türkiye paketinde çalarlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

SUV 3008 BROŞÜRÜ

Türkiye paketinde çalarlar hocam.

İnşallah başka donanım çalmamıştırlar.

• Dün sportage rastgele baktım test aracında landrenzo yazıyordu, 5yıl 150.000 km garanti bozulmadan yağlı sistem otogaz takıyorlarmış, 4.000 tl dedi. Fiyat gt line için 116.000 tl 132 beygirlik iş görmez dedim, 177 beygirliği test ettirdiler, peugeot için kapora verdim deyince üstüme düştüler:) (bende hyundai blue var 1.6 dizel 128 ps) 177 beygir deyince aklıma güzel şeyler geliyordu, otogazsız benzinli kullandığım 177 beygir sportage performans olarak çok tatmin etmedi beni, benim araç daha performanslı geldi.

• Maalesef bir çok donanım eksiltilerek fiyatını uygun seviyeye çekeceklerinden daha önce bu post altında bahsetmiştim...

• Petites Observations Automobilesyoutube
    Nouveau Peugeot 3008 2 2016 : essai inédit et exclusif - SCOOP !
    https://youtu.be/eM2eBu79xxU

Bu videodaki araçta da sanırım grip control yok.
    Yoksa grip control ün olmaması peugeot türkiyenin donanımdan çalma olayı değil mi ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkrarsln

Maalesef bir çok donanım eksiltilerek fiyatını uygun seviyeye çekeceklerinden daha önce bu post altında bahsetmiştim...

Yarısına katılıyorum. Donanımlar eksilecek ama fiyat dusmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

Haydaa grip kontrol yok mu. Bu hic olmadi ciddi ciddi vazgecme sebebim olur beni kaybetti pejo. Zaten 4x4 degil grip kontrol var diye avutuyordum kendimi. Nerde kaldi bunun ust donanimligi. Isterse ısıtmalı silecek kolu versin neye yarar. Grip kontrol standart olmasa bile opsiyonel olmalıydı gtline icin.

Bende sizin gibi düşünüyorum opsiyon olarak bile sunmayacaklara yeni kugayıda bekler tucson kuga arasından tercih yaparım
  • automotomagazineyoutube
    2017 Peugeot 3008 2 vs Volkswagen Tiguan 2 [COMPARATIF + SUBTITLES] : lequel choisir ? Notre avis
    https://youtu.be/4y1aDnbchD4

Bu videodaki araçta da yok sanırım.

• Bir tane daha grip control olmayan 3008

• quote:

Haydaa grip kontrol yok mu. Bu hic olmadi ciddi ciddi vazgecme sebebim olur beni kaybetti pejo. Zaten 4x4 degil grip kontrol var diye avutuyordum kendimi. Nerde kaldi bunun ust donanimligi. Isterse ısıtmalı silecek kolu versin neye yarar. Grip kontrol standart olmasa bile opsiyonel olmalıydı gtline icin.

bir arkadaş kapora verilen araçlar en dolu haliyle gelecek ,bir daha para bile verseniz böyle full alamayacaksınız demişti, daha bismillah grip kontrol yürütülmüş içinden.

arkadaşın biride honda , megan sedan fiyatından dem vurup bana 101 mi olsun en fulu diye yazmış ,sanki bugüne kadar ben o araçları yada fiyatlarını savunmuşum gibi . senin parandan banane arkadaşım istersen 180 bin ver ,paranın pulunun hesabı benim değil senin sorunun. ben sadece ölçüp tartmadan parayı bastırıp piyasanın yükseltilmesine karşıyım.

bugün ateca konusunda millet isyan ediyordu açıklanan fiyatlara ,hiç birbirimizi gaza getirip ümitlendirmeyelim arkadaşlar fiyatlar beklentilerin çok üzerinde çıkacak birde kasım ayında alacagınız araç 2015 model sayılacak. gt line , bilmem ne versiyonu falan biz sidik yarıştırıp tüketici bilincini kazanmadığımız sürece işimiz çok zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha_81 -- 15 Ekim 2016; 19:05:05 >

• Grip control olan araçlarda bu şekilde olmalı.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONUYENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

• quote:

Bu videodaki araçta da sanırım grip control yok.
    Yoksa grip control ün olmaması peugeot türkiyenin donanımdan çalma olayı değil mi ?

Burada adam mı uzun, arabamı dar, kafası ön camdan çıkacak gibi duruyor, sürüş pozisyonu tuhaf geldi bana, birde kapılarda kumaş döşeme mi var, eğer öyleyse büyük dezavantaj, yağmurda cam açık kalıp biraz ıslanırsa zamanla formunu kaybedip, buruşuyor, güneşte rengi solması da ayrı dert, bizzat verso arabamda tecrübem var

• YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
  • hmt70 H kullanıcısına yanıt
    En üst dedikleri gt line dan kırptıkları:
    Fren özellikli ACC yok, standart hız sabitleme var.
    Grip kontrol yok
    Konfor paket yok(Elektrikli hafızalı koltuklar bel destek masaj özelliği vs...)

ACC ve Grip Kontrol en çok istediğimdi zaten. Bari opsiyonel koy parası olan alsın :D
    Yok pejo yok olmamış bu haliyle gt line'a 140 da isterler görürsünüz...cuma belli olacak artık zaten
  • Allure da led farlar standart olmalıydı ve donanımı çoğu kişiye yeterdi

• quote:

En üst dedikleri gt line dan kırptıkları:
    Fren özellikli ACC yok, standart hız sabitleme var.
    Grip kontrol yok
    Konfor paket yok(Elektrikli hafızalı koltuklar bel destek masaj özelliği vs...)

ACC ve Grip Kontrol en çok istediğimdi zaten. Bari opsiyonel koy parası olan alsın :D
    Yok pejo yok olmamış bu haliyle gt line'a 140 da isterler görürsünüz...cuma belli olacak artık zaten

Egea hb de bile standart acc.yanlış alarm.
    Peugeot sinek avlar bu donanımla birde 130 isterlerseki vaziyet öyle.

4x4 degilsende en azından göstermelik grup kontol falan koy.
    Parfüm ufluyormuş falan .zahmet olmasın ben sıkarım onu 😀

Ucuz olsa 10 kere yazarlar di bence her yere.

100 tane bile satamaz

• hmt70 H kullanıcısına yanıt
    allure bana tam yeterli donanım inş fiyatı düzgün olur
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.