Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63.996
Cevap
646
Favori
2.662.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Bazi markalarin tutulmasi araclarini istedikleri fiyattansatabilmeleri icin önce çok satilmali bunun icinde düşük fiyatla piyasaya girmeli. Qasqaiye bakin. Tutuldu şimdi fiyatlari ne kadar yüksek olsada tutulmuş. İnsanlar aliyorlar. Ha talisman gibi satsada okur satmasade mantigi olursa o ayri. Bir örnek daha vereyim civic. Tüplü araca 95000 verip aliyor insanlar. Piyasasi oluşmuş. Bizim ülkemizde işler bu şekilde.

hocam qq yi sizinde dediginiz gibi fiyat ve sinifinda yillarca dizel olmadigi icin cok satti.Onu cok sattiran motor,fiyat ve tip iyiydi.Asil rekabet yeni basliyor.Fiyat ve dizel secenegi Turkiyede araci sattiriyor.Azcikta tip guzelse bu is tamam oluyor.Misal tucson Şuanki fiyatlara 1.6 dizel getirse yok satar.Şahsen ben qq mi 1.6 dizel tucsonmu deseler kesilinlikle tucsonu alirim.qq yi yillarca dizel olmasinin ekmegini yedi.Bakalim bundan sonra ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 16 Ekim 2016; 22:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blueman7 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyide qq pp donanım 129 bin dizel otomatik..şimdi allure + elegance paketli buna denk diyirsak 123 bin e bişey diyemem. .ama gt 135 bin .. bide elegance paketli değilse zaten denk gelmiyor..

• Gt line paketini deri koltuk ile 125 e verirler ise satabilirler. Tabiki diğer alt paketlerin fiyatlarını da buna göre düzenlemeleri lzm. Bunun yukarısında bir fiyat politikası izlerler ise ellerinde patlar gerçekten. Bir de arkadaşlar şuda var. Peugeot markası kötü bir marka değil. Ancak 135 bin tl verilecek bir marka da değil. Araca kesinlikle kötü demiyorum. Aksine şu ana kadarki internetten olsun oto dergilerinden olsun araştırmalarımda gerçekten iyi bir araç olduğu söyleniyor. Hatta peugeot un kendini aştığı bile söyleniyor. Ancak nihayetinde c sınıfı bir araçtan ve peugeot markasından bahsediyoruz. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın ancak biraz gerçekçi olmamız lzm diye düşünüyorum. Ben de eğer en full paketi bütün opsiyonlar eklenmiş halde 125 bin tl ye bırakırlar ise almayı düşünüyorum. Ancak bunun 1 kuruş üstünü veremem. Alışkanlığım gereği de orta paket veya daha alt paket araç da almam kesinlikle. Yani bu araçtan kesinlikle vazgeçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

Hocam iyide qq pp donanım 129 bin dizel otomatik..şimdi allure + elegance paketli buna denk diyirsak 123 bin e bişey diyemem. .ama gt 135 bin .. bide elegance paketli değilse zaten denk gelmiyor..

Valla hocam 3008 bu fiyatlara zor satar.Hele pejo algisi boyleyken.Arkadaslarin dedigi gibi fiyat uygun olursa bu kasa sinifinin liderligine oynar.Misal sportage eski kasa o donem 1.6 dizeli olsaydi qq yi silip supurecekti.Aracta yok yoktu.Fiyatta iyiydi.Ama motordan kaybetti.Simdi 3008 ozellikle fiyattan kaybedebilir.Tip yerinde motorda iyi birde fiyat iyi olursa bence sinifinin lideri olur.Yeni kasa Bmw X1 kullanan biri olarak aklimda hala 3008 var ki pejodan nefret ederim.Demek insanlari etkiliyor.Şuana kadar gordugum pejonun en iyi yaptigi modellerden biri.Umarim fiyat uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebola33

Gt line paketini deri koltuk ile 125 e verirler ise satabilirler. Tabiki diğer alt paketlerin fiyatlarını da buna göre düzenlemeleri lzm. Bunun yukarısında bir fiyat politikası izlerler ise ellerinde patlar gerçekten. Bir de arkadaşlar şuda var. Peugeot markası kötü bir marka değil. Ancak 135 bin tl verilecek bir marka da değil. Araca kesinlikle kötü demiyorum. Aksine şu ana kadarki internetten olsun oto dergilerinden olsun araştırmalarımda gerçekten iyi bir araç olduğu söyleniyor. Hatta peugeot un kendini aştığı bile söyleniyor. Ancak nihayetinde c sınıfı bir araçtan ve peugeot markasından bahsediyoruz. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın ancak biraz gerçekçi olmamız lzm diye düşünüyorum. Ben de eğer en full paketi bütün opsiyonlar eklenmiş halde 125 bin tl ye bırakırlar ise almayı düşünüyorum. Ancak bunun 1 kuruş üstünü veremem. Alışkanlığım gereği de orta paket veya daha alt paket araç da almam kesinlikle. Yani bu araçtan kesinlikle vazgeçerim.

Hocam kisaca ozetliyim bizim mantigimizda o parayi verdikten sonra bmw mercedes yada x baska birsey alirim mantigi var.Ki mantiklisida bu.Fiyat uygun olmazsa satilmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 16 Ekim 2016; 23:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Buna bu parayı vereceğime 1.6 T-GDI Otomatik Tucson'u 98.500 TL'ye alır aradaki farkı da yıllar içinde fazladan benzin tüketimine öderim.

Peugeot akıllanmıyor, 3008'ler de 308'ler gibi satılmayacak ellerinde patlayacak...

Alıntıları Göster
    en az 10 bin fazlalığı var allure dizel otomatik 123 değil 113 olur bayide pazarlık payıda 3 dersin 110 dan verirsen tipi falan çok begenen olur belki bir ihtimal ( rakiplerin cevap verebilecekleri çok cazip kampanya olmaz ise) derim. o da kesin değil belki çok düşük ihtimal.
    neyse bundan sonrasını bu fiyatlara alacaklar ve muhtemelen büyük hayal kırıklığı yaşayacak olan pejo düşünsün. burası türkiye arkadaşlar burada işler çok farklıdır.
    ..
    sonradan gelen kafaya takılan edit: alt ve çok daha ucuzu olan 2008 de bile olan grip kontrol özelliğini bundan araklıyorsan daha baştan milleti keriz yerine koyup , cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun ki bunu yemezler abicim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha_81 -- 16 Ekim 2016; 23:54:35 >

• Arkadaslar birde şunu belirteyim.Tucson ilk ciktiginda 110 civariydi en dolusu 109 108 arasida belki satildi.ilk gelen partilerde gaz tepkimesiyle alakali yazilimsal sikintilar oldu sonra duzeltildi.Insanlar cok denk gelmedi ama bizzat bayide arkadasim söylemisti.Ben 1 yil sonra ilk alanlardan daha ucuza aldim.Hemde sorun giderilmisti.Sportage ilk gelen araclarda 2012 de amortisor sorunu vardi sonra 2.partilerde duzeltildi.Dicem oki ilk partileri almayin biraz otursun arac ve fiyati.

Hocam 3008 inde dizeli vardi. Yanlis hatirlamiyorsam. Qasqai tutulup 3008 tutulmadiyaa bir yerlerde hata vardir.

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    hocam ikisini ayni kefeye koymak qq ye hakarettir.Eski 3008 i ben suv olarak gormuyorum.Yeti de suv ona bakarsak ama yazdigim gibi tip motor fiyat ücgeninde eski 3008 tipten kaybediyordu.Yani suv gibi degildi.Daha cok mpv gibiydi.qq ile onu kiyaslamak olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 16 Ekim 2016; 23:10:51 >
  • quote:

Hocam 3008 inde dizeli vardi. Yanlis hatirlamiyorsam. Qasqai tutulup 3008 tutulmadiyaa bir yerlerde hata vardir.
    Hala millet 115-130 aralığına takılıp kaldı. bu araç 100bin barajını geçerse rüyalarda buluşuruzu oynar. geçin bunları arkadaşlar 120 ye çıkarsa 308e ayıp olur. 100 kişiye sorsan pejo alırmısın diye 99u elektronik problem çıkıyormuş der. bu algı varken nasıl 130 bin ile piyasaya çıkar. kadjar, qasqai, tiguan varken bu fiyatları nasıl zikrediyorsunuz. pess valla.
  • Fiyat kesinmi arkadaşlar çok gizli tutulan bu fiyatlar nasıl oluyorda şimdi ortaya çıkıyor

Anladim hocam. Sayfayi meşgul etmek istemiyorum. 3008 hatta 5008 benimde hayalimi süslüyor ama bu fiyatlarla şu an zor. Araçlar güzel gelince gormek dokunmak ve kullanmak gerek tabi. Bir elestiride grip control olayina eger kaldirilmissa hata. 4*4 yok ama en azindan tüketiciyi avutacak ve 3008e yönlendirebilecek bir özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: liaison

Hala millet 115-130 aralığına takılıp kaldı. bu araç 100bin barajını geçerse rüyalarda buluşuruzu oynar. geçin bunları arkadaşlar 120 ye çıkarsa 308e ayıp olur. 100 kişiye sorsan pejo alırmısın diye 99u elektronik problem çıkıyormuş der. bu algı varken nasıl 130 bin ile piyasaya çıkar. kadjar, qasqai, tiguan varken bu fiyatları nasıl zikrediyorsunuz. pess valla.

Söylemek istediklerime tercüman olmuşsunuz hocam.

• Herkese merhaba, 2008 sahibi olarak yeni 3008 i merakla bekleyenlerdenim sebebi belki Peugeut ya yeni geçmem olabilir ama aracın iç ve dış görüntüsü gerçekten güzel benim bahsetmek istediğim hususlar ise araçta grip control olmaması gerçekten çok garip benim araçta var şuana kadar deneme amaçlı hariç hiç kullanmadım fakat suv aracın bir farkı olmalı, ikinci husus fiyat eğer forum da bahsedilen rakamlar ise ben tercih etmezdim nedeni ise o rakamı verdikten sonra diye başlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drsahinturk

Peugeot antalyadan bugün aldığım bilgiye göre 1.2 lerin gt-line yok

1.2 allure otomatik 114.000
    1.6 dizel allure otomatik 123.000
    1.6 dizel gt-line otomatik 135.000

olarak söylendi.

Boyle olacaksa hadi eyvallah hyundai tucson alacagim 117.000 tl ye veriyor geriye kalan 18.000 tl bir kac yillik yakit param olur

• Ben de bekleyenlerdenim.Türkiye'de pejo algısını yıkmak ve görünürlüğünü artırmak için güzel bir fiyattan girmesi gerekir. 308 de çuvalladılar. Aynı hatayı yapmazlar diye düşünüyorum. Bence otomatik için full paket gt line 120 alure ise 110 gibi gelseydi çok avantajlı olurdu.

• quote:

Mayıs ayından beri sabırla bekledik kendimizi hazırladık ama araç beklediğimizden 10-15 bin pahalıya geldi. GT Line dizel otm. opsiyonlarla 120-125 bine gelseydi çok iyi olurdu. Ama hala fiyat resmi olarak açıklanmadığına göre şansları var. Gerçekten bu araç uygun fiyata satılırsa qashqai'yi tahtından edebilir. Peugeot Türkiye'nin ilk etapta kar marjını düşürmesi ve satışa odaklanması lazım. Araç çok satılırsa algı bu araca döner. Çünkü qq'ye göre artıları çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doralak

Mayıs ayından beri sabırla bekledik kendimizi hazırladık ama araç beklediğimizden 10-15 bin pahalıya geldi. GT Line dizel otm. opsiyonlarla 120-125 bine gelseydi çok iyi olurdu. Ama hala fiyat resmi olarak açıklanmadığına göre şansları var. Gerçekten bu araç uygun fiyata satılırsa qashqai'yi tahtından edebilir. Peugeot Türkiye'nin ilk etapta kar marjını düşürmesi ve satışa odaklanması lazım. Araç çok satılırsa algı bu araca döner. Çünkü qq'ye göre artıları çok fazla.

Alıntıları Göster
    120 bin küsürlere şu anda audi Q3 leri veriyorlar ve bu araç 120 bin fiyatlardan gelirse siz gerçekten alırmısınız?

• Arkadaşlar.. Bazılarimiz umutla fiyatların uygun olabileceği ihtimali üzerinde duruyor fakat imkanı yok. Şöyle ki... Eski kasa 3008 Allure halihazirda 114. bin TL iken yeni aracın Allure versiyonu 120 den aşağı zaten olamazdı. Kaldı ki eski Allurenin muadili yeni Active olarak düşünüyorum ben. Tarihte yeni araçların (Makyajda bile) daha uygun ya da ayni fiyatta çıktığı görülmemiştir. Arkadasin verdiği fiyatlar doğru fiyatlardir. Net olmayan tek konu opsiyonsuz mu opsiyonlu mu...

• Acele etmeyin bir aya ikinci ele düşer istediğiniz fiyatlara alırsınız şimdi alacağınız araç zaten 2 aya eski model olacak

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.