Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.024
Cevap
649
Favori
2.666.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam konusu degil biliyorum ama tiguanin yakit tuketimi nasildi? 3008 in en buyuk avanyaji dizel otomatiği tiguana karsi ama peugeot turkiye bunu degerlendiremeyecek gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doralak D kullanıcısına yanıt
    100 bin liraya nasıl 2014-2015 320d alacağız merak ettim

Benim tahminim

dolu dizel otomatik 3008 115 bin
    orta dizel otomatik 3008 100 bin
    boş dizel otomatik 3008 95 bin

dolu dizel düz 3008 110 bin
    orta dizel düz 3008 100 bin
    boş dizel düz 3008 95 bin

dolu benzinli otomatik 3008 100 bin
    orta benzinli otomatik 3008 90 bin
    boş benzinli otomatik 3008 85 bin

olması gerekenlerde bunlar bence. yoksa değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 18 Ekim 2016; 18:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledox

Uzun süre eski kasa Peugeot 3008 kullanmış birisi olarak, yeni kasa gerçekten çok iyi duruyor. Özellikleri de çok çok iyi ancak TR'de marka algısı gerçekten çok kötü, 58 bine alıp 45 bine zor sattık. İkinci elde de kayıp oluyor.

Bu segmentte Tiguan var, Ateca geliyor,, Kuga 1.5 dizel otomatik olacak, 3008'in işi gerçekten zor. Satılması gereken bir araç aslında ama artık ben bilr almam diyorum, çünkü zarar her şeyden acı.

5 - 6 ay yeni kasa Tiguan kullandık, süper araç, sıfır aldık, sattık ve zarar etmedik. Peugeot'da bu yok maalesef

tiguan adam gibi doldursam 150.000 qq tipsiz hyundai kia çok yakıyor ateca markaya göre pahallı kodiaq bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@#!|\|

Arkadaşlar 125 üstü gtline alan arkadaşlar çıkacaktır, ama alanlar da belirli sayıda olur. 2017 yılı için ne yapacaklar fiyata 5000 tl modeline koydun diyelim, lansman fiyatından sonrada en az lansman fiyatının 5000ile 10000 üstüne çıkman lazım sonuçta lansman fiyatı demek özel fiyat anlamına gelir, 125 den sattın 2017 de model ve lansman fiyatı nı da ekleyin ce 5 ay sonra bu aracı 140.000 tl den fiyat vermen gerek, peki 5008 i kaça satıcaksın 160.000 tl ye mi. Daha önce belirttiğim gibi ver uygun fiyattan alsın herkes bak reklamın da alası olmuyormu, 1 sene sonra zaten tutulan araç oldunmu satışlar 10 katına çıkarırsın. Servistende 10 katını çıkarırsın.

Yok kardes. Lansman kavramından bizim anladığımız ile arac firmalarının anladığı farklı şeyler sanırım. Ateca falan da uçuk. Şu araçları yurdum İnsanı 2 ay bi almasın, görelim lansmanlarını.

• Türkiye'de lansman olayı çok farklı..
    İnsanlar için lansman=Offf çok havalı araba ilk ben alayım..
    Firmalar için lansman=Talep çok.. Ne tutturursak iteleyelim. Satılmazsa ilerde kampanya yaparız..

Alan razı satan razı durumu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 18 Ekim 2016; 18:34:07 >
  • SLKKVK S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben inanmıyorum birşeylerin değişeceğine. Hem 3008 için hem de ateca için bu büyük fırsattı ama kaçıracaklar gibi görünüyor.

• Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    Benzinli fiyatlarında hislerime tercüman olmuşsunuz.. 1.2 benzinli bakıyorum ama pahalı gelirse Toyota nin Yen'i gelecek aracını bekleyeceğim..

• dbgstudios kullanıcısına yanıt
    Bu ne hocam hepsini bir araya toplamışlar karşılaştırmalı test falanmi.

• Arkadaşlar tucson tiguan kadjar qq hepsi ile karşılaştırma yapmışlar bayi müdürü arkadaşım kadjar qq gitmiyor bizimkinin yanında dedi, tucsonla aynı ebad da olduğunu söyledi, bana sorsanız tucsonun üzerine kasa yok şuan c suv da.

• Aracın içini gösteren videoda gt koltuk yok, allure koltuk var, eger gt deri koltuklarda yoksa işte o zaman vay peugeot un haline.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Bu ne hocam hepsini bir araya toplamışlar karşılaştırmalı test falanmi.

Valla dostum şu ana kadar Türkiye'de ki çekilen Videolar bunlar incelemeler lansmandan sonra hızlıca gelir inşallah

• dün Çorum pejodan aradı satış temsilcisi cuma günü yeni 3008 in lansmanı var bekliyoruz sizi de diye. girişi ne kadardan olacak dedim en aşağı 120.000 dedi... bunların hepsi şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Eskisinin bagaj hacmi 430 lt idi alttaki kapağı da kaldırırsan 510 lt oluyordu yenisi de 430+90: 520 lt yani bi yanlışlık yok

Koskoca 3008'in bagajı yeni 308'le aynı diyorsunuz yani, valla Aktif İriyıl da arka arkaya ikisinin de bagajını gördüm bariz farklıydı bence verilerde daha olmasın :-)

quote:

Arkadaşlar tucson tiguan kadjar qq hepsi ile karşılaştırma yapmışlar bayi müdürü arkadaşım kadjar qq gitmiyor bizimkinin yanında dedi, tucsonla aynı ebad da olduğunu söyledi, bana sorsanız tucsonun üzerine kasa yok şuan c suv da.

Aynen... üstelik sıfırı kapış kapış gidiyor, 2. eli de güçlü yani, 2. el deseniz 8-10 bin km'deki benzinli Tucson'ları 80.000 TL'lere almak mümkünken bu arabaya hayatta 120-130 bin verilmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan -- 18 Ekim 2016; 20:43:50 >

• gt line da da deri koltuk opsiyonel
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM_K

gt line da da deri koltuk opsiyonel

Opsiyonel olması iyi birşey
    Peki alkantara odamı opsiyonel?
  • CEM_K kullanıcısına yanıt
    Ohh ne güzel koltukta opsiyon wv grubuna döndüler yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: nqs

dün Çorum pejodan aradı satış temsilcisi cuma günü yeni 3008 in lansmanı var bekliyoruz sizi de diye. girişi ne kadardan olacak dedim en aşağı 120.000 dedi... bunların hepsi şaka gibi

120 binden giriş yapacakmış öyle mi? O zaman piyasadan "çıkış" yapması da çok sürmez..
  • quote:

Arkadaşlar tucson tiguan kadjar qq hepsi ile karşılaştırma yapmışlar bayi müdürü arkadaşım kadjar qq gitmiyor bizimkinin yanında dedi, tucsonla aynı ebad da olduğunu söyledi, bana sorsanız tucsonun üzerine kasa yok şuan c suv da.

bende oyle düşünüyorum multimedya sistemi farklı olmasa avrıupaya göre elektrikli bagaj olsa sınıfının en iyisi qq hiç hoşuma gitmiyor kodiaq var ama fiyatı ateca gibi yüksek gelirse oda satmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 bine 308 alın. büyük teker taktırın. alın size yeni 3008. birbirlerinden ne farkı var. foruma yazanlar, yok 120-130 şişirip duruyorsunuz. muadilleri 80binden başlarken bunu 130a dayattınız.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.