Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.021
Cevap
648
Favori
2.665.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhendisos

Ben Fransız kaldım,anlayan varsa söylesin lütfen hangisi daha iyi?

Yabancı dil bilen bir arkadaş özet geçse çok iyi olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar forumda gördüğüm bir testte gt line 19 inç jant la grip control deneniyordu, sanırım kar testindede jant 19 inç gibi geliyor, aşağıdaki linki grip control hakkında bilgisi olmayanlar izleyebilir detayını anlamış olurlar, ben keşke izlemeseydim şimdi bu özellik olmadanda bu aracı almak üzer beni, tmm crv haricinde çoğu bildiğimiz araçlarda yani dizellerde 4*4 özelliği yok, ama insan istiyor, 400 euro maliyeti olan bir şeyi neden aldınız be arkadaş, ayrıca herkes izlerse jant ı görebilir.

Onur Akçayyoutube
    Yeni Peugeot 3008 Test Sürüşü - Türkiye'deki İlk İnceleme Videosu
    http://youtu.be/cfZBtB4Hf8U

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Arabaya bayildim. 2008 de 3008 de enfes araçlar.

Arabaya dandik tipsiz diyen daha insan evladı çıkmadı da fiyat ucuk.

Fiyat incelemesi yapmadım. Yarin bakarim, 2008'i 60.000 TL'den kaçırmamak vardı dizel hem de, ben bunu bilirim

• S@#!|\| S kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir haber gördüm;

"Peugeot 3008'in sürüş özellikleri içinse Advanced Grip Control adında sisteme yer verilmiş. Advanced Grip Control; orta konsolda bulunan düğme üzerinden kontrol edilen ve Normal, Kar, Çamur, kum, ESP kapalı olmak üzere beş faklı sürüş modu sayesinde optimize edilmiş çekiş, 18 inçlik M+S (Mud&Snow) tipi özel lastikler ve HADC (eğim iniş destek sistemi) adında tamamen yeni bir eğim iniş yardımcısı gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor."

Gönderdiğiniz testi seyrettim, 19'mu 18'mi ayırt etmek oldukça zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: santacruz

Şöyle bir haber gördüm;

"Peugeot 3008'in sürüş özellikleri içinse Advanced Grip Control adında sisteme yer verilmiş. Advanced Grip Control; orta konsolda bulunan düğme üzerinden kontrol edilen ve Normal, Kar, Çamur, kum, ESP kapalı olmak üzere beş faklı sürüş modu sayesinde optimize edilmiş çekiş, 18 inçlik M+S (Mud&Snow) tipi özel lastikler ve HADC (eğim iniş destek sistemi) adında tamamen yeni bir eğim iniş yardımcısı gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor."

Gönderdiğiniz testi seyrettim, 19'mu 18'mi ayırt etmek oldukça zor

19 jant.ile sanırım gridcontrol olmuyor du .

• fiyat bilgisi nerede? ben mi kaçırdım?
  • Bugün bir satış temsilcisi ile konuştuğumda; gelen araclarda grip kontrol yok fakat opsiyonel olarak istenebilecek dedi (iniş desteği grip control ile beraber ayni opsiyondaymis)

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

fiyat bilgisi nerede? ben mi kaçırdım?

Hocam bi' iki sayfa önce 1 arkadaş bayiden aldığı fiyatları söylemiş ( Gt line 135.000) ben de onun yalancisiyim temennimiz düşük ve rekabetçi fiyattan girmesi

• Bugün bayiden aradılar, fiyatın cuma akşamı saat 20:00 gibi açıklanacağı söylediler. Burayı da takip ettiklerini fiyatların henüz belli olmadığını belirti.

• 3008 gtline 3 kullanıcısına yanıt
    Paylaşılan Opsiyon listesinde gözükmüyor diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: posetcay

Ayni seyi ben de düşündüm. Gelen 3000 araçta yok muhtemelen gripler. 2017 de opsiyon olur diye bir yorum çıkardım.

• posetcay P kullanıcısına yanıt
    Hocam firmalar keşke buraları okusa da vatandaşımızın serzemişlerine kulak verse. Ben inanınmıyprum fiyatlar belli değil olayına. Çoğu insan öğrendi burdan fiyatları muhtemelen etkinliğe de gitmeyecek. Sırf kalabalık yapmak bak ilgi duyuluyoruz diye gözükmek için bu oyunlar. Baksana gtline da bile grip control yok diyor arkadaşlar. Bu donanım sözde araçtaki en üst donanım ama koymuyorsun. Yok hocam yok tüm firmalarda aynı kafa. Ben protesto edeceğim belli bir süre ta ki fiyatlar işime gelene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3008 gtline

quote:

Orijinalden alıntı: posetcay

Ayni seyi ben de düşündüm. Gelen 3000 araçta yok muhtemelen gripler. 2017 de opsiyon olur diye bir yorum çıkardım.

3000 tane araç mı gelmiş ?

• Bir önceki kasanın detaylı incelemesini aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz;
    Yenisi için de birçok soruya cevap bulmuş olacaksınız...
    otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr
    Peugeot 3008 - 1.6 HDi Premium Pack - Auto6R
    http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2016/07/peugeot-3008-16-hdi-premium-pack-auto6r.html

• Evet 2016 model 3000 araç. Tabi fiyatlar bu şekilde olursa o kadar aracı Ocağa kadar nasıl tuketecekleri mechul.

• 1.2 Active düz vites için 85.000 TL-90.000 TL olursa düşüneceğim ben de.. Ateca'nın fiyatından sonra her ne kadar 90.000 TL bandını geçecek diye düşünüyorum ama yukarıda bahsedilen 3.000 tane araç demek; biz satmak için getirdik demek bence.

Ayrıca resmen tadını çıkarıyorlar; bu kadar sündürmenin başka bir anlamı yok zaten. Ha fiyatları çakarlarsa beklenenden 5.000 hatta 10.000 TL yukarı zaten kimse uğramayacağı için bu kadar ilgi ne kadar uzun sürerse o kadar iyidir diyor olabilirler.
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Quashqai 1.2 otomatik vites başlangıç fiyatı kampanyada 80.350 TL. Eğer bu rakamla kapışamazlarsa işleri zor, halen ciddi bir Peugeot kalite problemi algısı mevcut insanlarda..
  • arkadaşlar bende uzun zamandır bu aracı bekleyenlerdenim kaporamıda verdim inşallah peugeot fiyatlarda uçmaz bizede ve bu güzelim aracada yazık olmaz :) hepimizin hemfikir olduğu konu aşağı yukarı şöyle ben şöyle araba yaptım böyle araba yaptımla olmuyor bu işler hele bizim ülkemizde hiç olmuyorum bizim ülkemizdeki sistem net halk hangi markayı trafikte daha çok gördü ona yöneliyor sen istediğin kadar masal anlat heleki peugeota yurdum insanının bakışını bu kadar önyargılı iken peugeotun fiyatları piyasaya girmek açısından çok makul tutması yoksa işleri çok çok zor
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    3000 degil hocam geçen sene sattigi araç sayısı belli ..300 den fazla olmaz ilk parti 3 ay sonra 2017 sonuçta. Hatta forum da ilk 500 araç için felan deniyordu lansman fiyatları için.

• S@#!|\| S kullanıcısına yanıt
    Eski 3008'in bagaj hacmi 512 Litre. Yeni 3008'in bagaj hacmi 90 Litre artırılmıştır. Yani. 512+90= 602 Litre olmuştur. Yeni 3008'in bagaj hacmi konusunda sanırım baskı hatası yapılmıştır. Eski 3008'in teknik bilgisi aşağıdaki gibidir.
    Bagaj hacmi (L) 512 / 1604
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.