Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.021
Cevap
648
Favori
2.665.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiz göstergesi ekraninin siyah kısımlarının kontrastı kötü görünüyor. Siyah kısımlar tam olarak siyah değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spirdal kullanıcısına yanıt
    Eskisinin bagaj hacmi 430 lt idi alttaki kapağı da kaldırırsan 510 lt oluyordu yenisi de 430+90: 520 lt yani bi yanlışlık yok

• 3000 adet ciddi bir rakam.5 ayda satmayı hedefleseler aylık 600 tane eder.308 Classic edition la bu şekilde sattı.
    3000 rakamı doğruysa pug sıradışı şekilde güzel fiyattan sunacak.

• Ben satış temsilcisinin yalancisiyim. Hatta Ocağa kadar satılması imkansız dedim. Emin olun satılacak dedi şaşırdım.

• Size peugeot fiyatlandirmasiyla ilgili bir kaç tavsiye de bulanayim;

Peugeot şimdi çok gazlı, mevcut 308 satışları da ilk 4 e girmişki muhtelemen ilk parti araçlarında kıl aldirmazlar. Gazını attıktan sonra kime ne tuttururlarsa... net bir fiyat politikalari kesinlikle yok.

Uc aşağı beş yukarı en dolu araç 130 olacaktir. Dizel otomatik olarak Selefi Tiguan var kadjar kaskai.

Ben açıkçası 2011 kullanılicisi olarak kullanılmıyor yatıyor peugeot tercih ederim. Ama dedigim gibi gazların atsınlar ondan sonra çok ıyi fiyata alınır.

• 110 115 civarı ful satarsa deli satar ama eski kasa alanlarin araçları elinde patlar

• 5.20i şu an 171 bin liraya ve 90bin sıfır faizle veriyorlar ellerinde 5000 tane varmış peugeot da böyle kampanya yaparsa satar

• anafor A kullanıcısına yanıt
    kadjar ve tiguan aracın kadranlarını inceledik içlerinde en iyi çözünürlüğe ve animasyonlara sahip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Eskisinin bagaj hacmi 430 lt idi alttaki kapağı da kaldırırsan 510 lt oluyordu yenisi de 430+90: 520 lt yani bi yanlışlık yok

Bunu ben de bilmiyordum, öğrenmiş oldum sayenizde.

Bagaj eskisine göre 90lt büyümüş dediklerinde, eskiyi de gördüğüm için zaten büyüktü, dev olmuştur dediydim; değilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas1000 -- 18 Ekim 2016; 14:29:58 >
  • Yeni Suv 3008'in lansmanı 21 Ekim'de Ankara Göral Otomotiv'de yapılacakmış:
    http://www.haberankara.com/yeni-suv-3008-ankara-da-gorucuye-cikiyor/54372/
  • Bugün öğle arası avcılardaki peugeot bayisine gittim. Gt-line uygun bir fiyaa gelecekse kapora vermek istiyorum dedim. Dizel otomatiği 140.000 i geçer dediler. ;) Şaka gibi ya. Peugeot 3008 defteri benim için kapandı

• arabayı görünce hepimizin dibi düştü...istiyoruz ki 100 e alalım...ama türkiyede ki araba piyasası tümm marka ve modelerderde hak ettiginin 15-20 bin fazlası...fiyat fiyat diye bagırdıkları egea bile 75 e dayanmış..

arabayı görmeden sürmeden kapısını toonggg diye kapatmadan degil kapora, zırnık vermem...ben müşteriyim kardeşim..onlar benim peşimden koşacak...yok sınırlı sayıda ,yok bitti bitiyo...yemezler...

ben o arabayı almazsam bitmem...1000 tane model var...ama sen o arabayı satamazsan bitersin...

bugün lancia aya araba almaya git...abi sınırlı sayıda elini cabuk tut diyorlar...bıraksınlar bu işleri..bizde madem kendimizi bilinçli müsteri sınıfına koyuyoruz..öyle davranalım arkadaslar...sazanlığın alemi yok...araba hak ediyorsa 140...etmiyorsa onlar düsünsün...yola gelsinler..
  • Ben kapora yatırırken 130 bin lira gibi bir rakam duydum eğer o civarlarda olucaksa almam dedim GT Line için. Satış danışmanı da gülüp hayır alakası yok o rakamlarla dedi. Eğer karşıma böyle rakamlarla bu aracı çıkartırlarsa giderim ikinci el bi QQ alırım 4-5 ay binerim o zamana da 3008 olması gereken değerlere düşer zaten gider onun da düşük km ikinci elini alırım... Tamam beğendik güzel araç da biz de keriz değiliz...

Ayrıca bir bilen varsa bana da söylesin. Dizel otomatik QQ aldık geçenlerde dolu paket cam tavan vs mevcut fakat araçta bir tek şöför camında tek tuşla açma/kapama mevcut. bir kaç sayfa önce paylaşılan o hareketli kurcalama videosunda dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama hiç bir camda tek tuşla açma/kapama yok? Şaka gibi değil mi ya bunun bi anlamı var mı neden bu özelliği kaldırdılar bunca paralara sattıkları araçlardan?
  • Arkadaşlar 125 üstü gtline alan arkadaşlar çıkacaktır, ama alanlar da belirli sayıda olur. 2017 yılı için ne yapacaklar fiyata 5000 tl modeline koydun diyelim, lansman fiyatından sonrada en az lansman fiyatının 5000ile 10000 üstüne çıkman lazım sonuçta lansman fiyatı demek özel fiyat anlamına gelir, 125 den sattın 2017 de model ve lansman fiyatı nı da ekleyin ce 5 ay sonra bu aracı 140.000 tl den fiyat vermen gerek, peki 5008 i kaça satıcaksın 160.000 tl ye mi. Daha önce belirttiğim gibi ver uygun fiyattan alsın herkes bak reklamın da alası olmuyormu, 1 sene sonra zaten tutulan araç oldunmu satışlar 10 katına çıkarırsın. Servistende 10 katını çıkarırsın.

• 1 ay önce bir arkadaşımıza qashqai 1.6 dizel otomatik PLATINUM PREMIUM PACK donanımlısını yani ful+ ful olanını 121 bin tl ye aldık bakmayın siz liste fiyatında 129.300 yazmışlar :) :) arkadaşıma yeni 3008 i beklemesini söyledim dedi fransıza helede peugeota bu paraları asla vermem dedi piyasada algınız çok net ey peugeot türkiye bunu kırmanın tam vaktidir verin şu araçları güzel fiyatlara bu işin sonuda 308 Classic Edition gibi olmasın
  • Yeni tiguana baktım az önce baya donanımlı araç 126 bin fiyat aldım aklım yine kaymıyor diyemem

• bjkoptimus kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    peugeot genel müdürlük crm müdürü naci beye bu talebinizi ilettim.
    linkedin üzerinden daha öncede önermiştim çok zaman önce 1 seneden fazla olmuştur.
    umarım takip edip sorularınızı cevaplarlar belkide uzun zamandır takip ediyorlar.
    Naci bey çok ilgili bir yönetici peugeotta zamanında bana çok yardım etmişti fuarda da tanışma fırsatım olmuştum.
  • Şu aracı uygun fiyattan verin de millet rahatça alsın be kardeşim, sonuçta C segmenti araç. SUV özellikleri tartışılır zaten (Grip Control de olmadığına göre).
    Bu aracın dizel otomatiğini alacak adam zaten 100 bini gözden çıkardı. Ama 100 bin geçildikçe eş dost diyor ki "o para pejoya verilir mi. 120 bine mis gibi 2014-2015 2.0 TDI A4 alınır. 2013-2014 3.20d alınır."
    Peugeot markasının insanlardaki algısı bu. Bu algıyı kırmak için tarihi fırsat olabilir yeni 3008. Umarım uygun bir fiyatla çıkar satışa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doralak

Şu aracı uygun fiyattan verin de millet rahatça alsın be kardeşim, sonuçta C segmenti araç. SUV özellikleri tartışılır zaten (Grip Control de olmadığına göre).
    Bu aracın dizel otomatiğini alacak adam zaten 100 bini gözden çıkardı. Ama 100 bin geçildikçe eş dost diyor ki "o para pejoya verilir mi. 120 bine mis gibi 2014-2015 2.0 TDI A4 alınır. 2013-2014 3.20d alınır."
    Peugeot markasının insanlardaki algısı bu. Bu algıyı kırmak için tarihi fırsat olabilir yeni 3008. Umarım uygun bir fiyatla çıkar satışa.

Şu an şirketteyim naptın aldınmı pejoyu diye dalga geçiyorlar, video atıyorum aaa en azından gidiyormuş diyorlar :)) bir Allahın kuluda çok güzelmiş al demedi, bende bu düşüncedeydim 3008 i görene kadar ama tasarımını çok beğendiğimden kapora verdim bekliyorum. Arkadaşlar gördüğü halde tenekedir o pejoya yanaşma manyakmısın diyolar. Yani Türkiyede pejo algısı budur senin bunu kırma niyetin varsa devrim yapıcaksın fiyatta malesef başka türlü olmaz.

Yani öyle bir noktaya geldimki 120 bine gtline verseler bile almicak duruma geldim :)) audide çok güzel kampanyalar var rotayı değiştirebilirim her an

• Uzun süre eski kasa Peugeot 3008 kullanmış birisi olarak, yeni kasa gerçekten çok iyi duruyor. Özellikleri de çok çok iyi ancak TR'de marka algısı gerçekten çok kötü, 58 bine alıp 45 bine zor sattık. İkinci elde de kayıp oluyor.

Bu segmentte Tiguan var, Ateca geliyor,, Kuga 1.5 dizel otomatik olacak, 3008'in işi gerçekten zor. Satılması gereken bir araç aslında ama artık ben bilr almam diyorum, çünkü zarar her şeyden acı.

5 - 6 ay yeni kasa Tiguan kullandık, süper araç, sıfır aldık, sattık ve zarar etmedik. Peugeot'da bu yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.