Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.021
Cevap
648
Favori
2.665.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grip control allure versiyonu için +400 Euro Fransa sitesinden kontrol edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adım gibi eminim Grip kontrolün olmamasinin sebebi Bizim Türkiyedeki Peugeot yönetimi.
    Yönetim dediki biz fiyatı belli bir seviyenin altında tutalım Grip kontrolü koymayalım. Göze batmayalim dedi. Ama ellerinizi yüzlerine bulastırdılar haberleri yok. Türkiye deki insanlar nasılsa cahil birseyden anlamaz gözü ile bakıyorlar. Grip kontrol bu cihazlarda yoksa. %100 almayı düşündüğüm arabadan an itibari ile vazgeçtim.

• grip kontrol olursa herkes alacak anladığım kadarıyla... Peugeot görüyordur elbet bunu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem SUV olduk diyip hem 4x4 olmayan araclarina opsiyonel dahi grip kontrol getirmemek anca bizim ulkede olur pess vallahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultimatetnctr

Adım gibi eminim Grip kontrolün olmamasinin sebebi Bizim Türkiyedeki Peugeot yönetimi.
    Yönetim dediki biz fiyatı belli bir seviyenin altında tutalım Grip kontrolü koymayalım. Göze batmayalim dedi. Ama ellerinizi yüzlerine bulastırdılar haberleri yok. Türkiye deki insanlar nasılsa cahil birseyden anlamaz gözü ile bakıyorlar. Grip kontrol bu cihazlarda yoksa. %100 almayı düşündüğüm arabadan an itibari ile vazgeçtim.

Bende makyajlı ford kuga düşünmeye başladım makyajsız kasa ford kuga yol tutuş olarak beğeniliyor manyetik 4x4 sistemi çok başarılı (hyundai tucson 4x4 ünden başarılıdır) sync 3 + sıda var alt markalarda en gelişmiş multimedya sistemi bence bakalım fakat 130.000 tl grip control 4x4 olmayan yükseltilmiş araca vermem ticari sınıftaki partnerde bile var yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 17 Ekim 2016; 19:33:52 >

• Bir şey sormak istiyorum. Hayalet gösterge diye tabir edilen gösterge ekranı sadece allure veya gt line donanımda mi var yoksa active donanımda da mevcut mu?

• shamsheytani S kullanıcısına yanıt
    Standart hocam o .
    Tüm donanımlar da var.

• Teşekkür ederim hocam. Şu araba düzgün bir fiyata gelirse güzel olurdu ama bekleyip göreceğiz

• abi kafayımı yediniz yaa. ne 120 si ne 130u. 308 den ne farkı var motor aynı şanzıman aynı. sadece kilosu 100kg fazla. 100bin bile vermeye imtina ederim.
  • Nasıl alıştırmışlarsa artık 130.000 pahalı 125.000 ucuz geliyor . Ne günlere geldik arkadaş . Babam öğretmen , almak istese herhalde iflas eder . Ah şu paranın gözü kör olsun parası olan tabi alsın .

• ganeja kullanıcısına yanıt
    mesele grip kontrol meselesi değil hocam mantalite meselesi.
    biz subaru forester almıyoruz ,bu grip kontrolden subarunun dillere destan çekiş kontrolü '' x mode'' asimetrik 4 çeker ile aynı işlevi beklemiyoruz , belki senede 2 kez bile kullanmayacaksın. 3008 i de zaten foresterin girdiği araziye sokmayacaksın. o yüzden olup olmaması alma yada almama sebebim olamaz.
    mesele: böyle maliyetsiz ufak bir ayrıntıyı bile daha baştan araçtan araklamak , tamam madem çok paragözsün bari opsiyonlara koy.
    ''Peugeot görüyordur elbet bunu..'' bilmiyorum görüyormu ama sanmıyorum pek gördüğünü... ama sonradan gördüğünde vakit çok geç olmuş olabilir .atı alan üsküdarı çoktan geçmiş olabilir . sonra durumu düzelteyim biraz indireyim derken buradaki 120/ 130 cu arkadaşları çok üzebilir...
    ...
    birde gözden kaçıyor ama bu model önümüzdeki aylarda gelecek 5008 suv için de basamak olacak , eğer pejo bu donanım fiyat hatalarıyla ilk basamakta takılıp düşerse yuvarlanırsa 5008 suv u hiç getirmesin daha iyi.ne fiyatı ayarlayabilir nede 3008den ötürü oluşan hayal kırıklığı ile 5008 e bakacak adam bulamayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha_81 -- 17 Ekim 2016; 20:30:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spark73

3008'de var ama Türkiye getirmiyor, büyük ihtimalle fiyatı daha fazla şişirmemek için. Fiyatı nasıl düşürecek, birşeylerde çalarak... Dediğiniz gibi 2008'in nerdeyse tüm modellerinde var.

Ayrıca çarpışma önleme sistemi gibi sistemlerde gerçekten fark yaratan sistemler ama getirmeye yanaşmıyorlar. Bunun standart olması rakiplerine göre çok ciddi fark yaratacak ve tercih sebebi olacaktır. Şu anda Mercedes'de A seriside dahil olmak üzere tüm modellerde bu sistem standart özellik.

Bende eşimin İbiza aracını değiştirmek istiyordum ama bu konuşulan fiyatlarla pek mümkün görünmüyor. Eğer böyle olursa 2008 bakacağım ve oradaki tercih sebebim grip kontrol ve çarpışma önleme sistemi.

Bu grip control yazılım değilmi.mekanik fiziksel ne fark oluyor araçta.

• 1.2 eat6 active ne kadar olur tahminen?
  • Hocam yazilimsal sanırım ama kesin olarak bilen arkadaşlar cevaplar . Demek istediğimiz şu :

"Yeni SUV 3008" sloganıyla çıkıyorsun ancak Suv'dan kasıt sadece yerden 2 karış yüksek olması . Neticede C segmenti bir arac ve yanlış hatırlamıyorsam 308 platformu üzerine kurulu . Yerden 10 cm yüksek ancak fiyat olarak geçiren gecirene . En azından bu donanım olsun istiyorlar ki hakları da . 120.000 ver B segmenti olan 2008 de olsun ama 3008 de olmasın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 17 Ekim 2016; 22:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Hocam yazilimsal sanırım ama kesin olarak bilen arkadaşlar cevaplar . Demek istediğimiz şu :

Yeni SUV 3008 sloganıyla çıkıyorsun ancak Suv'dan kasıt sadece yerden 2 karış yüksek olması . Neticede C segmenti bir arac ve yanlış hatırlamıyorsam 308 platformu üzerine kurulu . Derece 10 cm yüksek ve fiyat olarak geçiren gecirene . En azından olsun istiyorlar ki hakları da . 120.000 ver B segmenti olan 2008 de olsun ama 3008 de olmasın .

Ds5 o kadar güzel bir aracken nasıl satamadiysa aynısı 3008 inde başına gelir bu fiyatlarla.en guzeli diye 150 dolardan fazla vermem 😀sonuçta bu bir araç.

• Ben Fransız kaldım,anlayan varsa söylesin lütfen hangisi daha iyi?

• cansermo C kullanıcısına yanıt
    türkçede haydar yada muşta diyoruz demekki standart donanımla gelecek :)
  • Arabaya bayildim. 2008 de 3008 de enfes araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Arabaya bayildim. 2008 de 3008 de enfes araçlar.

Arabaya dandik tipsiz diyen daha insan evladı çıkmadı da fiyat ucuk.

• Benim şu an kullandığımdan bir önceki aracım 2011 model 3008'di ve geçen sene satana kadar da şanzımanı hariç çok memnundum 4 sene boyunca beni hiç üzmedi, söyleyeceğim o ki, o zaman grip controlü sadece 16" jant'la alabiliyordunuz, örneğin 17" jantlı model seçerseniz default olarak grip control olmuyordu. Hatta grip controllü 3008 aldığınızda üzerinde özel michelin mud&snow lastiklerle geliyordu. Belki de şu anki durum da aynıdır, yani hemen suçu Peugeot Türkiye'ye yüklemekten imtina etmekte fayda var, sonuçta GT line 19" lastikle geliyor o yüzden GT line'da olmaması kuvvetle muhtemeldir. Tabii benimki bir varsayım yanılıyor da olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.