Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
64.043
Cevap
650
Favori
2.669.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma gelmişken herkes Tucson, Kadjar, Qq, Tiguan'dan bahsetmiş . Bir de bunlara ek Yeni Sportage nasıl ? Tasarım anlamında yarışır , iç tasarım tucsondan modern tek eksiği sanırım benzinli olmasi . Sportagelerde de indirim var diye hatırlıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben spoyu inceledim kalite olarak çok beğendim iç mekanda baya geniş ferah duruyor bi bagaj çok büyük değil full donanım olanı 127 bine veriyorlar

• Yaklaşık 1 buçuk gün sonra herşey belli olacak: fiyatı, aracı tamamen inceleme şansı bulacağız. qq yi beğenmesemde pazar lideri, pazar liderliğini bu araça fiyatı ile de yansıtırsan belki pazar lideri olur. Peugeout wv grubunu kendine rakip görüyormuş, fiyatta da rakip görmesin sonuçta. Bu araçta en önemli detay fiyat.

• Fiyat uygun gelirse benim alacağım araç 3008 olacak. Şöyle ki;

Yılda 30 bin km yaptığım için dizel (düşük yakıt masrafı), eşim de kullanacağı için otomatik, çocuğum olduğu için rahat bagaj (SUV) ihtiyacım var. (Sedan araç sevmiyorum pek. Bagajın yükleme ağzının dar olması ve dip kısmına erişmek zor olduğu için kullanışsız geliyor bana.)

Alternatiflere baktığımız zaman 1.6 dizel otomatik olmadığı için tiguan ve tucson bende hemen eleniyor malesef. 2.0 dizelleri zaten ÖTV yüzünden mantık dışı fiyatlara ulaşıyor.
    Kadjarın tipini beğenmiyorum yükseltilmiş clio gibi duruyor. Qashqaide ise bagaj yetersiz ve xtronic şanzıman keyifsiz bir sürüşe neden oluyor.
    CR-V motor şanzıman olarak çok iyi ama akıl dışı fiyatlar isteniyor. Üstelik önümüzdeki yıl kasa değiştirecek.

3008'i ise gerek iç ve dış tasarımı gerekse motor şanzıman olarak beğeniyorum. Ancak yine en belirleyici kriter fiyat olacak.

Şayet Peugeot eski kasa 3008 in liste fiyatına göre bir fiyatlandırma yaparsa büyük hata eder. Şu an Türkiye piyasasını C SUV'da domine etmek için ellerinde büyük bir fırsat var. Herşey Cuma akşamı açıklanacak fiyatla belli olacak. Bakalım piyasayı iyi analiz edip uygun bir fiyatla mı girecekler yoksa "benim malım bu fiyatı da bu kardeşim, sattığım kadar satarım satamazsam da çok dert değil" mi diyecekler göreceğiz.

• Aynen bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım fiyatlar iyi olursa cumartesi hayırlısı ile test suruşu pazartesi itibarı ile yeni 3008 bana hayırlı olsun 😁 en fulune opsiyonlar dahil 120 üzeri fiyat çekerlerse kaporamı alıp yoluma bakarım 3 aydır daral geldi arabasızlıktan 😈

• quote:

Orijinalden alıntı: liaison

abi kafayımı yediniz yaa. ne 120 si ne 130u. 308 den ne farkı var motor aynı şanzıman aynı. sadece kilosu 100kg fazla. 100bin bile vermeye imtina ederim.

Hep böyle, sadece Pejo değil ki. Her araç için geçerli bu. VW SUV'larına farklı motor ve şanzıman mı koyuyor ? Hyundai farklı mı koyuyor ? Cidden ileri düzey saçma olmuş yazdığınız. Haklılık payı var, ama saçma.
  • Günaydın...teşekkürler belki c suv alacaklara bi fikir verir diye yaptım.elit plus fiyat listesinde 2 tane var nedeninin ne olduğunu bilmiyorum..bunlar liste zaten pazarlık payları yok.

• Grip kontrolü koymamaları, belki fiyatı düşürecektir 2-3k ama bunun farkında olan kullanıcıları üzecek vazgeçirecektir de. yükseltilmiş 308 diye yorum yapanların haklılık payı artıyor. Hatta 308 de, 2008 de var ama buna koymadık nasıl bir mantık. Şu anda forum eleştirilerini okuyup bunlara hazır cevaplar hazırlıyorlardır :). Kaparo yatırmıştım, dün akşam üstü aradım kaparoyu çekmek istiyorum dedim, lansmanı bekleseydiniz çok az kaldı diye ısrar etti delikanlı. Sırf çok kibar biri olduğu için kırmadım. Ben vazgeçtim, lansmanda bana boşuna zaman ayırma dedim kapadım. Neden mi vazgeçtim. Fiyatı açıklamamalarının nedeni birden insanları gaza getirmek olarak görüyorum. Lansmanda kaç kişi el sıkışacak dikkatle izleyeceğim. Şiddetle tavsiyem fiyat açıklandıktan sonra 1 hafta kadar bekleyin, düşünün, okuyun. Özellikler ve fiyat belirleyici olacak herkes için, ama ben ilk alan grupta olmaktan kesin vazgeçtim. Bu satış şekli hoş değil. Neymiş fiyat lansmanda açıklanacak, peki mantıklı bir nedeni var mı? Yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: medusa44

Grip kontrolü koymamaları, belki fiyatı düşürecektir 2-3k ama bunun farkında olan kullanıcıları üzecek vazgeçirecektir de. yükseltilmiş 308 diye yorum yapanların haklılık payı artıyor. Hatta 308 de, 2008 de var ama buna koymadık nasıl bir mantık. Şu anda forum eleştirilerini okuyup bunlara hazır cevaplar hazırlıyorlardır :). Kaparo yatırmıştım, dün akşam üstü aradım kaparoyu çekmek istiyorum dedim, lansmanı bekleseydiniz çok az kaldı diye ısrar etti delikanlı. Sırf çok kibar biri olduğu için kırmadım. Ben vazgeçtim, lansmanda bana boşuna zaman ayırma dedim kapadım. Neden mi vazgeçtim. Fiyatı açıklamamalarının nedeni birden insanları gaza getirmek olarak görüyorum. Lansmanda kaç kişi el sıkışacak dikkatle izleyeceğim. Şiddetle tavsiyem fiyat açıklandıktan sonra 1 hafta kadar bekleyin, düşünün, okuyun. Özellikler ve fiyat belirleyici olacak herkes için, ama ben ilk alan grupta olmaktan kesin vazgeçtim. Bu satış şekli hoş değil. Neymiş fiyat lansmanda açıklanacak, peki mantıklı bir nedeni var mı? Yok!

Fiyatın lansmanda açıklamaların onlar için bir faydası var çünkü fiyat yüksek olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5DFA3868 -- 20 Ekim 2016; 10:13:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• doralak D kullanıcısına yanıt
    Benim hislerimede tercüman olmuşsunuz , aynı durumdayım.
    2 ay sonra eski model kalacak artı kronik sorunu vs bilinmeyen piyasasınin henüz ne olacağı belli bile olmayan arac icin 100/105 bilemedin gırtlak dolu 110 gibi bir fiyat var kafamda ama umidim pek yok acikcasi üstü bana full zarar yazar gibi geliyor, ama alacak olan alır karisamayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal21tr

quote:

Orijinalden alıntı: medusa44

Grip kontrolü koymamaları, belki fiyatı düşürecektir 2-3k ama bunun farkında olan kullanıcıları üzecek vazgeçirecektir de. yükseltilmiş 308 diye yorum yapanların haklılık payı artıyor. Hatta 308 de, 2008 de var ama buna koymadık nasıl bir mantık. Şu anda forum eleştirilerini okuyup bunlara hazır cevaplar hazırlıyorlardır :). Kaparo yatırmıştım, dün akşam üstü aradım kaparoyu çekmek istiyorum dedim, lansmanı bekleseydiniz çok az kaldı diye ısrar etti delikanlı. Sırf çok kibar biri olduğu için kırmadım. Ben vazgeçtim, lansmanda bana boşuna zaman ayırma dedim kapadım. Neden mi vazgeçtim. Fiyatı açıklamamalarının nedeni birden insanları gaza getirmek olarak görüyorum. Lansmanda kaç kişi el sıkışacak dikkatle izleyeceğim. Şiddetle tavsiyem fiyat açıklandıktan sonra 1 hafta kadar bekleyin, düşünün, okuyun. Özellikler ve fiyat belirleyici olacak herkes için, ama ben ilk alan grupta olmaktan kesin vazgeçtim. Bu satış şekli hoş değil. Neymiş fiyat lansmanda açıklanacak, peki mantıklı bir nedeni var mı? Yok!

Fiyatın lansmanda açıklanmaların onlar için bir faydası var çünkü fiyat yüksek olacak

Aynen, başka türlü de almaya hevesli bu kadar adamı toparlayamacakları bir fiyat olacak her halde.

Şimdi bu arabaya 140 çekseler kimse showrooma bile gitmez, bari fiyatı gizleyelim, belki fiyat performansa takılmayan birileri alır bu arabayı lansmanda mantığı güdüyorlar gibi..

Ya da tersini düşünelim fullu 115 oldu. Herkes cuma gecesi sipariş mi verecek?

• 115.000 ben hayırlı olsun derim.

• doralak D kullanıcısına yanıt
    Benim ihtiyaçlarım da sizinkiler gibi.

Bu yüzden şu an 2013 model captiva kullanıyorum. :Araç her türlü işimi görüyor aslında değiştirmek istemiyorum ama 2 yıl oldu. Değişiklikte arıyorum.Birde 9.3 ortalaması olması artık fazla geliyor.

şu an ikimizin kriterlerine en iyi qq uyuyor. her ne kadar cvt olsada. sonuçta piyasa lideri.

fakat 3008 i almamız için gg den bir farklı olmalı. o da fiyat.

en azından qq listesinden yüzde 5 aşağı olsun kimillet qq ile arasında kalmasın.

bu neden dolu bir 3008 in 115 civarı olması bekliyorum. otomaatik dizel olan modeli için
  • 115 e bende hayırlı olsun derim, test sürüşüde yaptıktan sonra tabiki, pejo için dönüm noktası kafalarında uçuk rakamlar varsa değiştirsinler piyasa lideri olsunlar 1 günleri var
  • 115 e hayırlı olsun gurubuna beni de yazın.

Toplu alalım bir bayiden.

• savas1000 S kullanıcısına yanıt
    evet bendende 115 çalışır full olanına benide yazın
  • Beni de 115 bin Rüyanda görürsün kısmına yazın fullune

• quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Beni de 115 bin Rüyanda görürsün kısmına yazın fullune

Allah da sizi güldürsün

• Beni de "115'e ancak benzinli verirler,o fiyatla da avuclarini yalarlar" diyenler grubuna.

• Yarın yüzleşiliyor gerçeklerle sanırım (;

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.