Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
35
Favori
27.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Motor 408 için az geliyor ama allure donanım 3008’de kötü. Bence peugeot alınacaksa Gt alınmalı. Bende 2008 allure var. Ki yeni 3008’de ön park sensörü yok benimkinde var ama keşke Gt alsaydım diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3008 için fiyat alanlar paylaşım yapabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi haftalar öncelikle.. Yeni 3008 Hybrid GT alma aşamasındayım. anlık 2018 model 1.6 Gt Line dizel 3008 sahibiyim . Yeni 3008 hybrid videolarının çoğunu izledim ve arabayı da bir hayli araştırdım. Ancak birkaç konuyu tam öğrenip netleştiremedim. Bilgisi olan arkadaşımız varsa cevaplayabilirse memnun olurum.

1. Yeni 3008 için videolarda ve tanıtımda elektrikli ve eller serbest bagaj deniyor. Ancak herkes anahtar ile aç kapa yapıyor. Yeni 3008 de bizim şimdiki aracımızda olduğu gibi ayakla (sensörlü ) acma kapama ve tüm aracı kilitleme yok mu?
    2. Yeni 3008 Hybrid araç çalıştırıp ilk kalkışta benzinle mi elektrikle mi kalkış yapıyor? ne zaman birinden diğerine geçiş yapıyor?
    3. Yeni 3008 Hybrid GT pakette normal verilen araçta koltuk soğutma ve masaj özelliği var mı ? Bayiye ısıtma , soğutma ve masaj sorduğumda var dedi. Ancak tanıtım broşürlerinde bu iki özellik GT için opsiyonel ve deri koltuk seçenek ile alınabiliyor yazıyor? Kesin öğrenemedim yani . Bilgisi olan var mıdır ? Vakit ayırıp cevap yazan olursa şimdiden teşekkürler

• metinbahadir M kullanıcısına yanıt

ilk gelen araçlarda nappa deri koltuk olduğu için masaj soğutma vesaire mevcut aldığınız fiyat nedir ?

1-GT modelde bagaj açma eller serbest mevcut

2- ilk çalıştırma benzin, akabinde fazla güç gerekmiyorsa hemen motoru kapatıp elektrikle aracı yürütüyor, gaza basınca doğal olarak benzin motoru çalışıyor ,motor açıp kapama işini kendi aracın güç ihtiyacına göre belirliyor,yokuş aşağı inerken genelde gaza basmıyorsanız hemen elektrik moduna geçiyor mesela

3-bu gelen GT pakette deri koltuk ve masaj için ekstra istemiyorlarmış dediklerine göre,sonrasında bunlar ekstra olarak sipariş veriliyor anladığım kadarıyla,focal ses sistemide şuan standart sanırım sonra ücret alınacak gibi algıladım

Peugeot bu ilk sevkiyatta 1000 araç getirdiyse Gt lerin hepsinde yukarı saydıklarım standart ,sonra ki gelen partilerde masaj -deri- ....gibi özelliklere fark alacakmış benim duyduğum o yönde

• concordet72 C kullanıcısına yanıt

söyledikleriniz harfi harfine doğru kimi arasam elimizde gt yok diyor olan da 5008 ile aynı fiyatı söylüyor :)

• E-3008 için internet sipariş kapatılmış.

• ozilix O kullanıcısına yanıt

dün şançelik'e uğradım 1800e veririm allure abi diyor :)

Merhaba,tüm forum üyelerine bilgi mahiyetinde mesajınız ile ilişkilendirerek bir not düşmek isterim:

1. Başka araçlarda belki elektrikli bagaj elzem olmayabilir ama bu araca şart imiş.Bagaj kapağı çok büyük ve ağır,açıkken tutamaçtan çekip kapatmak için epey sert ve güçlü olmak gerekiyor.Kadınlar için ekstra zor olduğundan bir yere kadar bagaj içindeki tutamaç ile çekip sonra elleri ile bagaj kapağına üstten bastırarak ancak kapatabiliyorlar.Bu da kapağın yüzük vs ile çizilmesi için zemin hazırlıyor.

3. Önceki 3008 im GT paket idi.Focal ile birlikte geliyordu.Fakat Peugeot un FOCAL i diğer markaların opsiyonel ses sistemi gibi değil.Güncel aracım Allure e-3008 ve ses kalitesi acısından neredeyse

farksızlar.GT donanım alma sebeplerinden birisi FOCAL olanlar için gönül rahatlığı ile değmez diyebilirim.

• edolma E kullanıcısına yanıt

ön park sensörü bile yok hanımlar için elzem oluyor

• inova16 İ kullanıcısına yanıt

İmkan varsa bekleyin. %40 ötvli en düşük matrahlı aracın (1450₺) nihai fiyatı 2436₺. E 5008 GT için bile peşin alımda 2500₺ diyorlar. Severek ve isteyerek hem E 3008 GT hem de E 5008 GT %10'a gelecek diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozilix -- 18 Kasım 2024; 16:45:23 >

acelem yok 230e x drive şansı doğdu biyerden 2150 bandına alabilirsem onu alacağım

Ben de ikilemdeyim. Yeni yıl ile beraber GT paketin % 10 ötvye girme ihtimali daha da azalıyor. Önümüzde de sadece 1 ay kaldı yeni yıla. GT beklerken olmazsa Allure'yi daha pahalıya alma durumu da seçenekler arasında. Çinli rakipleri gibi elektrik odaklı olmadığı için GT getirelim, % 10 a sokalım daha çok satalım gibi çok da düşünmeyebilirler. Yukarıda bir arkadaş Allure versiyonun firma için daha kazançlı olduğunu açıklamıştı detaylıca.İç dizayn olarak bana çok hitap ediyor, aklımdaki tek seçenek diyebilirim ama sonuç olarak Allure şimdi alıp konuyu kapatmalı mıyım yoksa % 10 GT beklemeli miyim kendi adıma çok kararsızım.

Merhaba yeni 3008 GT yok diyorlar ama siz hangi bayide kaça buldunuz acaba

• inova16 İ kullanıcısına yanıt

Ön Park sensörü ve elektrikli bagaj,bir süre sonra kit olarak Peugeot tarafından satışa sunulur diye bekliyorum.Hatta birkaç mesaj önce İngiltere'de ön park sensörü kitinin resmi olarak satıldığınıa dair bilgi de vardı yanılmıyorsam.

• edolma E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam satışta şu an oranın sitesinde

peugeot accessories
    Genuine Peugeot Front Parking Sensors Kit - Set of 4
    https://peugeot-accessories.co.uk/genuine-peugeot-front-parking-sensors-kit-set-of-4

• bize ne zaman ve kaç liradan gelir acaba ön sensor??

• Paspas ve bagaj havuzu arayanlar için, rizline hybrid model sitelerine eklenmiş.

• uTqx U kullanıcısına yanıt

fotoğraflardan paspas için kullandıkları kauçuk malzemenin yumuşak ve parlak olduğunu düşünüyorum bu da benim şahsi fikrim aracı ucuz gösteriyor ,1860 tlye servisten orjinal paspas aldım mat ve sert kauçuk, paspasların arkasında poland yazıyor polonya üretimi, bence daha iyi.

bagaj için ürettikleri havuzda 2 farklı konum için ayrı ayrı üretilmiş bu da bence pratik değil, konum değiştirmek isteyince ne yapacağız? 2 farklı konum içinde alamayacağımıza göre bence bu da tam olmamış, tüm bunlar benim şahsi fikirlerimdir, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concordet72 -- 19 Kasım 2024; 15:4:58 >
    Evet parlaklık ve bagaj pozisyonu için ben de aynısını düşünüyorum. Orjinali daha güzel duruyor ancak onda da pedal kısımları boş. Daha önceki araçlarımda da bu paspasları kullandığım için biraz da alışkanlıktan sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uTqx -- 19 Kasım 2024; 15:6:25 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.