Aldığımdan beri bende hiç olmadı. Stabilite konusunda çok memnunum. Ne car playde ne de bt bağlantısında sıfır sıkıntı yaşadım. |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (13. sayfa)
-
-
Önceki araçlarında çalışan bir sistemi nasıl olurda bu araçta çalıştıramazlar anlaşılır gibi değil.
-
Bekliyoruz bir arkadaşla beraber bizde. İnceleme konusunda bir bilgim yok maalesef.
-
10 gün önce E-3008 Allure aracımı 1 aylık bekleme sonucunda nihayet teslim edildi. 4 sene boyunca 2020 model dizel 3008 kullanan birisi olarak ilk izlenimlerim ; eksi taraflarıaracın içi bir önceki aracım kadar geniş değil , daha kalın direklerden dolayı çevre kontrolü kısıtlı, yan aynalar daha küçük , kör nokta uyarısı olmadığı için şerit değiştirirken aynalara çok güvenemiyorum , yan gözle kontrol yapıyorum, radyoda istasyon değiştirmek daha zor , ya uzanıp ekrandan yapacaksınız yada direksiyon üzerinden yapılacak fakat direksiyon üzerindeki tuşlar biraz kullanışsız. Halbuki bir önceki 3008 de istasyonlar yuvarlak düğme ile değiştiriliyor , ses düğmesini çevirice radyo aılıyordu , bu araçta radyo tek hareket ile açılmıyor
Pozitif tarafı sessiz oluşu , araba özellikle spor modunda iken çok seri , klima veya ısı pompası kullanılmadığında yakıt masrafı daha düşük , aracın uydu üzerinden kendi navigasyonu var., kablosuz android ve Car play özelliği var, koltukların döşemesi daha kaliteli.
-
Bu arada elektrikli araç kullanan arkadaşlara tavsiyem ısınmak için sadece ısı pompasından gelen havayı açın , klima ekranında AC özelliğinin kapalı olmasına dikkat edin. İlk günlerde bunu dikkat etmemişim , ocağıma incir ağacı dikecekti az daha. 10 günlük deneyimine göre ısı pompasını çalıştırmazsam yakıt tüketimi 100 km de 11 - 13 kwsaat arası, ısı pompası açık olduğunda 19-21 kwsaat arası. Araçla hediye verilen kamerayı açıkçası çok beğenmedim , görüntü almak için sd kartı çıkartıp bilgisayara takmak gerekiyor. Bu devirde sd card yerine bu iş flash bellek ile yapılsaydı daha pratik olurdu.
Bu arada paspas almadım, bayiden paspas alan arkadaş varsa fiyatını ve kullanışlı olup olmadığını yazabilirmi. -
Güle güle kullanın. Ben de 1.5 dizel allureden geçeceğim. Biz bekliyoruz daha. Sipariş formunda MKTT 9 Aralık yazıyor. Tahmini teslim tarihi bu sanırım. 20 gün demişlerdi ama bakalım. Ön park sensörü için sizinsesiniz ile kayıt açtırıp görüştüm ama olumsuz yanıt aldım. İleriki dönemlerde halledilir sanıyorun.
-
E-3008 allure sahiplerine bir sorum olacak. Ön iklimlendirme çalışıyor mu? Bende araç her sabah 03:00 şeklinde açıldığı için zaman ayarı yapsam da çalışmıyor. Bu kadar sorunlu bir araç nasıl olur da satılır anlamak mümkün değil. Alırken satış temsilcisi TOGG için tonla laf etti, kendi araçlarını da gördük.
-
bende de her başlangıçta 03.00 oluyor,ön iklimlendirme de zaman ayarı nasıl yapılıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concordet72 -- 26 Kasım 2024; 9:8:9 > -
-
Merhaba, öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Ben de E3008 siparişi verdim, teslimi bekliyorum. Size sorum olacak. 11-13 kw gerçekten çok iddialı bir rakam. Nasıl bir kullanım tarzını var acaba, daha çok trafikli mi ya da rejen seviyesini 3te mi kullanıyorsunuz, tüketim ve kullanış tarzınız konusunda biraz daha detay verebilir misiniz? bir de ısı pompası açıkken 19-21 demişsiniz, klima açıkken mi demek istediniz? Eğer öyle değilse çok yüksek geldi, klima açınca 25lere mi ulaşıyor acaba? Teşekkür ederim.
-
Şu forumu daha önce görseydim kesinlikle bu aracı almazdım.
I've had the e 3008 now for one week - Which Mobility Car Forum
-
Bende klima kapalıyken 17-19kwh tüketim var. Hele son şarj sonrası gördüğüm rakam 40kwh.
-
73kw bataryalı bir araç için sıkıntılı menziller ama elektirikli arabalarda açık ara farkla en mantıklısı büyük bataryalı olanı değil, büyük batarya ağırlık demek , bir elektirikli arabada bakılması gereken 1 numaralı şey aerodinamidir verimlilik açısından (ortalama tüketim). Uçaklar gibi yuvarlatılmış hatlar, gizlenmiş kapı kolları , coupe tarzı tasarım , aerodimayle uyumlu jantlar, kaportada güçlü ama hafif elementten yapılmış kaplamalar , daha az tesisat kablo vb
50kw batarya ile 500km giden
100kw batarya ile 900km gidiyorsa
Günün sonunda parasını hak eden ve tasarruf sağlanan 50kw lik model oluyor fayda/fiyat yani .. Wltp ye özetle çok itimat etmemek gerek -
Herkese merhaba öncelikle yeni katılım sağlıyorum . Kullanıcı yorumu ve bilgi birikimi açısından benim için gayet faydalı bir konu oldu.
07.11.2024 tarihinde Volkswagen T-Roc aracımı sattım ve 3008 allure hybrid almaya karar verdim ve kapora ödedim. 12.11.2024 tarihinde paranın tamamını ödedim. İlk tarihte bana aracın 7-10 gün arası geleceği gümrükte olduğu söylendi. En geç 15 gün içerisinde geleceği söylendi. Motor ve şasi numarası ilk günden beri belli. Hiçbir şekilde aracımın durumuyla alakalı bilgi alamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? Araç hakkında neden bilgi alamıyorum. Süreç normal mi ? Bu aksaklığı herkes yaşıyor mu ?
-
öncelikle hayırlı olsun,allure hibrit bende kullanıyorum, yaklaşık bende 2 hafta beklemiştim yeni sistemde motor şase belli de olsa (bende de belliydi) aracın yeni noterlik sisteminde kaydı için artes diye bir belge var, bu belge yoğunluktan dolayı geç çıkıyor tüm bekleme süresi bu yüzden oluyor maalesef
-
sağolun size de hayırlı olsun . Bu açıklamayı günlerdir aramama rağmen müşteri hizmetleri yapamıyor , kurumsallık anlayışı süreç yönetimi gerçekten çok kötü. İnşallah araçtan memnun kalırız. Yıllarca VW grubu kullandım 2024 1.5 Formentor(eski kasa) arasında kararsız kaldım inşallah pişman olmayız.
-
Merhaba, son şarj sonrası 40 derken neyi kastettiniz acaba?
-
İyi ki attınız hocam şimdi inceledim ben de baya yardımcı olan bir içerik. Teşekkürler. -
Merhaba , İzmirde yaşıyorum , işe gidiş gelişlerde trafik genelde yoğun olduğu için eco modunda kullanıyorum, rejen seviyesi 3 te kullanıyorum. Böylece neredeyse fren pedalına basmadan aracı kullanıyorum , fren disk ve balatalarının ömrü uzuyor , hemde araç daha çok şarj oluyor. 11-13 arasını hafta sonu gündüz saatlerinde far , ısı pompası kapalıyken , trafiğin çok olmadığı yollarda kullanırken gördüm. Hafta içi kullanımda far , ısı pompası açık olduğu ve dur kalk yaparak kullandığımdan 19-21 civarını görüyorum genelde.
-
Merhaba , sizede hayırlı olsun , teslimat evraklardan dolayı 1 - 2 hafta gecikebiliyor. Aracı teslim almadan serviste ön park kitini taktırmak istedim fakat servis buna yanaşmadı, aracın elektrik sisteminin garantisinin bozulacağını söyledi . Aracın garantisini bozmamak için dışarıda da taktırmam, artık bu şekilde kullanmaya alışacağız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X