Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
401
Cevap
33
Favori
22.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Liste fiyatı 2750 olan aracı nasıl o fiyatlardan verebiliyorlar?

• yigidoibo Y kullanıcısına yanıt

Aracın %30 u ÖTV farkı. %10 üzerinden fatura kestiği anda rakam ₺1900 oluveriyor. Gerisi elden. Pandemi başından beri alışıldık haller.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

%10 dan kesildiğinde alan için de risk içermiyor mu? geriye dönük vergi kaçırmaya sebep işlem yapmasınlar??

• concordet72 C kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Peugeot Türkiye'ye aşağıdaki maili atmıştım. Akabinde sizinseniz kayıt açıp daha sonradan olumsuz olarak bana geri döndü. İleriki tarihlerde talep artarsa uygulayabilirler bence.

Sayın Peugeot Yetkilileri,

İngiltere'deki Peugeot Aksesuarları web sitesinde, "Genuine Peugeot Front Parking Assistance 4 Sensors" Link ürününün satışa sunulduğunu gördüm. Bu ürünün, Türkiye'deki Peugeot bayileri veya yetkili servisleri aracılığıyla satın alınıp alınamayacağı konusunda bilgi almak istiyorum.

Yeni Peugeot 3008 model aracıma bu sensörlerin sonradan montajı ile ilgileniyorum ve Türkiye'de de bu ürünün temin edilebilir olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Eğer mümkünse, bu ürünün Türkiye'ye ithalatı ve montajı ile ilgili süreç hakkında bilgilendirilmek isterim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden cevabınızı bekliyor, ilginiz için teşekkür ediyorum.

• Tekrar olacak ama, e 3008 sahipleri arasında ön iklimlendirme çalıştırabilen var mı? Varsa lütfen aracın yazılım sürümü bilgisi gönderebilir mi?

• yigidoibo Y kullanıcısına yanıt

Şu anda sarı sitede 2350'ye deri opsiyonlu e 5008 gt var. Kimlere hangi koşulda bu araçları kaça satıyorlar anlamak mümkün değil. Ekimde 1880'e e 3008 allure almış biri olarak gayet kazıklandığımı düşünüyorum.

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)
  • ozilix O kullanıcısına yanıt

Açık şekilde vergi dolandırıcılığı var. Fiyat listesinde % 40 ötv'li fiyat. Satış sırasında vergiyi düşük gösterip, el altından vergiyi cebe indirme var. Cimer'e toplu şekilde bu durumu açıklayıcı şekilde yazmak gerekir diye düşünüyorum. En ufak şüpheli durum araştırılıyor malum şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleli_1717

Açık şekilde vergi dolandırıcılığı var. Fiyat listesinde % 40 ötv'li fiyat. Satış sırasında vergiyi düşük gösterip, el altından vergiyi cebe indirme var. Cimer'e toplu şekilde bu durumu açıklayıcı şekilde yazmak gerekir diye düşünüyorum. En ufak şüpheli durum araştırılıyor malum şu anda.

Hesap hareketlerinden istenirse bu dolandırıcılık çok basit şekilde ortaya çıkarılabilir. Güzel bir açıklayıcı metin ile Cimer'e yazmak lazım.

• kaleli_1717 K kullanıcısına yanıt

toplu şekilde yazmak diye bir yöntem yok ama , herkes kendi adına şahsi başvuru yapar cimere, haksız rekabete ya da vergi kaçırılmasına göz yumulmamalı bence, kanun ve yasa varsa herkese eşit olmalı

Vergi kaçırmak değil de vergiden kaçınmak olarak tanımlıyorlar. Elden alınan paranın vergisi kaçırılmış oluyor ama onun da bir kısmına sözde ppf kaplama vs. faturası kesiyorlar, diğer kısmın belgesi olmuyor. Bunu senelerdir yapıyorlar fırsat buldukça. E-3008 ve E-5008 yine bu şansı verdi onlara.

• kaleli_1717 K kullanıcısına yanıt

GiB üzerinden de internet veya telefon yoluyla başvuru yapabilirsiniz elinizdeki belgelerle. Burada sorun alan razı veren razı olduğu için belgesi olanlar başvuru yapmıyor belki de. Tanımadıkları bir insan arayınca da yok öyle birşey diyerek inkâr ediyorlar. Sonra %10 ÖTV'yle alınmış araçları bizler galericilerde üstteki ilan gibi ₺2350 üzerinden ilanda izliyoruz. Ahlaksız bir komedi.

Toplu derken "bu konudan rahatsız olanları" kastetmiştim. Alo 189 dan bildirim yapılabilir. Vergi konusunda hassas dönemden geçiyoruz. İncelenmesinde fayda var.

• ozilix O kullanıcısına yanıt

Merhaba , klima kapalıyken harcanan watt yüksek geldi bana. 18KW harcanan bu sürüşte ısı pompasından gelen sıcak hava üfleme açıkmıydı. Eğer açıksa normal değer. Bugün İzmirde hava ılık olduğu için ısı pompasını çalıştırmadım. 13,8 Kwsaat ortalama yakıt tüketimi gördüm

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)
  • Önceki akşam ısı pompası açık iken 18,1 kwsaat ortalama enerji harcadı. Bu değer bazen 19 , 20 klere çıkabiliyor kullanıma bağlı olarak.
  • Günde 1 adet resim atabiliyoruz herhalde , diğer kullanımın resmini atacaktım, sistem izin vermedi
  • bugün aracım beni deli etti ,sürekli ekran kapanması, radyonun sesinin ve i tooglee ekranın kararması akabinde kendi kendine açılması birgün boyunca düzelmedi. Servisten randevu alıcam büyük ihtimalle yazılım güncellenmesi gerekicek bu ekranlar mevcuttaki yazılımla bence düzelmeyecek.

bende ki

sistem sürümü:R20HW.1.26.65.13

sizdeki sürümleri kontrol eder ?misiniz rica etsem

• Bende de ilk hafta iki kere oldu, sonra 3 hafta olmadı serviste bir şey bulamadılar, güncelleme de yok dediler,iki gün önce yine oldu videosuyla beraber servisteki arkadaşla
    Peugeot ya mail attık bekliyoruz. Sürüme arabaya gidince bakarım , yurtdışı hibrit Gt benimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTANG54 -- 30 Kasım 2024; 19:31:5 >
  • R20HW.1.26.74.04
  • sizdeki sürümle bendeki farklı ama sizde de oluyorsa en son sürüm mü gerekli acaba

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.