herkeste aynı bu şekil,bizimkiler ilk defa peugeot görüyor ,servis ülkesi gibi fransız olaya |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (17. sayfa)
-
-
Servis müdahale ederek nihayet çözdü. Ama nasıl yaptığını söylemedi.
-
Merhaba , ön cam , arka cama havalandırma yapılan tuşlar var. Bu tuşların en sağdan bir önceki Tuş ile ısı pompasını açıp kapayabilirsiniz. Isı pompasını açınca , klima ayarlarını açıp oradan AC nin kapalı olup olmadığınıda kontrol edin derim , AC açık ise kapatın
Bu arada , klima ve ısı pompası, havalandırma kapalıyken üfleme menfezlerinden hafif hava üflemesi geliyor . Yine taşlardan en soldaki ikinci olan dışarıdan gelen havayı kesen araba sembolü olan tuşa bastığımda üfleme kesiliyor, dışarıdan kötü koku veya egzoz kokusu geldiğinde de bu tuşu kullanabiliriz
-
Sizin klima ve ısı pompası kapalı iken 14kwh saat gördüğünüz yol eğimli yol olabilir. Hafifte olsa eğimli yokuş yukarı çıkmak tüketimi arttırıyor. Geçen gün yokuş yukarı çıktım bir süre, ısıtma kapalı olduğu halde 40kwh gördüm. Dönüşte ise 0kwh tüketim gördüm hatta belki tam tersi şarj bile bir miktar artmıştır
-
Evet benim kullandığım rota üzerinde bayağı yokuş var maalesef. Son şarjdan sonra kullanım alışkanlıklarımı biraz değiştirdim şu an aynı rotada 22kwh yakıyor. Isı pompası kapalı ve agresif kullanım yok.
-
Buradan anladigim sehir ici menzil 600 km biraz engebeli bir sehir iciyse hikaye demek... En fazla 350 fln
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 9 Aralık 2024; 13:24:45 > -
Merhaba iyi günler aracı alma arefesindeyim kapora verdim allure 1700 için sorum şu gt yi 1900 a veriyorlar 200 bin üste vermek mantıklımı şehir içinde kullanacağım aracı sürekli -
İmkanınız varsa tabiki Gt. Elektrikli bagaj ve ön park sensörü Allure de yok, farlar da farklı çok fark var aralarında -
Bütçem 1700 tam yetiyor borç harç zorlanarak 1900 e çıkabilirim alabilir miyim evet ama biraz kasar o yüzden değer mi dedim yoksa tabiki farlar yeter
-
sıfır araç konusunda geçen şu ilan resmindeki durumda olan kaç kişiyiz?
-
evet aynı maduriyeti bana da yaşattılar,allure hibrit aldım 2 ay önce 2.150.000 tlye peşin ödedim,lansman dedim ,bundan sonra ki gelen partilerde 10 inç ekran olmayacak bu fiyat olmayacak dendi,şu an duyuyorum 1950 ye hibrit bırakıyorlarmış.Biz enayimiyiz?markaya güvendik böyle kazık yedik!! 2 ayda ne değişti 200 bin tl ye attıkları kazığı neden yemiş olduk?Aslında aklıma geliyor ,şunların bir e -mail adresleri var ,oraya bu durumu yazıp vereckleri cevabı çok merak ediyorum!!!!ondan sonra premıum markalar neden böyle oluyor denmemeli...
-
Mail konusunda merakınızı gidereyim, e-3008 online satışta 1835'e düştüğünde mail attım. Araca dokunmadan sırf marakaya olan güven sebebiyle 1880'e araç aldık bizi rezil ettiniz diye, bir bayan aradı ve "serbest piyasa, biz buna bir şey yapamayız ki" dedi. "Nesi serbest be siz indirdiniz fiyatı" deyince de "paspas hediye edelim" dedi ben de suratına telefonu kapattım.
-
az evvel bende mail attım ,durumu aynen yazdım bakalım ne diyecekler,ne cevap gelecek.
-
Merhaba,
Ben bu tuşu aracımda bulamadım. Kullanım kılavuzunda da bahsetmiyor böyle bir işlemden.
-
Üzerinde fan işareti olan tuş
-
Max/min yazıyor üzerinde.
-
Bayide 1900 tl ye GT olsa düşünmeye 1 saatin bile kalmaz hatta haberin bile olmaz. Size 1900 GT nasıl teklif ediyorlar? Kaç bayi aradım yok diyorlar, gelenleri de el altından satıyorlar.
-
Sanırım 1900 fatura kesiyorlar kalan bakiyeyi elden ödüyorsunuz.
-
Arkadaş Allure'a kapora verdim 1700 bütçem var, zorlayıp 200 ekleyip 1900 e GT alabilir miyim demiş.Yani elden para vereceğini sanmıyorum. Balıkesir Beyaz bayii ismi vermiş bir grupta.Balıkesir'de yaşıyorum 2014 ten beri bu bayii ile alışveriş yapıyorum. Satış temsilcimi arayıp sordum. Öyle bir araç olmadığını, yılbaşına kadar da beklenmediğini söyledi. Ya satış temsilcim yalan konuşuyor ya da bu arkadaş.
-
Şu 1900e e-gt olan bayilerle iletişime geçenler bizede söylese bizde faydalansak.Çoğu kişi var diyo, bayiye soruyoruz yok diyo. Tabiki inkar ediyorlar. 1685e e-allure veren 1850ye bile e-gt’yi verir. Bu arada ilk araç alan arkadaşların yorumlarını gördüm. Bence onlar için talihsizlik olmuş. Eylül ayı euronun 38,30 ile tavan yaptığı aylardı. Çoğu firmada 39-40 tl ye göre ayarlama yaptı bence. Yani tek fiyatı düşen Peugeot değil. Premium markalar dahil fiyatlarda gerileme oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X