Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: DENIZCISERKAN
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
25
Favori
16.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanya Peugeot forumunda, Peugeot nun sorunun nedenini bulduğunu çözüm üzerine çalıştığı yazıyor.Kısa zamanda bi açıklama olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTANG54 -- 1 Aralık 2024; 14:13:1 >
  • Ekranın kararması olayı benim 2020 model dizel 3008 aracımda nadir de olsa başıma geliyordu Arabayı ilk çalıştırdığımda ekran bazen açılmıyordu. Arabayı stop edip tekrar çalıştırdığımda ekran açılıyordu. Bu durum belleğe ekran hatası olarak işlenmiş. Aracı satarken experde bu durum çıktı , alacak kişiye bunun önemli bir şey olmadığını , çok nadir olduğunu anlattım. Aracı aldıktan sonra yetkili servise bakım için götürdüğünde bu durumu anlatmış , servis güncelleme gerektiğini söylemiş , bakım için getirdiğinden ücretsiz olarak güncelleme yapmış.
  • MUSTANG54 M kullanıcısına yanıt

Avrupa da 1 yıldır satılıyor bu araç , yeni mi oluyor bu sorunda daha yeni çözüm arıyorlar anlamak mümkün değil doğrusu....

• gaziteknik kullanıcısına yanıt

merhaba, aracı ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve total karma tüketim ortalamanız nedir acaba?

• selimy34 kullanıcısına yanıt

Mail adresi var mı?

ben de yazayım.

• eyes-on-you kullanıcısına yanıt

Ne kadar çok müracaat olur ise bence ilgilenirler ileri dönemlerde.

sizin.sesiniz@peugeot.com

• yigidoibo Y kullanıcısına yanıt

Merhaba , aracı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Yakıt tüketimi hava sıcaklığına göre değişiyor. Açıkçası ısı pompası kullanımının enerji tüketimini bu kadar etkileyeceğini önceden düşünmemiştim. Hava sıcaklığı iyiyken ısı pompasını açmadığımda 12-14 Kw arası enerji tüketimi oluyor. Isı pompası çalışıyor iken 18-20 kw arası tüketim oluyor. Bugün gelirken yolun 4 te 3 ünde açıktı , 16 kw yakıt tüketimi gösterdi. Yazın sıcak havalarda klimayı açtığımda ne olacak onu merak ediyorum

Bizim aracın togg a karşı en önemli artısı ısı pompası, bundan dolayı ısı pompası ile ısınmada akülerden togg kadar enerji çekmiyor. Bizde ısı pompası ile ısınma tüketimi yaklaşık %50 arttırıyorsa togg da durum nedir, merak ediyorum

1700km ortalamam 20kw. Araçta sadece ben varken ve klima ya da havalandırma açık değilken sıcak havada 14 filan gördüm ama örneğin dün akşam şarj sonrası sayacı sıfırladıktan sonra havalandırma sıcak modda açık (klima değil) ortalama 30 civarı. Söylenen kadar yol gitmeyeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar tüketim de fazla sanki. Şu ana kadar hiç %100 şarj etmedim ama şehir içi ortalama menzil 400 görmeyecek gibi.

• Denizli Turkuaz Peugeot bayinden 20 Eylül 2024 de Yeni 3008 GT 1.2 Hybrid 136hp satın aldık. Araç teslimatında arka tamponda hasar tespit ettik. Bayi hasarlı parçayı başka yeni araçtan söküp bizimkine takarak onarılmış olan bizim aracı bize 18:00da teslim ettiler. (Bu arada Başka yeni araç olmadığı için mecburi olarak onarıma birşey diyemedik.Kendilerinden ilgili onarımla ilgili yazı istedik ve yazıda sanki biz onarım istemişiz gibi müşteri isteğiyle onarım yapıldı yazmışlar.) Sonra aracı alıp eve giderken daha 100 km de üretim hatası nedeniyle (klima hortumunun yerine takılmaması yüzünden) sürücü ve yolcu kabini su doldu. 21 Eylül'de 09:00 aracı servise teslim etmek zorunda kaldık. Satan bayi araca hiçbir şekilde araca sahip çıkmadı. Sorun bizim değil bilgisi verildi. Peugeot Türkiye de 21 Eylül 2024 de dosya açıldı araç misli ile değişim talebimizi ilettik. 05 Aralık 2024 tarihine kadar bizi oyaladılar ve değişim talebiniz olumsuz denildi. Alırken bin kez düşünüp bir kez alın. Biz aileyiz yalanına inanmayın. Aile olmak mı. @peugeotturkiye @stellantis_tur siz Aile olmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz. İnsanlara biraz saygı olmalı. Avrupa'da olsa bu olayı böyle kapatabilir misiniz çok merak ediyorum. Neden bizi neredeyse 2.5 ay beklentiniz. Herşey satana kadar.

• Seekan52 S kullanıcısına yanıt

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadıklarınız üzücü. Ben de e-3008 alım sürecimde hiç hoşlanmadığım durumlar ile karşılaştım. Şu anda çevremde ne kadar alım konusunda soran olursa "almayın" diyorum. Hem beni -şu ana kadar 7 farklı araç değiştirdim sadece 5 ay seat leon kullandım gerisi hep stellantis idi- kaybettiler hem de potansiyel müşterilerini kaybediyorlar. Hatta geçen hafta araç içinde otururken 2021 gt 3008 sahibi biri araç nasıl, şurası burası derken sözünü kesip, kesinlikle bulaşma dedim. Şu anda resmen gezer reklam panosu gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozilix -- 4 Aralık 2024; 12:45:11 >
  • bende yazılımla ilgili sanırım sıkıntıyla boğuşuyorum,ekran kapanıyor,kendi kendine tekrar açılıyor,telefon bağlıyken mesaj gelse küt tekrar kapanıyor,klima hızını 1e sabitlemiyor hop 2 ye kayıyor,servise sordum sürümünüzde güncel dediler ama randevu verdiler getirin bir bakalım dediler, ne yapacaklar acaba merak ediyorum,birileri yukarıda peugeot almanya sorunu çözmüş yazılım yapacaklar demişti ama,Türkiye ye gelene kadar ne olur bilemem

• İlk aldığım zaman araca biner binmez start tuşuna bastığımda ekran kısa bir süre saçmalamaya başladı. Sonrasında tekrar starta basmam gerekti. Togg araçlarda da benzer şikayetler okumuştum. Bu nedenle araca yaklaşırken kapıları açıyorum kemerimi taktıktan sonra starta basıyorum. Bu sürede windows pc açılışı gibi ekran kendini toparlıyor sanırım. Bu şekilde çalıştırdıktan sonra hiç sıkıntı yaşamadım.

• Bende bu yönde bilgi aktarımı yapıyorum. Biz yandık başkaları en azından bilinçli alsın
  • Selam arkadaşlar
    Yeni 3008 de arka camda silecek yok gördüğün kadarıyla. Bu bir eksiklik değil mi? Yağmurda arka camda su birikimi olmuyor mu ?
    Bu durum güvenli sürüş konusunda sorun olur silecek yoksa. Araç sahipleri bilgilendirme yaparsa memnun olurum
  • ozilix O kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Bende bu konuda ilgili firmanın lansmanına elimden geldiğince destek olacağım. Aynı satış sonrası desteği vereceğim onlara.
  • VwDeniz V kullanıcısına yanıt

Aslına bakacak olursanız çok büyük eksiklik. Sürekli rezistans açmak zorunda kalıyorsunuz.

Merhaba, tesekkür ederim bilgiler icin. Ben de 3 gün önce teslim aldım, ortalama tüketim 19,20 civarlarında seyrediyor. Isı pompası acık mı kapalı mı onu bilmiyorum. Acaba nerden ve nasıl acıp kapatabiliyoruz?

• Aracı ilk çalıştırdığınızda saat doğru zamanı gösteriyor mu? Sadece bende mi saat kendini kaybediyor? Araç çalıştıktan 1 dakika sonra saat kendine geliyor. Bununla ilgili servise müracaat ettiğimde "ilk kez duyuyoruz" diyorlar. İngiltere'de aynı sorundan muzdarip onca insan var. Ne hikmetse bizimkiler ışık görmüş tavşan modundalar.

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)

• Selam arkadaşlar öncelikle hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Benzinli bir C suv arayışındayım. Daha önce bir önceki kasa Tiguan kullandım.Bütçe 1700 civarında. Kampanya veya faizli kredi desteği ile 2000 tl bandında kadar çıkabilirim. Hibrit 3008 ilgimi çekiyor allure paketi önerir misiniz? Gönül Gt istiyor ama o bütçeyi çok aşıyor.Aracı kullananlar olarak göze batan eksiklikleri nelerdir? Pişmanlık yaşayan var mı varsa nedeni nedir ?
    Bu bütçeye başka araç öneriniz olur mu? Yeni
    Fikir ve deneyimlere ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.