bizler lansmana özel fiyat diye aldık,o günden bu yana kur da değişmedi,baktılar rakip çok ,fiyat yukarıda kaldı ,satışlar istedikleri gibi değil,fiyat indirimine gittiler,olan bize oldu kazığı yediğimizle kaldık benim zoruma giden lansman fiyat diye duyurup sonradan altına inmeleri,hiçbir marka böyle yapmadı,örneğin tiguan ilk duyurulduğu fiyatın hiçbir zaman altına inmedi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concordet72 -- 10 Aralık 2024; 16:31:41 > |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (18. sayfa)
-
-
-
Balıkesir 1900 dedi ara sor stok bitmiş ben düşünürken Çorlu Çetaş 1915 dedi stok bitmiş gtleri resmen yemişler
-
Temcsilcinin şahsi numarasını bilemem dimi normal şartlarda adam müdürüyle konuşup bana dönüş yaptı telefon numarası konuşma vs hepsi var bana 1690 dedi beyaz renk olmadığı için almadım gt içinde 1900 dedi stoklar bitmiş şuan hiçbir yerde yok o ayrı konu Çorlu Çetaş al bayi ismi veriyorum 1700 e veriyor 150 binde 0 faiz 5 ay ödemesine yada 300 bin 2.89 dan
-
olması gereken fiyat bu zaten, bu araç %10 ötv'de olmazsa zaten satamaz, liste fiyatı 2550 olan aracı %10 ötv de verince, stok olarak ta az gelince hemen tükenmiş.
-
aracımı dün servise ekran kapanmasıyla ilgili teslim ettim ,dün bitmedi dediler,bugün aradılar gelin oldu bilgisayara bağladık, güncelleme yaptık dediler, aracınız hazır alabilirsiniz dediler
,bugün almaya gittim ,araca bindiğim gibi i toogle açılmıyor ,ekranda şerit takip kullanım dışı diyor, ekran tekrar kapanıyor.
Tabi fıttırdım hiç mi bakmazsınız olmuş mu olmamış mı diye soruyorum ordakilere bilgisayara bağlamışlar ne yaptılarsa yapmışlar dönüp ekranlara bakmamışlar bile
bir de yok efendim kontrol ettik normaldi size denk geldi diye beni hepten çıldırttılar
sonuç olarak neymiş efendim merkeze dosya açmışlar, gelen cevaba göre işlem yapacaklarmış
dün niye bu dosya yı açmadınız madem?
aracı şimdi alıcam gelecek cevaba göre tekrar servise bırakıcam
bu ülke adam olmaz arkadaş, kimse işini hakkıyla yapmıyor,hatta kimse ne yaptığını bilmiyor
-
Geçmiş olsun. Bana da sunroof için 2-3 gün kalması lazım dedikten 1 saat sonra arayıp oldu dediler. İşlerinde muazzam bir profesyonellik var. Açıkçası ben servisi var diye aldım ama servis sadece boş bir binadan ibaretmiş. Genel merkeze de söylüyorum, servis hiçbir şey bilmiyor diye ama onların da yapacak bir şeyi yok.
-
Böyle fırsatçı terbiyesizler yüzünden %10'luk dilimle 1.915bin TL ye GT almak isteyen gerçek kullanıcılar alamıyorlar.
Bayilerde bunlara çanak tutuyorlar. İlan açıklamasına ev alacağım için satıyorum yazmış, yersen ? Şaka gibiler.
-
Arkadaşlar merhaba, bende e 3008 alma arifesindeyim, iki sorum olacak birincisi Allure paket ve Gt arasındaki farklar, ikincisi Gt donanıma ek opsiyon oluyor mu bir satıcı ek olarak iki özellik var demişti birisi ekran diğerini hatırlayamadım. Gt donanım seviyesine ne ekleyebiliyor ? -
Merhabalar e3008 aldik 3 4 gun once. Ilk aldigimizda ankaraya donerken isitmaya cok dikkat etmedik cam bugularini yok etmek disinda kullanmadik. Malim eco da suruyoruz batarya azalmasin diye. Dun ve bugun surerken dikkat ettik isitma calismiyor aracta daha once boyle bir sorun basina gelen var mi?
-
Allure ile gt arasinda ciddi farklar var. Bana gore onemli eksiklikler, Allure koltuk isitma masaj on park sensoru arti kamerasi yok. Bagaj otomatik kapanma yok. Serit konumlandirma yok( takip var sadece). Menzil tork ayni
-
Merhabalar hibrit Gt lerin fiyatı şu durumda hala 2500 lerde. Orda bir indirim yaparlar mı acaba. Bilgisi ya da fikri olan var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: berkrdplAllure ile gt arasinda ciddi farklar var. Bana gore onemli eksiklikler, Allure koltuk isitma masaj on park sensoru arti kamerasi yok. Bagaj otomatik kapanma yok. Serit konumlandirma yok( takip var sadece). Menzil tork ayni
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Güvenlik sistemleri (kör nokta, şerit takip, mesafe kontrolü) Gt de opsiyon mu oluyor ya da ? Aradaki farka değer mi acaba ?
-
Merhaba hocam, bu aracın GT olan paketini alın veya hiç almayın derim. Ben yıllardır GT kullanıyorum, geçenlerde Allure denedim çok boş geldi. Allure ve GT arasında ciddi farklar var.
-
Bu aracın allure olanı diğer modellerin active paketine eş. Arka koltuklarda kol dayama bile yok. Önpark sensörü ve ön koltuklarda ısıtma yok. Bunlar pejonun çoğu modelinde allure paketlerde olan şeyler. -
Ben allure aldım şahsen gt de alabilirdim almadım kör nokta ön park sensörü elektrikli bagaj bunlar benim için önemliydi sadece onun haricinde masajlı ısıtmalı koltuğu aramam olduğu halde kullanmadım yıllarca
En bariz fark 21 inch full ekran itoggle oda 60 bin gibi bir opsiyon ile ekleniyor ki şuan allurelerde hepsinde eklenmiş halde var yeni yılda gelecek olanlarda olmayacakmış düşünün taşının 1915 e bulduğunuz da bile 215 bin lira gibi bir fark vermeye değer mi ona göre hesap edin
Ayrıca bayi kit ile ön sensör ve elektrikli bagajın 30-40 bin gibi bir paraya serviste ekleneceğini söyledi seneye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xql1 -- 14 Aralık 2024; 12:37:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X